18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland: Odds og optakt den 24. februar 2022

Jyske ulve mod græske ørne i lavtscorende affære.

FC Midtjylland skal holde øje med den teknisk dygtige og elegante Biseswar i returopgøret mod PAOK Thessaloniki FC. (Foto: Bildbyrån)

Det var tæt i det første opgør mellem FC Midtjylland og PAOK Thessaloniki FC, og kampen på Heden endte 1:0 til jyderne. Torsdag aften er der returopgør i Grækenland, og her skal Ørnene fra Thessaloniki forsøge at tumle Ulvene fra Herning. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lawrence Visser, Belgien
Stadion: Toumba Stadium, Thessaloniki
Vejret: 7° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

PAOK Thessaloniki FC
FC Midtjylland
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. februar 2022 19:22.


Optakt til PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

PAOK Thessaloniki FC klemte lige et af de mest intense derbies ind, de har i løbet af en sæson, da de i weekenden mødte Aris Thessaloniki FC, hvis stadion er halvanden kilometer fra PAOKs Toumba Stadium. Opgøret endte 0:0, og dermed er scoren for PAOK Thessaloniki FCs seneste tre kampe 1:1 via 0:1 i Herning i første playoff-duel, 1:0 i ligaen mod Atromitos og så altså 0:0 mod rivalerne fra Aris. 

Nu skal grækerne forsøge at sparke sig videre til Conference Leagues ottendedelsfinaler, og udgangspunkter er egentlig ikke så ringe. De har Michailidis med i forsvaret igen efter karantæne, og mon ikke den flamboyante kreatør Biseswar er klar til en større rolle? Og topscorer Jasmin Kurtic er meldt så meget klar, at han i hvert fald bør sidde på bænken og kunne bidrage, hvis det bliver nødvendigt. 

Det gør det dog givetvis ikke, hvis FC Midtjylland har tænkt sig at levere samme ynkelige gang bold, som de gjorde, da de tabte forårspremieren til et tændt AaB-hold. Nordjyderne gjorde mange ting rigtigt, men sejren kom primært, fordi FC Midtjylland gjorde så mange ting forkert. 

Med nederlaget måtte FC Midtjylland også overgive førstepladsen i Superligaen til FC København, så de nu er forfølger i det spil. Der er 14 kampe tilbage af sæsonen, og det ligner et parløb hele vejen til mål. Men det betyder ikke, at Ulvene bare kan rulle rundt og lade sig tæve i dette opgør, for der skal også europæisk succes til, hvis det skal være en godkendt sæson. Derfor vil FC Midtjylland forsøge at reparere på deres skuffende stime med blot én sejr i de seneste fire betydende kampe.

PAOK Thessaloniki FC:

  • Thomas Murg (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Nelson Oliveira (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær

PAOK Thessaloniki FC forventet startopstilling: Paschalakis; Sastre, Michailidis, Crespo, Vieirinha; Kurtic, Schwab; Murg, Augusto, Zivkovic; Akpom.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Evander, Onyedika, Paulinho; Isaksen, Sisto, Brumado.


Odds på PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland

Et kig på kampens odds viser, at værterne er knebne favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. februar 2022 19:22.


Odds-forslag: To jævnbyrdige hold stækker hinanden igen

Det er en fin hjemmestatistik, grækerne har sat sammen på Toumba Stadium. De er ubesejrede i de seneste 10 hjemmekampe, og det er blevet til otte sejre. Fire af dem på mindst to overskydende mål, mens de øvrige fire altså har været på præcis ét mål. Det er relevant, fordi hvis det ender med hjemmesejr på præcis ét mål, skal vi ud i forlængelse og måske endda straffespark.

FC Midtjylland har spillet fem europæiske udekampe i sæsonen. To gange har tabt med mere end ét enkelt mål: 3:0 til PSV Eindhoven i CL-kvalen og i EL-gruppen til Braga med 3:1. De tre øvrige kampe har givet to uafgjorte og en enkelt sejr. Dét skal de forsøge at holde fast i; at de godt kan præstere på fremmed græs, men der ligger noget af et arbejde for træner Henriksen i at samle mandskabet op efter nederlaget til AaB. 

PAOK Thessaloniki FC er inde i en noget målfattig periode med blot to scoringer samlet i deres tre seneste kampe. FC Midtjylland har i fem af deres seneste seks betydende kampe højst været involverede i opgør med to scoringer, så der er en del, der peger mod endnu et opgør med få mål. Er man modig som Lucky Luke, kan man forsøge sig med højst ét mål i kampen, men anbefalingen er vist lige så lidt modig som Averell Dalton og vælger at gå med højst to scoringer i duellen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • PAOK Thessaloniki FC indtager positionen som nummer 2 i den græske liga, hvor de har 48 point efter 23 kampe. 

  • I den indledende gruppe i deres europæiske kampagne endte PAOK Thessaloniki FC som nummer 2 efter FC København men foran Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps.

  • FC Midtjylland er på Superligaens 2. plads efter 18 runder og 35 point.

  • En 3. plads i Europa League i en gruppe med Røde Stjerne, Sporting Braga og Ludogorets sendte FC Midtjylland i favnen på denne playoffkamp i Conference League. 

  • PAOK Thessaloniki FCs topscorer er midtbanemanden Jasmin Kurtic med 14 pletskud.

  • Hos FC Midtjylland er det stadig Junior Brumado, der har scoret mest med 7 mål. 


Expected Goals: PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland – de seneste tre kampe

PAOK Thessaloniki FCResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Aris Thessaloniki FC – PAOK Thessaloniki FC(0-0)1,52 – 0,65FC Midtjylland – AaB(0-2)1,91 – 0,74 
FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC(1-0)0,37 – 0,51 FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC (1-0)0,37 – 0,51
PAOK Thessaloniki FC – Atromitos(1-0)2,12 – 0,37 FC Midtjylland – Vålerenga(3-1)1,59 – 0,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland?

PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland?

PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland spilles på Toumba Stadium i Thessaloniki i Grækenland.

Skriv et svar