18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – West Ham United: Odds og optakt den 15. september 2022

Silkeborg IF leder stadig efter sæsonens første europæiske sejr. Torsdag kommer West Ham United til JYSK Park. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

Silkeborg IF tager i anden runde af Conference Leagues gruppespil mod West Ham United. Søhøjlandets helte fik i weekenden brudt en kedelig stime på fire kampe i træk uden sejr, da de slog AGF 1:0. Krisen afværget? Vel ikke helt men trods alt et skridt i den rigtige retning. Er det mon nok til at banke gæsterne fra London? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – West Ham United. Der er kampstart torsdag d. 15. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg IF – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fabio Verissimo, Portugal
Stadion: JYSK Park, Silkeborg, Danmark
Vejret: 12° og jævn vind

Silkeborg IF – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg IF har ikke helt flow i tingene for tiden. Efter en flot åbning på den nye sæson med tre sejre og en uafgjort, har de følgende fem kampe givet to sejre og tre nederlag. Og tre europæiske skuffelser. Først nederlaget over to kampe til finske HJK Helsinki, som betød, at Silkeborg IF måtte fra Europa League og over i Conference League. Her åbnede de gruppespillet med nederlag i Bruxelles på 1:0 mod Anderlecht. 

I weekendens Superligarunde fik træner Kent Nielsen lidt tiltrængt opmuntring via 1:0-sejr mod rivalerne fra AGF. Det kom efter fire kampe uden sejr og tre nederlag på stribe. Sidste sæsons topscorer Nicklas Helenius scorede fire mål i sæsonens første tre kampe, men siden har han ikke været på tavlen overhovedet. Det ville være et rigtig fint tidspunkt at ramme målformen igen for den lange angriber. 

For West Ham United er en hård nød at bide skeer med. Godt nok har holdet fået en jammerlig åbning på Premier League med fire nederlag i sæsonens første seks kampe og blot en enkelt sejr. Men der er gods i mandskabet, der de seneste to sæsoner er endt som nummer seks og syv i Premier League, og i foråret nåede de helt til semifinalen i Europa League, hvor de tabte til de senere vindere fra Eintracht Frankfurt. 

Nu er de så i Conference League, og de begyndte i playoffrunden, hvor de såmænd også mødte dansk modstand. Viborg FF blev over to kampe slået samlet 6:1, og i den første kamp i gruppespillet blev det til 3:1-sejr mod rumænske FCSB – godt nok efter at have været bagud 1:0 indtil 20 minutter før tid. Englænderne er favoritter i denne gruppe, og efter den ufrivillige pause i engelsk fodbold vil det være en sulten flok West Ham United-spillere, der kommer til Silkeborg for at boltre sig på kunstgræsset.


Silkeborg IF:

  • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Robert Gojani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Niclas Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


West Ham United:

  • Nayef Aguerd (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Benjamin Johnson (Back, Reserve) – Skadet
  • Tomas Soucek (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Maxwell Cornet (Kant, Fast) – Tvivlsom

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Calisir, Engel; Thordarson, Brink, Klynge; Jørgensen, Helenius, Kusk.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Kehrer, Zouma, Emerson; Downes, Rice, Lanzini; Bowen, Scamacca, Fornals.


Odds på Silkeborg IF – West Ham United

Gæsterne fra West Ham United er klare favoritter ifølge kampens odds.


Odds-forslag: Alle gode gange fire for West Ham United?

The Hammers har spillet tre europæiske kampe i sæsonen – to mod Viborg FF og en enkelt mod FCSB – og resultaterne har været 3:1, 3:0 og 3:1. Der er altså solid gang i målscoringen i de europæiske opgør, selv om deres første seks kampe i den hjemlige liga blot har budt på tre scoringer for træner David Moyes. 

Silkeborg IF kom gennem sidste sæson i Superligaen med et gennemsnit på knap 2,85 mål i deres 32 kampe. I alt 91 mål faldt der i sæsonens løb. Dét snit er faldet markant i den nye sæson, hvor der blot er scoret 2,25 mål i sæsonens første 12 kampe. Af dem har de tre været europæiske, og her har resultaterne været målfattige 0:1 og 1:1 mod finske HJK og sidste uges 0:1-nederlag til Anderlecht. Ukarakteristisk få scoringer for Silkeborg IF. 

Anbefalingen spiller reelt på to heste med dette spil. Vi tror på, Silkeborg IF kan bide fra sig og få hul på målscoringen igen. Det er for eksempel snart tid for en Helenius-scoring igen. Og så lugter det også en hel del af, at West Ham United lige nu er et niveau over de modstandere, de møder i den indledende fase af Conference League, hvor de selv har scoret tre mål i hver af deres første tre kampe.

Det ligner en udesejr. Og den kan snildt være med tre scoringer fra gæsterne, men det kan også være via en enkelt scoring til værterne og et knebent nederlag. Men buddet er altså mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,73
Over 2,5 mål
Gå til Betfair *


Silkeborg IF – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF er på Superligaens 4. plads efter 9 kampe, der har givet 16 point. 

  • Tallene for Silkeborg IF siger 5-1-3 og 14:9.

  • Det blev til et knebent 1:0-nederlag i den første kamp i Conference Leagues gruppe B, hvor Silkeborg var på udebane mod Anderlecht.

  • West Ham United ligger nummer 18 i Premier League med blot 4 point for 6 kampe. 

  • West Ham Uniteds statistik er 1-1-4 med målscoren 3:8.

  • Den første kamp i Conference League vandt West Ham United hjemme 3:1 mod FCSB.

  • Silkeborg IFs topscorer er Nicklas Helenius, som har nettet 4 gange. 

  • 3 spillere har scoret hver 1 gang for West Ham United i ligaen, og det gør dem til delte topscorere. Det er Michail Antonio, Pablo Fornals og Tomas Soucek.


Expected Goals: Silkeborg IF – West Ham Unitedde seneste tre kampe:

Silkeborg IFResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Silkeborg IF – AGF (1-0)0,79 – 1,28West Ham United – FCSB(3-1)2,36 – 1,26 
Anderlecht – Silkeborg IF (1-0)2,23 – 0,28Chelsea FC – West Ham United (2-1)0,76 – 1,40 
FC København – Silkeborg IF(1-0) 2,05 – 1,31 West Ham United – Tottenham Hotspur(1-1)1,36 – 0,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg IF – West Ham United?

Silkeborg IF – West Ham United spilles torsdag den 15. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Silkeborg IF – West Ham United?

Silkeborg IF – West Ham United spilles på JYSK Park i Silkeborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar