18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til semifinalerne i Conference League d. 9. maj 2024

Tilbagevendte Andreas Skov Olsen skal forsøge at sparke Club Brügge i en finale, mens Aston Villa skal levere det helt store comeback efter nedsmeltningen i sidste uge. Nicolai Lisberg er dog umiddelbart skeptisk på englændernes vegne. Læs her hvorfor i den store optakt til semifinalerne i Conference League.

(Foto: Belga News Agency / Alamy Live News)

Olympiakos – Aston Villa X (2-2)

Torsdag d. 9. maj kl. 21.00

Uha, Forhåndsfavoritterne fra Aston Villa faldt fuldstændig sammen i den første kamp på hjemmebane, da de tabte med hele 4-2, og dermed er det noget af et bjerg, der skal bestiges, hvis de skal sikre sig finalebilletten, når det torsdag gælder returen i Grækenland. Generelt virker det dog som om, at Aston Villa falder en del for tiden. Med nederlaget mod Olympiakos har de nu tabt tre af de seneste fem kampe.

Det er stadig en glimrende sæson, de har gang i, og med Tottenhams manglende sejre på det seneste er fjerdepladsen og Champions League også tæt på, så jeg kan ikke se et scenarie, hvor Emery kommer til at sælge returopgøret på forhånd for så at have friske spillere klar til weekenden, hvor de møder Liverpool hjemme. Og det er der heller ingen grund til. For hvis Maccabi Tel Aviv kunne vinde 4-1 på banen her, så kan Aston Villa vel også?

Logikken siger, at de spiller for spiller er det klart bedste af de to hold, men er det nok foran et fanatisk hjemmepublikum, der skimter en enestående mulighed for at blive det første græske hold i en europæisk finale siden 1971?

Olympiakos’ mål kan komme mange steder fra, ikke mindst turneringen stopscorer El Kaabi, og jeg kan næsten ikke se dem gå fra banen uden at score som minimum en enkelt her. Og de har da også den ikke uvæsentlige fordel, at de havde kampfri i weekenden, og derfor alt andet lige må være en smule mere friske end englænderne.

Hos hjemmeholdet kan de igen råde over Andreas Ndoj og Georgios Masouras, der var ude med karantæne senest, mens Aston Villa kan risikere at måtte se bort fra Rodgers, Emiliano Martínez og Tielemans, der alle meldes meget tvivlsomme.

Lisbergs bud: Over 2 mål til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Club Brügge – Fiorentina 1 (2-1)

Torsdag d. 9. maj kl. 21.00

Det kan godt være, at belgierne indkasserede i overtiden i den første kamp, men de var nu alligevel godt tjent med et spinkelt 3-2-nederlag. Ikke mindst fordi Onyedika solgte dem lidt efter en times spil, da han fik sit andet gule kort efter en håbløs tackling midt på banen helt ude ved sidelinjen og dermed efterlod sine holdkammerater en mand i undertal i en halv time.

Det hindrede dog ikke enmands-hæren Igor Thiago i at komme på tavlen. Den kommende Brentford-angriber er i forrygende form, og han får ganske givet endnu bedre arbejdsbetingelser torsdag, når Andreas Skov Olsen formentligt akkompagnerer ham på den ene fløj. Den danske landsholdsspiller gjorde comeback i weekenden efter at have siddet ude i et par uger. Det blev til 70 minutter i sejren ude mod Antwerpen, der sendte Brügge til tops i den belgiske liga, og hvor Skov Olsen kom på tavlen med en flot scoring.

Med Andreas Skov Olsen får Club Brügge en ekstra trussel at trække på, og uden at de rød-hvide briller skal være alt for fedtede af den grund, så er det en kæmpe forstærkning, der også gør mig fortrøstningsfuld på deres vegne. Det, sammenholdt med at kampen spilles på hjemmebane, hvor de kun har tabt en enkelt gang i denne sæson, gør, at jeg godt kan se dem sikre et resultat, der i første omgang får dem i forlænget spilletid.
Udover Andreas Skov Olsen gjorde også Simon Mignolet comeback i weekenden, og han forventes også at spille fra start torsdag aften.

Fiorentina varmede op til kampen i Brügge med et nederlag i Serie A mod Verona, men det var en kamp, hvor Italiano bragte flere reserver i spil, så lad os ikke lægge alverden i det. I stedet er det langt værre for Viola, at Sottil, der ellers har været virkelig godt spillende på det seneste og også scorede et flot mål i den første kamp, er ude med en skade til returen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar