18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rennes – Leicester: Odds og optakt den 17. marts 2022

Schmeichel var ikke heeelt tilfreds, da han måtte indkassere to mål søndag aften mod Arsenal. (Foto: Bildbyrån)
Schmeichel var ikke heeelt tilfreds, da han måtte indkassere to mål søndag aften mod Arsenal. (Foto: Bildbyrån)

Det spiller ikke ikke rigtig for Leicester i denne sæson, men her i Conference League har de udmærkede muligheder for avancement efter 2-0 sejren over Rennes i sidste uge. Sikrer englænderne sig avancement, eller ligger der en overraskelse og lurer? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rennes – Leicester. Der er kampstart torsdag d. 17. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Rennes – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tasos Sidiropoulos
Stadion: Roazhon Park, Rennes
Vejret: 10°, let vind

Optakt til Rennes – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har virkelig været en sæson på det jævne for Kasper Schmeichel og Leicester, som i skrivende stund ligger og roder helt nede på Premier Leagues 12.plads, de har dog et par kampe i hånden i forhold til de fleste hold i rækken, så mon ikke, at de trods alt kan slutte med en placering i den øverste halvdel? Heller ikke i Europa League var der meget succes at hente for englænderne, som endte nummer 3 i gruppespillet, og måtte tage turen herned i Conference League, hvor de ekspederede Randers ud i seneste knockoutrunde. Denne turnering ligner eneste chance for succes til Leicester i denne sæson, og de står da også med gode kort på hånden efter de vandt 2-0 i det omvendte opgør.

Rennes er dog ikke til at spøge med for tiden. Godt nok tabte de 2-0 på King Power Stadium for en uge siden, men de var altså ikke spillet ud af brættet, og formen i den hjemlige liga vidner om et mandskab i god form. Franskmændene har vundet fire i streg i Ligue 1, og i tre af kampene har de lavet hele fire kasser. I weekenden skulle de kun bruge 49 minutter på at bringe sig foran med hele 4-0 ude over Lyon, så det bliver formentlig ikke en walkover for Leicester det her. Pt. indtager Rennes 4.pladsen i Ligue 1, hvor kun PSG har scoret flere mål i indeværende sæson. Der skal nok blive gang i den i Bretagne!


Rennes:

  • Chimuanya Ugochukwu (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jeremy Gelin (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Sulemana Kamaldeen (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Romain Salin (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Loïc Badé (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom


Leicester:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet
  • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
  • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet

Rennes forventet startopstilling: Gomis; Traore, Omari, Aguerd, Truffert; Bourigeaud, Martin, Santamaria, Doku; Laborde, Terrier

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Justin, Amartey, Soyuncu, Thomas; Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall; Albrighton, Daka, Barnes.


Odds på Rennes – Leicester

Bookmakerne tror på en sejr til Rennes.


Odds-forslag: Det stinker af mål i Bretagne!

Der kunne meget vel ligge et underholdende opgør og vente i Rennes! Hjemmeholdet er nede med 2-0 fra første opgør, så der skal vindes med minimum to mål for bare at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Det er værd at huske på, at reglen om udebanemål ikke længere er i spil, så om Rennes vinder 2-0, 3-1 eller 4-2 er sådan set ligegyldigt. Det fordrer godt for en underholdende affære, for franskmændene kan på den måde angribe, uden at bekymre sig alt for meget om at få et udebanemål imod.

Rennes er godt kørende for tiden med fire sejre i rap i Ligue 1 med hele 16 scorede mål til følge. Franskmændene kan og vil angribe, og faktisk er det kun PSG, som overgår deres målscoringen i Ligue 1 med to mål flere. Leicester bør på papiret være et niveau over Rennes, men med de præstationer englænderne lægger for dagen i denne sæson, så har jeg bange anelser på deres vegne. Især defensiven har set vaklende ud. Kun seks hold i Premier League har indkasseret flere mål end Leicester i indeværende sæson, så der kan godt blive problemer her. Til gengæld har englænderne også noget offensiv kvalitet til at løbe omstillinger med, Barnes, Maddison og Daka i front, har alle god fart og individuelle kvaliteter. Det stinker af mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,74
Over 2.5 mål
Gå til unibet *


Rennes – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Rennes er nummer 4 i Ligue 1 med 49 point.. Statistikken er på 15-4-9 og målscoren 57:27.

  • Leicester er nummer 12 med 33 point efter 25 kampe. Statistikken for gæsterne er på 9-6-11 og målscoren siger 40:45.

  • Laborde er mest målfarlige Rennes-spiller i denne sæson, franskmanden står noteret for hele fjorten ligamål.

  • Jamie Vardy står noteret for ti kasser, nok til at gøre ham til Leicester-topscorer.

  • Leicester tog første stik for en uge siden med en 2-0 sejr hjemme på King Power Stadium.


Expected Goals: Rennes vs. Leicester de seneste tre kampe:

RennesResultatxGLeicesterResultatxG
Lyon – Rennes(2-4) 1,34 – 1,05Arsenal – Leicester(2-0) 3,07 – 0,49 
Leicester – Rennes(2-0)1,56 – 1,04  Leicester – Rennes(2-0)1,56 – 1,04 
Rennes – Angers(2-0) 1,97 – 0,53 Leicester – Leeds(1-0) 0,41 – 1,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rennes – Leicester?

Rennes – Leicester spilles torsdag den 17. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Rennes – Leicester?

Rennes – Leicester spilles på Roazhon Park i Rennes

Skriv første kommentar

Skriv et svar