18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til semifinalerne i Conference League d. 2. maj 2024

Det er semifinaletid i Conference League. Bliver det forhåndsfavoritterne fra Aston Villa og Fiorentina, der tager første stik, eller kan Olympiakos og danskertrioen i Brügge overraske? Nicolai Lisberg er klar til at fælde dom over torsdagens opgør.`

Aston Villa og Ollie Watkins er favoritter til at snuppe den ene finaleplads i Conference League.

Aston Villa og Ollie Watkins er favoritter til at snuppe den ene finaleplads i Conference League. (Foto: News Images LTD / Alamy Stock Photo)

Aston Villa – Olympiakos 1 (2-1)

Torsdag d. 2. maj kl. 21.00

Var det træthed, eller bare nerver, da Aston Villa var foran 2-0 hjemme mod Chelsea, men  endte med at måtte nøjes med 2-2? En kamp, der kunne være endt med nederlag, havde VAR ikke skredet ind i de døende sekunder og tildelt et frispark, før Disasi headede bolden i mål. Selvom de altså tabte to point, så vandt de et enkelt i den interne konkurrence med Tottenham om at sluppe i top 4, da Spurs samme weekend tabte North London-derbyet mod Arsenal med 3-2 hjemme.

I kampen mod Chelsea måtte Emiliano Martinez i øvrigt lade sig udskifte i pausen med en mindre skade, men han var alligevel ikke kommet i aktion torsdag, da han er i karantæne efter sine to gule kort (ikke rødt) i kvartfinalen mod Lille, hvor han blev helten på straffe og fejrede det med en karakteristisk lille dans efterfølgende.

Der er altså nok at se til for Aston Villa for tiden, men heldigvis har de en mand på bænken, der ikke er uvant ud i kunsten at jonglere flere turneringer på samme tid. Unai Emery ved nok, hvordan man får succes i Europa, men det gør hans landsmand Mendilibar altså også, da han kom ind fra højre og førte et middelmådigt Sevilla-hold til Europa League-succes i sidste sæson.

Hos Olympiakos har han allerede leveret nogle vilde resultater ved at vende 1-4 hjemme mod Maccabi Tel Aviv til videre avancement, ligesom de slog Fenerbahce ud af turneringen i kvartfinalen efter straffe. Med Mendilibar ved roret har Olympiakos vundet 12 ud af 17 kampe, så vi skal ikke bare afskrive grækerne, selvom englænderne naturligvis er favorit til at gå videre.

Jeg har Aston Villa til at tage det første stik i det engelske, men de har en hel del skader, og Tielemans er også på vippen, efter han måtte udgå mod Chelsea, så jeg tror ikke, de sætter skabet endegyldigt på plads i den første kamp.

Lisbergs bud: Aston Villa fører ved pausen til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Fiorentina – Club Brügge X (1-1)

Torsdag d. 2. maj kl. 21.00

Potentielt er der mulighed for at se hele fire danskere på banen i den første af to semifinaler mellem Fiorentina og Club Brügge, men det er tvivlsomt, at vi overhovedet får nogle af dem i spil. Begynder vi med hjemmeholdet, så stod Oliver Christensen godt nok i weekendens kamp i Serie A, men alt tyder på, at det bliver Terracciano, der får pladsen mellem stængerne.

Hos gæsterne fra Brügge fik både Casper Nielsen og Zinckernagel spilletid i weekenden, men det var som indskiftere i slutfasen. Andreas Skov Olsen var med på bænken, men han kom ikke i aktion efter først lige at være kommet tilbage fra skade.

Jeg var lidt efter Club Brügge forud for de to kampe mod PAOK, men belgierne leverede to overbevisende præstationer og vandt helt fortjent. Særligt opgøret i Grækenland var imponerende, da de var uden topscorer Igor Thiago, der har nettet hele 28 gange i denne sæson, og som er med her efter at have overstået sin karantæne. Også i ligaen er de ved at finde formen, da de senest vandt med 3-0 ude mod Genk og dermed er a point med Anderlecht i toppen.

Fiorentina har dog også fundet formen på det helt rette tidspunkt. I weekenden satte de Sassuolo til vægs med en sejr på 5-1, og dermed fik de på fornem vis rejst sig efter det forsmædelige nederlag i semifinalen mod Atalanta i pokalturneringen, hvor en udvisning til Milenkovic viste sig dyr.

Rammer Fiorentina niveauet rent offensivt fra weekenden, så er de favoritter til at vinde den første kamp og spille sig videre, men belgierne er vel næppe set bedre i denne sæson, så det kunne snildt blive en meget lige affære i Firenze.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar