18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – FCSB: Odds og optakt den 6. oktober 2022

Efter en længere måltørke er Nicklas Helenius kommet i gang igen. Sidste sæsons Superliga-topscorere er kommet på måltavlen i de to seneste kampe. (Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Efter en længere måltørke er Nicklas Helenius kommet i gang igen. Sidste sæsons Superliga-topscorer er kommet på måltavlen i de to seneste kampe. (Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Silkeborg får ikke bedre muligheder for den første sejr nogensinde i et europæisk gruppespil end torsdag aften. Hjemme på JYSK Park tager Kent Nielsens tropper imod rumænske FCSB, som kæmper gevaldigt med formen i denne sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – FCSB. Der er kampstart torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Silkeborg – FCSB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mykola Balakin
Stadion: JYSK Park i Silkeborg
Vejret: 14°, let vind

Silkeborg – FCSB: Skader, karantæner og startopstillinger

De danske bronzemedalje-vindere fra Silkeborg er for første gang nogensinde med i et europæisk gruppespil i denne sæson. Midtjyderne er ikke endt i den nemmeste gruppe her i Conference League, hvor de blandt andre har trukket West Ham og Anderlecht op af bowlen. Mere overkommelig er torsdagens modstander fra FC Steaua Bukarest, som ikke rigtig er kommet op i omdrejninger i denne sæson.

Silkeborg har taget hul på det europæiske eventyr med en udekamp mod Anderlecht og en hjemmekamp mod West Ham, og i begge tilfælde har Kent Nielsens mandskab leveret fine indsatser. Begge kampe er dog endt i snævre nederlag på 1-0 og 3-2, så Silkeborg har altså stadig det første europæiske point til gode. Point bør der være muligheder for torsdag aften. Bookmakerne har danskerne som ganske klare favoritter, og efter en generel fin start på sæsonen, så bør der også være tro på tingene hos hjemmeholdet.

Gæsterne fra FCSB var med helt fremme i den rumænske liga i sidste sæson, men de har ikke kunne følge op på de fine takter i indeværende sæson. Fra en 2.plads i sidste sæson til en midlertidig 13.plads ud af 16 hold, fortæller lidt om et mandskab, som ikke rammer niveau. Sæsonens første ti kampe i den hjemlige liga har blot kastet to sejre af sig indtil videre, så selvfølgelig har Silkeborg en chance her hjemme på kunstgræsset. FCSB fremskaffede 1 point i seneste Conference League-kamp, da det blev til 0-0 hjemme mod Anderlecht.


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Niclas Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


FCSB:

  • Ingen kendte fravær

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Thordarson, Brink, Klynge; Tengstedt, Helenius, Kusk.

FCSB forventet startopstilling: Tarnovanu; Cretu, Tamm, Harut, Serban; Olaru, Edjouma; Cordea, Coman; Omrani, Compagno


Odds på Silkeborg – FCSB

Oddsene peger på en favoritværdighed til Silkeborg


Odds-forslag: Et målfattigt bundopgør

Med danske briller er det et spændende opgør vi har i vente fra Silkeborg torsdag aften. Midtjyderne spiller for første gang nogensinde med i et europæisk gruppespil, og i denne omgang venter den, på papiret, nemmeste kamp i gruppen. Bookmakerne har stor tiltro til Silkeborg i denne duel med FCSB, som er kommet haltende fra start i denne sæson.

Silkeborg havde ellers muligheden for at spille sig i Europa League, men havde det svært med at skabe kampene mod finske HJK, og derfor synes jeg også, at favoritværdigheden her måske er lidt overdrevet. Midtjyderne har ikke meget europæisk erfaring i truppen, og det har man også kunne fornemme i de hidtidige kampe.

Silkeborg kommer formentlig til at sidde på initiativet her på hjemmebane, men spørgsmålet er, om de magter den opgave? Jeg har min tvivl. Der venter et tæt opgør mellem de to bundhold i gruppen, og jeg regner ikke med en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,96
Under 2.5 mål
Gå til unibet *


Silkeborg – FCSB: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg er sidst i Conference League Gruppe B med 0 point efter to kampe. I Superligaen indtager de 4.pladsen.

  • FCSB er nummer 3 i gruppen med 1 point. I den hjemlige liga ligger de og roder helt nede på 13.pladsen.

  • Nicklas Helenius er topscorer for Silkeborg med fem mål.

  • Andrea Compagno er topscorer i den rumænske liga med ni kasser.

  • Der er ingen tidligere møder mellem de to klubber.


Expected Goals: Silkeborg vs. FCSB – de seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGFCSBResultatxG
Silkeborg – Horsens(2-1) 0,61 – 0,45FCSB – Argeș(3-2) 3,23 – 0,24
Næstved – Silkeborg(0-3) 0,34 – 2,15Universitatea Craiova – FCSB(2-1) 1,69 – 1,52
Randers – Silkeborg(3-2) 3,02 – 1,01 FCSB – Anderlecht(0-0) 0,81 – 0,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – FCSB?

Silkeborg – FCSB spilles torsdag den 6. oktober 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Silkeborg – FCSB?

Silkeborg – FCSB spilles på JYSK Park i Silkeborg

Skriv et svar