18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – AZ Alkmaar: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Randers FC åbner deres første deltagelse i et europæisk gruppespil nogensinde med en skarp modstander i form af hollandske AZ Alkmaar, som  gæster Cepheus Park torsdag klokken 21:00. Begge hold er overført fra Europa League-kvalen, hvor Randers FC tabte til Galatasaray, mens AZ Alkmaar måtte overgive sig i duellen mod Celtic FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – AZ Alkmaar. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Randers FC – AZ Alkmaar: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Duje Strukan, Kroatien
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 15° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
AZ Alkmaar
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 21:03.

Optakt til Randers FC – AZ Alkmaar: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC kom forrygende fra land i Superligaen, og efter seks runder havde de fire sejre og to uafgjorte, men siden er fulgt nederlag i Istanbul til Galatasaray og nederlag i Superligaen mod både Silkeborg IF og  FC København. Det betyder, de er røget ud af Europa League og over i Conference Leagues gruppespil, og i Superligaen er de faldet fra førstepladsen til den nuværende fjerdeplads. 

Og nu kommer altså en stribe kampe i Conference Leagues gruppespil, hvor de ud over AZ Alkmaar skal møde tjekkiske Jablonec og rumænske Cluj. Ikke specielt sexede modstandere men heller ikke let overkommelige modstandere. Så nu skal bredden af truppen i Kronjylland i spil, og der skal doseres, afvejes og prioriteres.

Det lærer man gennem praksis, så Randers FC kan vælge at betragte det som lærepenge, hvis de ikke får det ønskede udbytte, for så må de bare kvalificere sig igen næste sæson. Og næste sæson. Og så videre. De kan selvfølgelig også bare gøre det enormt godt og sikre sig en af gruppens to første pladser, for så er de med i bowlen, når der skal trækkes lod til forårets knockoutkampe. Det ville helt sikkert være tilfredsstillende for Randers FC. 

Alt andet end en af de to første pladser i gruppen vil til gengæld være en fiasko for AZ Alkmaar, der i de senere sæsoner har nærmet sig den absolutte top i Holland efter i et årti at have været nogenlunde stabilt fast inventar i top 5. Forrige sæson blev de nummer to, og i sidste sæson blev det til en tredjeplads, og klubben har tonsvis af europæisk erfaring med en kvartfinaleplads i Europa League i 2014 som bedste resultat i nyere tid, mens klubben var tabende finalist i UEFA cuppen i 1981.

Umiddelbart altså en barsk modstander men de er ikke kommet så godt fra land i Æresdivisionen. hvor de har tabt til Waalwijk og PSV Eindhoven, mens det blot er blevet til sejr mod Heerenveen. Og altså en aktuel 15. plads blandt 18 hold.  

Randers FC:

 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Nicolai Brock-Madsen (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AZ Alkmaar:

 • Jeremy Helmer (Midtbane, Reserve) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Piesinger, Marxen, Bundgaard; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Kamara.

AZ Alkmaar forventet startopstilling: Vindahl; Witry, Letschert, Indi, Wijndal; Midtsjø, Clasie; Aboukhal, de Wit, Karlsson; Pavilidis.


Odds på Randers FC – AZ Alkmaar

Oddsene peger på, at hollænderne er bookmakernes favorit i kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 21:03.

Odds-forslag: Kan Randers FC lukke den her ned?

Det har ikke været festligt at være tilskuer på Cepheus Park i denne sæson. Fem hjemmekampe har i alt budt på ni scoringer, og tre gange er det endt uafgjort, mens det senest endte med, at FC Midtjylland stak af med tre point via 2:0-sejr. Randers FC har scoret fire gange i fem hjemmekampe. Det er ikke et højt snit – slet ikke på hjemmebane.

AZ Alkmaar er sådan set heller ikke de store festaber på fremmed græs, som de har gæstet to gange i den hjemlige liga og en enkelt europæisk. Først tabte de 1:0 ude mod Waalwijk. Derefter tabte de 2:0 til Celtic FC i Europa League, men i udekampen mod Heerenveen kort før landskampspausen vandt de så 3:1 i en veritabel målfest. Dermed nåede de lige præcis at hive deres samlede scoringssnit i udekampe op på 2,33, men det behøver jo ikke nødvendigvis betyde, at noget lignende gentager sig her. Deres seneste kamp var hjemme mod PSV Eindhoven, hvor de igen gik målløse fra banen med 3:0-nederlag. 

Randers FC er for mange et bøvlet mandskab at spille mod. De har rutiner, automatismer, og de tror på deres stil, så de holder fast uanset, hvordan det går i kampen. De tåler at komme bagud uden panik. De fortsætter, selv om de kommer foran. Og de kan med nogenlunde sikkerhed afmontere en kamp, så der bliver scoret få mål. Derfor er anbefalingens bud til dette opgør, at der højst falder to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Randers FC – AZ Alkmaar: Statistik, topscorer og H2H

 • Randers FC har placeret sig på Superligaens 4. plads efter 8 kampe og med 14 point. 

 • Statistikken for Randers FC er 4-2-2, og deres måldifference er 10:8.

 • AZ Alkmaar har spillet 3 kampe i den hollandske Æresdivision, og det har givet 3 point, hvilket rækker til en foreløbig 15. plads.

 • AZ Alkmaars tal er 1-0-2 og scoren 3:5.

 • 3 kasser af Vito Hammershøy-Mistrati er indtil videre nok til at topscorer hos Randers FC.

 • 3 spillere har hver scoret et mål, og de kan dermed kalde sig AZ Alkmaars foreløbige topscorere. Det drejer sig om Vangelis Pavlidis, Dani de Wit og norske Aslak Witry.


Expected Goals: Randers FC vs. AZ Alkmaarde seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGAZ AlkmaarResultatxG
Randers FC – FC København(0-2)0,60 – 1,72AZ Alkmaar – PSV Eindhoven(0-3)  0,39 – 0,87
Silkeborg IF – Randers FC(2-1)1,68 – 1,79Heerenveen – AZ Alkmaar(1-3)1,57 – 1,66 
Galatasaray – Randers FC(2-1)3,71 – 0,42 AZ Alkmaar – Celtic FC(2-1)2,51 – 1,05 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar