18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – Bodø/Glimt: Odds og optakt den 4. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det omvendte opgør for to uger siden endte med at trække overskrifter over hele den store fodboldverden! Norske Bodø/Glimt sendte Roma hjem til den italienske hovedstad med et sensationelt og ydmygende 6-1 nederlag, så Mourinho og co. har i den grad revanche til gode torsdag aften på Stadio Olimpico. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Bodø/Glimt. Der er kampstart torsdag d. 4. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Roma – Bodø/Glimt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anastasios Papapetrou, Grækenland
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 15:25.


Optakt til Roma – Bodø/Glimt: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var chokerende scener, som tikkede ind på TV2 Plays direkte goalshow fra Conference League i seneste spillerunde. Der blev konstant klippet over til kampen mellem Bodø/Glimt og Roma, hvor det væltede ind med mål. Det er måske ikke så chokerende i sig selv, men at det norske mandskab noterede sig for seks ud af kampens syv mål må siges at være en gedigen overraskelse. Bodø/Glimt topper nu gruppe C med 7 point, mens Roma må tage til takke med 2.pladsen.

Mourinho gav i opgøret for to uger siden chancen til en del reserver, som tydeligvis ikke leverede varen, og det er yderst tvivlsomt, at der nogensinde vil blive roteret i samme stil med Mourinho ved roret. Portugiseren har efterfølgende meldt ud, at han kun har 13 spillere i truppen, som har niveau til at spille for hans Roma-mandskab. Derfor kan vi godt forvente, at se et noget mere slagkraftigt hold denne gang, i øvrigt vil romerne nok være opsatte på, at få vasket den norske plamage af sig. Smalling og Spinazzola er fortsat ude, mens også anfører og topscorer Pellegrini må en tur på tribunen.

Roma startede sæsonen flot ud, men der er efterhånden kommet flere skår i glæden. De seneste ti kampe har kastet fem nederlag af sig, og utilfredsheden begynder så småt at ulme. Set ud fra den seneste kamp mod Bodø/Glimt, så er der ikke noget der tyder på, at det skal blive en italienske walkover torsdag aften. Nordmændene er virkelig godt kørende for tiden! Det er ikke blevet til et eneste nederlag i de seneste 18 kampe på tværs af turneringer, og de topper selvfølgelig Eliteserien i sikker stil. Hvis Roma ikke er fokuserede kan de teknisk dygtige nordmænd hurtigt vise sig besværlige at overvinde.

Roma:

  • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
  • Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet

Bodø/Glimt:

  • Patrick Berg (Midtbane, Fast) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibañez, Calafiori; Cristante, Veretout; Carles Pérez, Zaniolo, El Shaarawy; Abraham

Bodø/Glimt forventet startopstilling: Haikin; Sampsted, Moe, Lode, Bjorkan; Vetlesen, Hagen, Konradsen; Solbakken, Botheim, Pellegrino


Odds på Roma – Bodø/Glimt

Bookmakerne ser Roma som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Det ‘tunge skyts’ leverer varen

Undskyldningerne var mange da Roma fik høvl med tenniscifre i Norge. Det blæste, det sneede, det var på kunstgræs, det var koldt, der blev roteret… Faktum er, at et hold af Romas kaliber aldrig nogensinde må tabe til Bodø/Glimt med 6-1 uanset omstændighederne. Nordmændene var overlegne i alle spillets facetter, og kunne sagtens have vundet med et eller to mål mere.

Mourinho har gjort det klart nu, at han ikke kommer til at rotere i samme stil igen. Han stoler ikke på de reserver, som fejlede i Norge, så fra nu af spiller ‘det tunge skyts’ så meget som muligt. Roma kan ikke tillade sig at tage let på tingene endnu engang. Det er ikke fordi, at Conference League bliver prioriteret særligt højt hos italienerne, men det kører ikke helt smooth for tiden, så der skal sejre på bordet kamp efter kamp for at forstumme snakken om krise hos Mourinho og co. Romerne kommer til at blæse til angreb med det bedst mulige mandskab. Det betyder første Conference League-start til Tammy Abraham, som har kæmpet med målscoringen på det seneste. Englænderen vil være opsat på at få fut i hans Roma-karriere, og mulighederne bliver ikke bedre end her på hjemmebane mod en norsk modstander, som spiller frisk til og helt sikkert vil efterlade plads bagtil. Der er forventet et åbent og målrigt opgør, så det ligner et pænt odds på Romas mest sandsynlige målscorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,04
Tammy Abraham scorer
Gå til unibet *


Roma – Bodø/Glimt: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma er blot nummer 2 i gruppe C med 6 point i tre kampe.
  • Bodø/Glimt topper gruppen med 7 point.
  • Lorenzo Pellegrini er mest scorende Roma-spiller i denne sæson med fem ligatræffere.
  • Erik Botheim er Bodøs topscorer i den hjemlige liga med tretten kasser. Den unge nordmand kørte rundt med Roma for to uger siden, hvor han endte kampen med to mål og tre assist.
  • Det seneste indbyrdes opgør mellem Roma og Bodø/Glimt trak overskrifter i hele den store fodboldverden, da nordmændene sendte Roma hjem fra den norske kulde med et ydmygende 6-1 nederlag.


Expected Goals: Roma vs. Bodø/Glimt – de seneste tre kampe

RomaResultatxGBodø/GlimtResultatxG
Roma – AC Milan(1-2)2,08 – 1,76Bodø / Glimt – Sandefjord(1-0)1,37 – 1,33
Cagliari – Roma(1-2)1,43 – 2Molde – Bodø / Glimt(0-2)1,35 – 0,98
Roma – Napoli(0-0)1,19 – 1,29Strømsgodset – Bodø / Glimt(1-1)0,69 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar