18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Feyenoord: Odds og optakt den 25. maj 2022

Onsdag aften skal sidste slag slås i Conference League, når Roma og Feyenoord brager sammen i Albanien. (Foto: Bildbyrån)
Onsdag aften skal sidste slag slås i Conference League, når Roma og Feyenoord brager sammen i Albanien. (Foto: Bildbyrån)

UEFA’s nyeste skud på stammen af klubturneringer får sin ende onsdag aften, når Roma og Feyenoord tørner sammen i finalen i den albanske hovedstad Tirana. Bliver det italienerne eller hollænderne, som får lov til at skrive sig ind i historiebøgerne som den første vinder af trofæet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Feyenoord. Der er kampstart onsdag d. 25. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Roma – Feyenoord: Dommer, stadion og vejr

Dommer: István Kovács, Rumænien
Stadion: Arena Kombetare, Tirana
Vejret: 21°, svag vind

Optakt til Roma – Feyenoord: Skader, karantæner og startopstillinger

Karismatiske José Mourinho brød ud i tårer, da slutfløjtet lød i semifinalen mod Leicester, og det er et meget godt tegn på, hvor seriøst Conference League er blevet taget af de deltagende hold. Som turneringen er skredet frem har det været tydeligt, at de største klubber har investeret mere og mere i turneringen, og derfor var det også relativt store hold som Roma, Feyenoord, Marseille og Leicester, som havde fundet vej til semifinalen. For de to finalister hænger de internationale succeser ikke ligefrem på træerne, i hvert fald ikke i nyere tid, så selvom vi snakker om den mindste af UEFA’s klubturneringer, så ville det betyde enormt meget for både Roma og Feyenoord at løfte trofæet.

Både Roma og Feyenoord har haft godkendte sæsoner i hjemlandet. Romerne endte én placering bedre end den foregående sæson, og dermed er Europa League-billetterne til næste sæson allerede sikret. Hollænderne har også forbedret sig i forhold til foregående sæson, og er således gået fra 5. til 3.pladsen. Forbedring i ligaen, og med mulighed for europæisk triumf, de kan godt være tilfredse i begge lejre!

Feyenoord-træner, Arne Slot, har haft en flot første sæson i trænersædet for Rotterdam-klubben, hvor han har sørget for aggressiv, underholdende og målrig fodbold, som tilmed har kastet fine resultater af sig. Men hvordan skal det gå, når han her står over for en af de største trænerlegender i branchen? Mourinho er en snu ræv, som ved hvordan man spiller sig i finaler, og som ved hvordan man vinder dem. Det bliver et spændende match up på sidelinjen!

Begge mandskaber er nogenlunde fit for fight til finalen. Romas Mkhitaryan døjer med lidt skavanker, men er eftersigende klar til minimum en bænkplads, og Feyenoord må blot undvære målmand Bijlow, som har været ude en rum tid. Der er optimale forudsætninger for at se den bedste mulige udgave af de to mandskaber.


Roma:

  • Henrikh Mkhitaryan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Feyenoord:

  • Justin Bijlow (Målmand, Fast) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Sergio Oliveira, Zalewski; Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Feyenoord forventet startopstilling: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Kokcu, Aursnes; Nelson, Til, Sinisterra; Dessers


Odds på Roma – Feyenoord

Bookmakerne har Roma som favoritter.


Odds-forslag: The Special One har bussen klar

Den første finale nogensinde i Conference League løber af stablen onsdag aften i Tirana. Den italienske hovedstad er på den anden ende i disse dage, for romerne er ualmindeligt pokalhungrende efter 14 år uden nogen som helst titler. Nu har de dog fået en træner ind, som ved hvordan man vinder. Men har ‘The Special One’ det stadig i sig?

Feyenoord har vist sig flot frem i denne sæson, især offensivt, hvor de har lavet et hav af mål både i Æresdivisionen og i Conference League, og de laver nok ikke om på stilen nu, men vi har altså at gøre med en finale, hvor det kunne blive fatalt at blotte sig for meget. Mourinhos Roma er stærkest, når de ikke skal skabe kampen, så jeg forventer et italiensk mandskab, som kommer til at stå tæt, organiseret og aggressivt på egen banehalvdel for så at stikke kniven ind på omstillinger. I de sidste tre måneders tid har Roma haft virkelig godt styr på den defensiv, som så vaklende ud tidligere på sæsonen, så der vil være tro på, at de kan holde Feyenoord fra fadet.

Som finaler er flest, så kunne det sagtens blive en taktisk affære i Tirana, og især nu hvor Mourinho er involveret. Anbefalingen bliver en tæt og målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,99
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Roma – Feyenoord: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma endte som 6’er i Serie A i denne sæson. I Conference League har de gjort det af med blandt andre Vitesse, Bodø/Glimt og Leicester.

  • Feyenoord endte som 3’er i Æresdivision, og har i Conference League overmandet Partizan Beograd, Slavia Prag og Marseille.

  • Tammy Abraham er næstmest scorende spiller i Conference League med 9 kasser.

  • Abraham er kun overgået af Feyenoords Cyriel Dessers, som har lavet 10 mål.

  • De to klubber krydsede senest klinger i 2015 i Europa League 1/16-finalen. Her hev Roma en samlet 3-2 sejr i land.


Expected Goals: Roma vs. Feyenoord de seneste tre kampe:

RomaResultatxGFeyenoordResultatxG
Torino – Roma(0-3) 1,08 – 2,41Feyenoord – Twente(1-2) 0,71 – 1,15 
Roma – Venezia(1-1) 4,62 – 0,42Go Ahead Eagles – Feyenoord(0-1)0,9 – 0,6
Fiorentina – Roma(2-0) 1,76 – 0,3Feyenoord – PSV(2-2)2,97 – 1,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Feyenoord?

Roma – Feyenoord spilles onsdag den 25. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Roma – Feyenoord?

Roma – Feyenoord spilles på Arena Kombetare i Tirana i Albanien

Skriv et svar