18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Pogon Szczecin – Brøndby: Odds og optakt den 21. juli 2022

Simon Hedlund spillede godt i sæsonpremieren mod AGF, men bør måske bruge et par timer eller tre på skudtræningen, inden det går løs mod Pogon Szczecin torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)
Simon Hedlund spillede godt i sæsonpremieren mod AGF, men bør måske bruge et par timer eller tre på skudtræningen, inden det går løs mod Pogon Szczecin torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Brøndby kom godt fra land, da de søndag besejrede AGF i sæsonens første kamp. Allerede torsdag går det løs igen, når Brøndby gæster polske Pogon Szczecin i jagten på Conference League-billetter. Tager ‘drengene fra Vestegnen’ de fine takter med sig til Polen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Pogon Szczecin – Brøndby. Der er kampstart torsdag d. 21. juli 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Pogon Szczecin – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nenad Minakovic
Stadion: Stadion Florian Krygier, Szczecin
Vejret: 24°, jævn vind, mulighed for regn

Optakt til Pogon Szczecin – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften skal Brøndby en tur til Polen i jagten på Conference League-billetter. Vestegnens stolthed træder ind i 2.kvalrunde, så der skal altså sejr til i tre dobbeltopgør, hvis gruppespillet skal sikres. Første forhindring på vejen er sidste sæsons 3’ere fra den polske Ekstraklasa, Pogon Szczecin. Vinderen af dette dobbeltopgør møder enten Crusaders eller Basel i 3.kvalrunde.

Brøndby kom fint fra land i søndags, da de tog imod AGF i sæsonens første kamp. De gulblå lagde en solid indsats for dagen og tog en ganske fortjent 1-0 sejr på et halvsent mål af Slimane. Brøndby har ikke gjort voldsomt meget væsen af sig på transfermarkedet, så der køres altså videre med samme stamme som i sidste sæson, men spørgsmålet er, om det er nok til succes? Der blev vist fine takter i søndagens kamp mod AGF, men det stod også lysende klart, at Niels Frederiksen virkelig mangler en angriber, som kan sparke bolden i kassen. Både Hedlund og Divkovic stod for gigantiske afbrændere, og det er der altså ikke råd til, hvis det skal blive til avancement her i Conference League-kvalen. En kæmpe bet for Brøndbys sæsonstart er fraværet af styrmand Andreas Maxsø, som forventes ude i tre måneders tid. Tshiembe og Rosted havde dog udmærket styr på det i søndags.

Der venter ikke Brøndby en walkover torsdag aften, for Pogon har altså vist et stabilt niveau over de sidste par sæsoner, hvor det er blevet til to bronzemedaljer på stribe. Ligesom Brøndby kører Pogon videre med samme stamme fra sidste sæson, dog er der kommet nyt blod på trænerposten i form af svenske Jens Gustafsson. På papiret ligner det et forholdsvist jævnbyrdigt opgør mellem 3’erne fra Polen og 4’erne fra Danmark. Polakkerne tog også hul på ligaen i weekenden, hvor det blev til en 2-1 sejr over Widzew Lodz. Pogon har allerede været i aktion her i Conference League, hvor det i første kvalrunde blev til en samlet 4-2 sejr over KR Reykjavik.


Pogon Szczecin:

  • Ingen kendte fravær


Brøndby:

  • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Anis Slimane (Midtbane, Fast) – Karantæne

Pogon Szczecin forventet startopstilling: Stipica; Bartkowski, Zech, Malec, Mata; Fornalczyk, Drygas, Dabrowski, Kowalczyk, Grosicki; Zahovic

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Tshiembe, Rosted, Riveros; Cappis, Radosevic, Bell; Greve; Hedlund, Kvistgaarden.


Odds på Pogon Szczecin – Brøndby

Polske Pogon Szczecin er bookmakernes favoritter i denne kamp.


Odds-forslag: Med livrem og seler i Polen

Torsdag aften indtager Brøndby græstæppet for anden gang i sæsonen, denne gang i Conference League-kvalen, hvor de skal på besøg hos Pogon Szczecin i Polen. Umiddelbart tegner det til at blive to tætte opgør mellem nummer 3 fra Polen og nummer 4 fra Danmark. Netop anden kvalifikationsrunde blev endestationen for Pogon i sidste sæson, da de tabte 1-0 samlet mod kroatiske Osijek. Brøndby fik flere europæiske kampe under bæltet med deres ikke så succesrige Europa League-gruppespil, som ikke desto mindre må have givet god erfaring til knockout-kampe som denne.

To, på papiret, jævnbyrdige mandskaber, i den første af to kampe. Det ville ikke komme som en kæmpe overraskelse, hvis der blev spillet med livrem og seler i morgen. Brøndby praktiserede en ganske defensiv spillestil i sidste sæsons europæiske kampe, og det vil formentlig også blive udgangspunktet her, hvor de skal holde muligheden for avancement i live til returopgøret på hjemmebane i næste uge. Brøndby spillede en fin kamp mod AGF i søndags, hvor der blev holdt rent bur og brændt chancer på stribe. Begge ting taler for dette spil. Anbefalingen lyder på et målfattigt første opgør mellem Pogon og Brøndby, som ikke skal ud at satse hele butikken fra start.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,72
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Pogon Szczecin – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Pogon Szczecin vandt sæsonens første ligakamp med 2-1 over Widzew Lodz. I Conference League-kvalen har de allerede gjort det af med KR Reykjavik med en samlet 4-2 sejr.

  • Brøndby fik en fin start på den nye sæson, da de søndag besejrede AGF med 1-0.

  • Zahovic og Drygas står begge noteret for 2 mål i sæsonens tre første kampe.

  • Anis Slimane stod for Brøndbys enlige mål i sæsonpremieren.

  • Eneste tidligere møde mellem de to klubber var en testkamp i 2019, som Brøndby vandt med 3-1.


Expected Goals: Pogon Szczecin vs. Brøndby de seneste tre kampe:

Pogon SzczecinResultatxGBrøndbyResultatxG
Pogoń Szczecin – Widzew Łódź(2-1)2,26 – 1,02Brøndby – AGF(1-0)1,31 – 0,94
KR – Pogoń Szczecin(1-0)0,32 – 0,69Hansa Rostock – Brøndb(3-1)2,27 – 0,52
Pogoń Szczecin – KR(4-1) 4,36 – 1,31 Brøndby – AGF (1-2)0,93 – 1,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Pogon Szczecin – Brøndby?

Pogon Szczecin – Brøndby spilles torsdag den 21. juli 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Pogon Szczecin – Brøndby?

Pogon Szczecin – Brøndby spilles på Stadion Florian Krygier i Szczecin

Skriv første kommentar

Skriv et svar