18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Marseille – PAOK: Odds og optakt den 7. april 2022

Dimitri Payet er helt varm for Marseille i denne sæson. I Ligue 1 står han noteret for 10 kasser og 9 assist. (Foto: Bildbyrån)
Dimitri Payet er helt varm for Marseille i denne sæson. I Ligue 1 står han noteret for 10 kasser og 9 assist. (Foto: Bildbyrån)

Franske Marseille er en af favoritterne til at gå hele vejen i Conference League, så det bliver vel en formsag, at gøre det af med de græske underdogs PAOK her i kvartfinalen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Marseille – PAOK. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Marseille – PAOK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak
Stadion: Stade Orange Velodrome, Marseille
Vejret: 13°, svag vind

Optakt til Marseille – PAOK: Skader, karantæner og startopstillinger

På papiret ligner denne kvartfinale mellem Marseille og PAOK det mindst jævnbyrdige af de fire kvartfinaler. Franskmændene er sammen med Roma og Leicester de klareste favoritter til at løfte trofæet, mens PAOK er spået de ringeste chancer af de otte tilbageværende hold.

Grækerne er nået til kvartfinalen via 2.pladsen i gruppe F, som FCK vandt ganske sikkert. Herefter fik PAOK æren af FC Midtjylland i 1/16-finalen, og det forløb ikke helt smertefrit for grækerne, som tabte i Herning, men fik sikret avancement med en 2-1 sejr på hjemmebane, og efterfølgende træfsikkerhed i straffekonkurrencen. I ottendedelsfinalen var der dog ingen problemer, da belgiske Gent blev besejret både ude og hjemme. Marseille skuffede i Europa League, hvor de blev nummer 3 i deres gruppe efter Galatasaray og Lazio, men i de to knockoutrunder her i Conference League har der ikke været problemer. Først blev det til to sejre over Qarabag, og senest blev det til to sejre Basel.

I den hjemlige liga har Marseille gang i en stærk sæson, hvor 5.pladsen fra sidste sæson er vekslet til en aktuel 2.plads. Der er ikke mere end 3 point ned til forfølgerne fra Rennes, men de sydfranske fans er formentlig begyndt at drømme om et Champions League-gruppespil til næste sæson. Marseille har vundet fem kampe i streg på tværs af turneringer, så formen fejler ikke noget! For PAOK’s vedkommende ligner det for tredje sæson i streg en 2.plads i den græske Superliga, faktisk er det næsten sikkert, for der er 11 point op til Olympiakos på 1.pladsen og 11 ned til AEK på 3.pladsen. Gæsterne tabte i weekenden til Panathinaikos, men de fem foregående kampe havde alle kastet sejre af sig, så det ser også pænt ud for PAOK.


Marseille:

  • Luan Peres Petroni (Forsvar, Fast) – Skadet


PAOK:

  • Giannis Michailidis (Forsvar, Fast) – Skadet

Marseille forventet startopstilling: Mandanda; Lirola, Caleta-Car, Saliba, Kolasinac; Gueye, Guendouzi; Under, Gerson, Payet; Milik

PAOK forventet startopstilling: Paschalakis; Lyratzis, Varela, Crespo, Vierinha; Tsigarras, Kurtic; Murg, Augusto, Biseswar; Zivkovic


Odds på Marseille – PAOK

Bookmakerne har Marseille som favoritter.


Odds-forslag: Marseille kommer endnu engang godt fra start

Der bør være et par niveauers forskel på Marseille og PAOK. Franskmændene er med helt fremme i Ligue 1 i denne sæson, hvor de aktuelt sidder på 2.pladsen, det gør PAOK godt nok også i den græske liga, men den er altså ikke hvad den har været. Grækerne sluttede bag FCK i gruppespillet, og skulle ud i straffesparkskonkurrence for at gøre det af med FCM i 1/16-finalen, og det siger lidt om niveauforskellen mellem dem og Marseille.

Marseille var ikke gode nok til at gå videre fra deres Europa League-gruppe, men her i Conference League har de vundet fire ud af fire knockout-kampe. I tre af de fire kampe er franskmændene kommet hurtigt ud af starthullerne, og har ført ved halvleg, og det burde også have været tilfældet i udekampen mod Basel, hvor de brændte straffespark efter en halv times tid. Ud fra oddsene på de forskellige kvartfinaler er det her vi finder den største niveauforskel, og derfor bør Marseille heller ikke få problemer med at tage første stik torsdag aften. Anbefalingen lyder på fransk føring efter de første 45 minutter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,00
Marseille vinder 1.halvleg
Gå til bwin *


Marseille – PAOK: Statistik, topscorer og H2H

  • Marseille er nummer 2 i Ligue 1 med 56 point. Statistikken er på 16-8-6 og målscoren 49:29.

  • PAOK er nummer i den græske Superliga med 59 point. Statistikken er på 18-5-6 og målscoren 53:26.

  • Payet er topscorer for hjemmeholdet med 10 ligascoringer.

  • PAOK’s midtbanemand, Jasmin Kurtic, er topscorer i den græske liga med 15 kasser.

  • Marseille og PAOK har ikke tidligere krydset klinger, så det her bliver en til historiebøgerne.


Expected Goals: Marseille vs. PAOK de seneste tre kampe:

MarseilleResultatxGPAOKResultatxG
Saint-Étienne – Marseille(2-4) 0,54 – 2,89Panathinaikos – PAOK(2-1) 0,44 – 1,29 
Marseille – Nice(2-1) 1,56 – 1,35AEK – PAOK(0-1)1,15 – 0,82
Basel – Marseille(1-2) 0,3 – 2,41Gent – PAOK(1-2)1,67 – 1,6
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Marseille – PAOK?

Marseille – PAOK spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Marseille – PAOK?

Marseille – PAOK spilles på Stade Orange Velodrome i Marseille

Skriv første kommentar

Skriv et svar