18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til semifinalerne i Conference League d. 28. april 2022

Får vi i Kasper Schmeichel en dansker i finalen i Conference League, eller udklaseres Brendan Rodgers nok engang af Jose Mourinho? Og kan Marseille og Payet krone en flot sæson ved at tage første stik mod Feyenoord i havne-derbyet? Nicolai Lisberg ser nærmere på torsdagens semifinaler.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Leicester – Roma X (1-1)

Så lykkedes det endelig. Fjerde gang blev lykkens gang for Mourinho i forhold til at besejre Bodø /Glimt, da romerne for et par uger siden slog nordmændene med overbevisende 4-0 og dermed bookede billet i semifinalen. I weekenden kom de dog lidt ned på jorden, da de tabte 3-1 mod Inter i Serie A, og det sidste håb om kvalifikation til Champions League må dermed være forduftet.

Hos Leicester er der kun en vej til Europa i den kommende sæson, og den går via Conference League. Ser vi lidt på Brendan Rodgers’ indbyrdes statistik mod Mourinho, så er det ikke opmuntrende læsning, da det blot er blevet til en enkelt sejr i otte kampe, og faktisk er Mourinho den træner, som han har den dårligste statistik mod, af dem han har mødt flere end fem gange i karrieren. Mourinho, der kan blive den eneste træner til at vinde alle tre store UEFA turneringer, skulle det lykkes for Roma at gå hele vejen.

Leicester spillede i weekenden 0-0 mod Aston Villa, så selvom der fortsat er langt mellem sejrene, så er der fremgang i forhold til det rent defensive, hvilket bliver afgørende, når de står over for blandt andre Tammy Abraham torsdag. De kan dog glæde sig over, at angrebskollega Nicolo Zaniolo ser ud til at misse kampen. Det var hans hattrick, der banede vejen mod Bodø / Glimt, men han sad uden for i weekenden, og de italienske medier regner ikke med, han når at blive klar.

Hos Leicester er Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand begge ude, mens hverken Jonny Evans eller Boubakary Soumare forventes at spille.

Det er to taktisk dygtige mandskaber, der generelt har lidt problemer i defensiven, så det skal give mål, i hvad der ligner et helt tæt opgør.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Feyenoord – Marseille 2 (1-2)

Et vaskeægte havne-derby mellem to markante fangrupper, hvor man kan håbe på, at de hver især skaber en fantastisk kulisse, men hvor man godt kan frygte, at det fører til sammenstød. På banen kan det også sagtens tænkes at blive dramatisk. Marseille er det spillemæssigt bedste hold af de fire tilbageværende, og de har nogle individuelle færdigheder hos særligt en Payet, der scorede i begge kvartfinaler, ligesom han også nettede to gange fra pletten, da Marseille i forrige runde vandt med 3-2 mod Nantes i den franske liga.

Mesterskabet, som de vel ikke for alvor troede på, gik i weekenden officielt til PSG, og med seks point ned til Rennes på tredjepladsen, kan de godt tillade sig at fokusere 100 procent på Conference League og de kommende kampe mod Feyenoord. Hollænderne er inde i en rigtig god periode, selvom de måtte vente til det 96. minut, før Sinisterra gav dem en 2-1-sejr mod Utrecht i weekenden.

Hjemmeholdet har en del skader til denne kamp, da Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Jens Toornstra og Justin Bijlow alle er ukampdygtige, mens Marseille kun må undvære Leonardo Balerdi foruden Luis Henrique, der ikke er registreret til de europæiske kampe.

Modsat udekampen mod PAOK har de igen Bamba Dieng, Gerson og Boubacar Kamara tilbage efter endt karantæne, ligesom Sampaoli også må være med på sidelinjen denne gang. Marseille bør over to kampe kunne spille sig videre, og mod et Feyenoord hold der har lidt skadeskvaler, så finder vi overraskende høje odds på en sejr til gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,42 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar