18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – FK Jablonec: Odds og optakt den 4. november 2021

Foto: Bildbyrån

Tre kampe i gruppespillet. Fem mål. Og endnu ingen nederlag. Med ja-hatten på ser det ret fint ud for Randers FC, men de har desværre heller ikke været i stand til at vinde endnu, så med tre uafgjorte har de tre point. De kan stadig sagtens snige sig med videre, men det kræver nok en sejr her mod tjekkiske Jablonex, der gæster Cepheus Park torsdag aften i Europa Conference Leagues gruppe D. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – FK Jablonec. Der er kampstart torsdag d. 4. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Randers FC – FK Jablonec: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Orel Grinfeeld, Israel
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 8° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Randers FC – FK Jablonec: Skader, karantæner og startopstillinger

En fin stime med tre sejre og tre uafgjorte for Randers FC blev der brat sat en stopper for i søndagens Superligamøde, hvor FC Midtjylland hentede en overbevisende 3:1-sejr på Cepheus Park. Det bør dog ikke få randrusianerne til at bøje nakkerne, for de har gjort det over al forventning igen i denne sæson. Sidste sæson blev de pokalvindere og var med i top 6. I denne sæson er de kravlet lidt højere op i Superligatabellen og indtager aktuelt fjerdepladsen, mens de i Europa League var ganske tæt på at sende det tyrkiske storhold Galatasaray ud af turneringen. Men det blev til samlet nederlag på 2:3 for Randers FC, og dermed blev de transporteret over i Conference Leagues gruppespil. 

Her er de matchet med FK Jablonec, CFR Cluj og AZ Alkmaar. En listig forsamling, der ikke rigtig er publikumsmagneter, men som er svære at bide skeer med. Randers FC har dog igen imponeret, og de har hentet tre uafgjorte kampe, mens AZ har vundet deres øvrige to og CFR Cluj har tabt deres øvrige to. Det betyder, at FK Jablonec ligger med fire point og altså er et enkelt point foran træner Thomasberg og hans mandskab. Så hvis de bare en enkelt runde kunne afvige fra deres uafgjorte principper, ville de kravle på andenpladsen i gruppen. De må formentlig stadig undvære Joel Kabongo, mens Simon Graves er meldt helt ude.

Hos tjekkerne er skadeslisten indtil videre på fire mand og værst blandt dem er midterforsvareren Martinec og midtbanemanden Houska, men ingen af dem var med i det omvendte opgør, så Randers FC ved forhåbentlig nogenlunde, hvad de kan forvente af deres tjekkiske modstandere. FK Jablonec kommer næppe boblende af selvtillid, for de seneste seks kampe i den hjemlige liga er det blevet til fire uafgjorte og to nederlag, og i de foregående 12 kampe er det blevet til en enkelt sejr, fem uafgjorte og seks nederlag. 

De seneste fire sæsoner er FK Jablonec endt som nummer tre eller fire i den stærke tjekkiske liga, så de er ved at have samlet europæisk erfaring, men det er kun anden gang på de fire sæsoner, at de er med i et gruppespil. I 2018 røg de direkte i Europa Leagues gruppespil, hvor de endte sidste i en gruppe med Rennes, Dynamo Kiev og Astana.    

Randers FC:

 • Simon Graves (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

FK Jablonec:

 • Vlastimil Hruby (Mål, Reserve) – Skadet
 • Jakub Martinec (Forsvar, Fast) – Skadet
 • David Stepanek (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Vaclav Pilar (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • David Houska (Midtbane, Fast) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Bundgaard; Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Ankersen; Brock-Madsen, Odey.

FK Jablonec forventet startopstilling: Hanus; Holik, Kubista, Zeleny, Krob; Plestil, Považanec, Kratochvil, Malinsky; Cvancara, Dolezal.


Odds på Randers FC – FK Jablonec

Et kig på bookmakernes odds viser os, de har Randers FC som knebne favoritter. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Mange strenge giver Randers FC sejren

Stephen Odey har vist sig at være den helt rigtige mand i front for kronjyderne. Nicolai Brock-Madsen har arbejdet sig ind på en frontplads.Vito Hammershøy-Mistrati er en flittigt scorende midtbanemand. Og Ankersen og Kehinde giver fart og gennembrudslyst på kanterne. Samtidig er defensiven bundsolid, så der er basis for en masse store præstationer for Randers FC. 

Og de har leveret. Syv sejre i 14 Superligakampe og bare tre nederlag. Det bliver sjældent til storsejre, for seks af deres syv sejre har været på præcis ét mål, og det kunne også være fristende at satse på sådan en her. Randers FC har spillet tre kampe i gruppen, og begge hold har været på tavlen hver gang. I det omvendte opgør faldt en sen udligning ved Stephen Odey til slutresultatet 2:2, men det opgør var første gang, FK Jablonec var involveret i et opgør med begge hold på tavlen. Deres to første kampe i gruppen er begge endt 1:0. 

Derfor vælger anbefalingen at se bort fra spil på mål og i stedet gå efter en sejr til Randers FC. De er holdets sjette europæiske kamp, og de har endnu ikke vundet. Men hvis de vil videre fra puljen, er de nødt til på et tidspunkt at hente mindst én og gerne flere sejre. De skal have hul på bylden og hente den første sejr. Den kommer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
Randers FC
Gå til Marathonbet *


Randers FC – FK Jablonec: Statistik, topscorer og H2H

 • Randers FC er nummer 3 i Europa Conference Leagues gruppe D efter 3 kampe og 3 point. 

 • Randers FCs statistik er 0-3-0 med en måldifference på 5:5.

 • I Superligaen er Randers FC nummer 4 med 24 point efter 14 kampe. 

 • FK Jablonec er på 2. pladsen i gruppen med 4 point efter 3 runder. 

 • De tjekkiske tal siger 1-1-1 med scoren 3:3.

 • FK Jablonec er på 13. pladsen i den tjekkiske liga med 12 point efter 13 runder. 

 • Stephen Odey er Randers FCs europæiske topscorer med foreløbig 5 træffere.

 • Hos FK Jablonec er Tomas Cvancara topscorer med 2 mål.
Info
NavnJablonecJAB
Land
Tjekkiet
TJE
CheftrænerPetr Rada
Websitewww.fkjablonec.cz
Form
Statistik
Turnering
1. Liga
Kampe spillet
11
Mål
10
Mål imod
17
Rent bur
2
Gule kort
30
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
7
Gule kort
4
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Randers FC vs. FK Jablonec de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGFK JablonecResultatxG
Randers FC – FC Midtjylland(1-3)0,61 – 0,82FK Jablonec – FK Pardubice(1-1)2,15 – 0,22 
Middelfart BK – Randers FC(0-4)0,80 – 2,13Viktoria Plzeň – FK Jablonec(5-0)2,57 – 0,56
Randers FC – AGF(1-0)1,88 – 1,05 FK Jablonec – Randers FC(2-2)1,02 – 2,85 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar