18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rennes – Tottenham: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Rennes leverede en flot sæson i fjor, hvor de endte som nummer seks i Ligue 1 og dermed kvalificerede sig til Conference League. Tottenham skuffede i Premier League i sidste sæson, men endte alligevel på syvendepladsen, som var tilstrækkeligt til at deltage i europæisk fodbold i indeværende sæson. Ender det med en fransk sejr eller snupper Tottenham alle tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rennes – Tottenham. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 18:45.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Rennes – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: H. Ozkahya, Tyrkiet
Stadion: Roazhon Park, Rennes
Vejret: 19° og skyet

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Rennes
Tottenham
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:43.

Optakt til Rennes – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Rennes har sagt farvel til deres store stjerneskud Camavinga, som i slutningen af transfervinduet røg til selveste Real Madrid. Trods sin unge alder, var midtbanespilleren det helt store omdrejningspunkt hos Rennes i sidste sæson. Jens Lys-Casjuste blev nævnt som en erstatning for det franske supertalent, men transferen udeblev, og Rennes skal nu forsøge at ‘finde sig selv’ uden en af verdens største talenter. Rennes har i løbet af sommeren hentet Superligakendingen Kamaldeen Sulemana ind og han forventes at få en stor rolle i Rennes bestræbelser på at spille sig videre i Conference League.

Udover Rennes og Tottenham tæller gruppen, Vitesse og Mura. Umiddelbart bør Tottenham være det stærkeste mandskab, men spørgsmålet er hvor højt Nuno Espirito Santo prioriterer turneringen. I den første kvalifikationenskampe mod Ferreira blev reserver sendt på banen og de klarede sig langt fra godt og endte med at tabe. Nuno Espirito Santo skal balancere mellem Premier League og europæisk fodbold. Noget som han faktisk formåede i sin tid hos Wolves, da de var med i Europa League for et par år siden.

Tottenham er bookmakernes største favorit til at vinde Conference League, om de formår at leve op til favoritværdigheden må tiden vise, men det kræver nok, at de stiller med et stærkeste hold end det forventes at de gør torsdag aften i Frankrig. Rennes er et hold spækket med store talenter og det bliver spændende at se de yngre kræfter overfor spillere, der dagligt gør sig i Premier League.

Rennes:

 • Dogan Alemdar (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Alfred Gomis (Målmand, Fast) – Tvivlsom
 • Jeremy Gelin (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Birger Meling (Back, Fast) – Skadet
 • Jeremy Doku (Kant, Fast) – Skadet

Tottenham:

 • Davidson Sanchez (Forsvar, Fast/Reserve) – Ikke tilgængelig
 • Eric Dier (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Ikke tilgængelig
 • Ryan Sessegnon (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Giovani Lo Celso (Midtbane, Fast/Reserve) – Ikke tilgængelig
 • Son Heung-Min (Kant, Fast) – Skadet

Rennes forventet startopstilling: Salin; Traore, Aguerd, Bade, Truffert; Santamaria, Bourigeaud, Tait; Laborde, Guirassy, Sulemana

Tottenham forventet startopstilling: Gollini; Doherty, Rodon, Tanganga, Davies; Skipp, Ndombele, Winks; Clarke, Lucas, Gil


Odds på Rennes – Tottenham

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer en jævnbyrdig kamp, dog med Tottenham som små favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:43.

Odds-forslag: Rennes slipper godt fra opgøret med Tottenham

Det tyder ikke på, at Conference League har højeste prioritet hos Tottenham. I hvertfald ikke de første omgang. Hvis de når frem til de afgørende runder, så kan de begynde at gå efter trofæet, men målt ud fra Premier League-kampen i weekenden og kvalifikationen til Conference League, så tyder det på at Nuno Espirito Santo vil bringe en del af reserverne i spil i kampen mod Rennes.

Rennes jagter oprejsning ovenpå to 2-0 nederlag i træk i Ligue 1. For klubben er det stort, at skulle spille europæisk fodbold. Klubben er mest kendt for deres talentarbejde, men at de pludselig kan gøre sig gældende i europæisk klubfodbold, må være en milepæl for klubben. Godt nok er det kun Conference League, men det bør stadig være en stor motivation for de unge spillere, som har mulighed for at vise sig frem.

Umiddelbart bør Rennes tage kampen mere alvorligt end Tottenham, og det vil man også kunne se på resultattavlen. Franskmændene slipper afsted med skindet på næsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,57
X2
Gå til Unibet *


Rennes – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

 • Rennes har fået en skidt start på den nye sæson i Ligue 1 og et pt. placeret som nummer 11 i den franske liga.

 • Tottenham lagde ud med tre sejre i Premier League, men tabte den seneste med 3-0 til Crystal Palace efter et rødt kort.

 • Rennes slog norske Rosenborg ud i kvalifikation til Conference League med en samlet sejr på 4-1.

 • Tottenham besejrede portugisiske Ferreira med 3-1 samlet efter et 1-0 nederlag i første kampe og en 3-0 sejr i anden kamp.

 • Gaetan Laborde er Rennes’ topscorer med tre mål i sæsonen.

 • Son Heung-Min er Tottenhams topscorer med to mål i sæsonen.


Expected Goals: Rennes vs. Tottenhamde seneste tre kampe:

RennesResultatxGTottenhamResultatxG
Rennes – Reims(0-2)0,59 – 0,69Crystal Palace – Tottenham(3-0)2,27 – 0,09 
Angers – Rennes(2-0)2,25 – 1,33Tottenham – Watford(1-0)1,32 – 0,96 
Rosenborg – Rennes(1-3)2,00 – 1,21Tottenham – Ferreira(3-0)2,54 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar