18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Leicester City: Odds og optakt den 24. februar 2022

De tror ikke på mirakler i Randers, men de tror måske på Mistrati.

Et flot angreb fra Randers FC førte til udligning til 1:1 i det første opgør. Vito Hammershøy-Mistrati havde sidste fod på. (Foto: Bildbyrån)

Randers FC tager hjemme på et udsolgt Cepheus Park mod Leicester City i kamp 2 i deres playoff-møde i Conference League. Efter engelsk sejr på 4:1 i det første møde er billetterne til næste runde nok afgjort, men kronjyderne skal og vil gøre alt, de kan for at slutte en flot europæisk sæson af med et fornuftigt resultat. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Leicester City. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Randers FC – Leicester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Irfan Peljto, Bosnien-Hercegovina
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 2° og let vind

Optakt til Randers FC – Leicester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Som ventet var forskellen mellem et dansk subtop Superligahold og et velsmurt Premier League-mandskab for stor til, at Randers FC for alvor kunne true Leicester City på King Power Stadium i torsdags. Randers FC fulgte nøje den valgte gameplan, og selv om de stort set fra første minut blev presset tilbage mod eget mål, formåede de altså at give 1:1 med ned i omklædningen ved halvtid. Men Leicester City kløede på i anden halvleg, og efter 90 minutter var de 4:1 måske endda i underkanten for værterne. 

Nuvel, langt værre var det, at Randers FC i weekenden leverede en mager og blodfattig indsats, da de indledte Superligaforåret med nederlag hjemme mod Viborg FF. De grønklædte oprykkere har vist sig at være en mundfuld for mange, men det var den manglende indsats, der for alvor må have givet træner Thomasberg en mild hovedpine efter kampen. Spiller de sådan mod Leicester City, risikerer de at blive klædt af foran egne fans. Så den går ikke. 

Leicester City formåede heller ikke at få udbytte af weekendens kamp i Premier League, hvor de tabte 2:1 til Wolverhampton Wanderers. Dermed er træner Rodgers og hans flok stadig placerede på en skuffende midterposition som nummer 11 i tabellen. De har ikke vundet de seneste fem ligakampe, og de seneste fire udekampe i PL har de alle tabt, og de har lukket 12 mål ind i de fire kampe. 

Der bliver formentlig plads til at rotere en anelse her, men omvendt er Leicester City oversidder i weekenden, så måske er det en fin lejlighed til at sparke lidt selvtillid og tro på egne evner ind i holdet med endnu en sejr mod de danske modstandere? Selv med en smule rotation bør der være gode chancer for en sjælden sejr på fremmed græs for Leicester City.

Randers FC:

 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Leicester City:

 • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
 • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
 • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Andersson, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Odey.

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Vestergaard, Söyüncü, Thomas; Soumaré, Mendy, Dewsbury-Hall; Maddison, Iheanacho, Lookman.


Odds på Randers FC – Leicester City

Skæver vi til oddsene, ser vi, at gæsterne fra Leicester City er temmeligt klare favoritter.


Odds-forslag: Mål at varme sig på – men også exit for hjemmeholdet

Randers FC har blot vundet én af deres seneste seks betydende kampe. Og det var groft sagt en sejr, der betød meget lidt, for de slog OB 2:1 på udebane i pokalen, men først efter at have tabt 2:0 på hjemmebane så trods sejren var det et pokalexit for kronjyderne. 

Leicester City har haft en hel del bøvl med at lukke af defensivt, når de er væk hjemmefra. Blot én gang i sæsonen har de formået at holde nullet på udebane i 17 forsøg. Det lover trods alt godt for mulighederne for Randers FC til at give deres fans noget at varme sig på. 

Der var ganske enkelt kvalitetsforskel i det første opgør. Med fri i den kommende weekend er det en oplagt risiko, at Leicester City ikke tager det helt så tilbagelænet, som de egentlig kunne med den store sejr i bagagen, og anbefalingen tror da også, at englænderne snupper sejren igen, men de kan næppe holde Randers FC fra at score. Det vil være usædvanligt med Leicester Citys udestatistik in mente.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,15
Leicester City OG Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Randers FC – Leicester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester City indtager pladsen som nummer 11 i Premier League efter 23 kampe, der har givet 27 point.

 • Leicester City er overført fra Europa Leagues gruppespil til denne playoffkamp i Conference League. Det blev til en 3. plads i EL-gruppen med Spartak Moskva, Napoli og Legia Warszawa.

 • Randers FC er nummer 6 i Superligaen med 28 point efter 18 runder. 

 • I gruppespillet var Randers FC matchet med AZ Alkmaar, Jablonec og CFR Cluj. Det blev til en nydelig 2. plads med blot ét nederlag i de seks kampe. 

 • Leicester Citys ivrigste målskytte er Jamie Vardy med 9 basser. 

 • Hos Randers FC er Alhaji Kamara topscorer, og han har nettet 6 gange.


Expected Goals: Randers FC – Leicester City – de seneste tre kampe

Randers FCResultatxGLeicester CityResultatxG
Randers FC – Viborg FF (0-1) 1,25 – 1,08Wolverhampton Wanderers – Leicester City (2-1)0,69 – 1,44
Leicester City – Randers FC  (4-1)3,50 – 0,40Leicester City – Randers FC(4-1) 3,50 – 0,40 
Randers FC – Arsenal Tula (2-3)1,47 – 0,72 Leicester City – West Ham United (2-2)1,44 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers FC – Leicester City?

Randers FC – Leicester City spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Randers FC – Leicester City?

Randers FC – Leicester City spilles på Cepheus Park i Randers i Danmark.

Skriv et svar