18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – CSKA Sofia: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Nu er det tid til at se hvad Conference League har at byde på! Roma ligner på forhånd en af favoritterne til at løbe med det splinternye trofæ, og romerne starter ud med bulgarsk besøg fra CSKA Sofia. De to hold krydsede også klinger i sidste sæson, og det er altså Sofia, som står tilbage med håneretten. Kan bulgarerne hive endnu et overraskende resultat i land her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – CSKA Sofia. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Roma – CSKA Sofia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Glenn Nyberg, Sverige
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 24° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Roma
CSKA-Sofia
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 20:54.


Optakt til Roma – CSKA Sofia: Skader, karantæner og startopstillinger

Roma var et skuffende bekendtskab i sidste sæson, som blot resulterede i en 7.plads i Serie A, og derfor står den altså nu på den nyeste af UEFA’s opfindelser, Conference League, hvor man skal kigge rigtig langt efter europæiske storklubber og veletablerede stjernespillere. Romerne bød sig ellers fint til europæisk i sidste sæson, hvor de nåede semifinalen i Europa League, så det kan være de kan gå hele vejen her hvor niveauet er lidt lavere. Gruppen indeholder foruden CSKA Sofia, også norske Bodø/Glimt og ukrainske Zorya.

Roma har da også taget konsekvensen af den skuffende sæson i fjor, træner Fonseca er smidt på porten, og ind er kommet legendariske (på godt og på ondt) Mourinho. Portugiseren har fået en fantastisk start i klubben, først med to sejre over Trabzonspor i Conference League-kvalen, og sidenhen med tre sejre ud af tre mulige i Serie A. Euforien er på sit ypperste i hovedstaden, og der er virkelig opbakning til ‘Projekt-Mourinho’. Der er fortsat coronarestriktioner på de italienske stadions, men der meldes udsolgt af samtlige tilgængelige billetter til kampen. Opbakningen til europæiske kampe af denne standard ligger normalt ikke særlig højt, så et udsolgt Olimpico siger virkelig noget om den medvind som Roma og Mourinho mærker for tiden. Traditionen tro, så vil der blive sparet en række profiler til denne kamp, men afløserne må brænde for at komme ind og vise sig frem.

Bulgarske CSKA Sofia havde en udmærket sæson i fjor, hvor det endte med en 3.plads i ligaen og triumf i den hjemlige pokalturnering. Det er ikke et ueffent hold, og de er da også startet den nye sæson ud med bravur. Fire kampe har kastet 10 point af sig, så selvtilliden må være intakt. I kvalen til denne turnering ekspederede de først Liepajas ud, før de i afgørende runde vandt 3-2 samlet over Viktoria Pilzen. Sofia var ligesom Roma også at finde i Europa League i sidste sæson, faktisk i samme pulje. Dengang vandt Roma puljen, mens Sofia måtte tage til takke med en bundplacering. Bulgarerne hentede ellers fine 5 point i gruppespillet, hvoraf 4 af dem kom mod netop Roma! De indbyrdes opgør endte første med en 0-0’er i Rom og efterfølgende vandt bulgarerne med 3-1 hjemme. Kan CSKA Sofia gentage de flotte resultater her i Conference League, eller har Roma lært lektien? CSKA Sofia er uden flere profiler, og især offensiv virker decimeret.

Roma:

  • Ingen kendte fravær

CSKA Sofia

  • Jordy Caicedo (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Bismark Charles (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Menno Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Thibaut Vion (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Reynolds, Smalling, Ibanez, Calafiori; Diawara, Villar; Carles Perez, Pellegrini, El Shaarawy; Shomurodov

CSKA Sofia forventet startopstilling: Busatto; Turitsov, Mattheij, Lam, Mazikou; Carey, Youga, Geferson; Yomov, Ahmedov, Wildschut


Odds på Roma – CSKA Sofia

Bookmakerne ser værterne som storfavoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 20:54.


Odds-forslag: Reservernes tid til at shine!

Der bør være stor forskel på Roma og CSKA Sofia, men som vi så i sidste sæson, så udligner forskellen sig betydeligt, hvis ikke motivationen eller spillermaterialet er på sit ypperste for romerne. Bulgarnerne hentede flot 4 point i de to kampe mod Roma i fjor, sejren kom i sidste spillerunde hvor Roma var sikret 1.pladsen i gruppen, og derfor stillede med et ekstraordinært ungt hold. Jeg er ikke sikker på, at vi får en gentagelse af hverken 0-0’eren eller Sofia-sejren her.

Der blæser nemlig nye vinde i Rom. Mourinho har virkelig fået pisket noget vilje og noget tro ind i truppen, som desuden også står stærkere og bredere end i sidste sæson. De udsolgte billetter siger en hel del om fansenes opbakning til det her mandskab, og det tror jeg, kan få spillerne til at præstere med lidt mere vilje end de normalt ville ligge for dagen i en europæisk kamp som denne. Mourinho har i modsætning til Fonseca i sidste sæson ikke gjort stor brug af truppen, faktisk har kun 14 spillere været i spil i de første fem kampe. Denne gang er der en del af ydermandaterne, som får chancen fra start, og lur mig om ikke de vil ind og vise sig frem for den nye træner. Roma skal være bedre end bulgarerne, uagtet resultaterne i sidste sæson, og med selvtillid, tilskueropbakning og friske stænger så bliver det også en stor sejr. Pengene ryger retur på hjemmesejr med præcis 2 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,20
Roma -2 (AH)
Gå til Nordicbet *


Roma – CSKA Sofia: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma indtager 1.pladsen i Serie A med 9 point efter tre spillerunder. Statistikken lyder på 3-0-0 og en målscore på 9:2.

  • CSKA Sofia er kommet godt i gang med sæsonen. Fire kampe har kastet 10 point af sig. Statistikken lyder på 3-1-0 og scoren 7:3.

  • Topscorer hos romerne er indtil videre franske Jordan Veretout med 3 mål.

  • Jordy Caicedo er topscorer for Sofia og i hele den bulgarske liga med fire mål i fire kampe. Han sidder dog i karantæne til denne kamp, ikke godt nyt for gæsterne.

  • Roma og CSKA Sofia rendte også ind i hinanden sidste sæson i Europa League. Her endte det 0-0 i Rom, og 3-1 til Sofia i Bulgarien. Det må give et ordentlig skud selvtillid til bulgarerne!


Expected Goals: Roma vs. CSKA Sofia – de seneste tre kampe

RomaResultatxGCSKA SofiaResultatxG
Roma – Sassuolo(2-1)1,99 – 1,56CSKA Sofia – Slavia Sofia(1-1)2,01 – 1,49
Salernitana – Roma(0-4)0,65 – 2,56Cherno More – CSKA Sofia(0-1)0,63 – 0,54
Roma – Trabzonspor(3-0)1,48 – 0,76CSKA Sofia – Viktoria Plzeň(3-0)1,51 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar