18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til play-off kampene i Conference League d. 22. februar 2024

Absolut intet er afgjort forud for returkampene i Conference League torsdag, hvor vores nordiske brødre fra Molde og Bodø/Glimt skal forsøge at sikre sig videre avancement. Andetsteds er der næsten garanti for mål, når Frankfurt tager i mod Union St. Gilloise, mens det lugter af tidligt exit for Betis. Vores europæiske ekspert, Nicolai Lisberg, melder ind med fokus på de fire største brændpunkter torsdag.

IMAGO / Pro Shots

Bodø/Glimt – Ajax X (2-2)

Torsdag d. 22. februar kl. 18.45

Ikke nok med, at Albert Grønbæk var kampens spiller på Johan Cruyff Arena for en uge siden, så blev han af UEFA også kåret som hele rundens spiller. Og det fuldt fortjent efter en fabelagtig indsats, hvor han scorede begge mål, da Bodø/Glimt kom fra Holland med 2-2.

Ekstra ærgerligt var det dog for danskeren, at han måtte udgå med en muskelskade, og han forventes derfor heller ikke klar her. Ærgerligt var det også set med norske øjne, at de smed en 2-0-føring i slutfasen, efter Odin Bjortuft blev udvist.

Mens Bodø/Glimt ikke var i aktion i weekenden, så spillede Ajax mod Nijmegen, og der smed de to gange en føring og måtte denne gang selv indkassere sent. Dermed er der otte point op til tredjepladsen og Europa League i næste sæson, så måske deres største chance for kvalifikation går gennem samlet sejr i Conference League?

Men det bliver svært oppe på kunstgræsset i Norge, hvor Bodø tidligere har voldt store hold problemer. Ajax er nu oppe på 14 kampe i træk, hvor de både har scoret og indkasseret, så det ligner også et oplagt spil her, i en kamp hvor jeg har svært ved at udpege en vinder, men hvor hjemmeholdets skader til en række profiler måske svinger favoritværdigheden over i hollændernes favør.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Dansker-dom: Rasmus Højlund

Dinamo Zagreb – Real Betis X (0-0)

Torsdag d. 22. februar kl. 18.45

Kampen fik lidt af et forspil, da den kroatiske U17-træner, og tidligere Real Betis-spiller, Robert Jarni, blev fyret for at ytre sig om, at Betis havde det bedste hold af de to mandskaber. De ord kunne Jarni nu godt have sparet sig, for det var i hvert fald ikke til at se baseret på de 90 minutter i Sevilla, vi var vidne til sidste torsdag.

Dinamo Zagreb var ikke meget bedre end hjemmeholdet, men de takkede for gaven, som et straffespark et kvarter før tid var, i en ellers meget chancefattig kamp.

Real Betis fandt heller ikke vejen til målet i hjemmekampen mod Alavés i weekenden, og Iscos skadesfravær har ramt los verdiblancos hårdere, end jeg umiddelbart havde forestillet mig det.

Udover Isco er Guido Rodriguez, Pablo Fornals, Chimy Avila og Pezzella alle ukampdygtige her, så selvom Bakumbu i weekenden fik debut for Pellegrinis hold, så har jeg fidus til, at kroaterne igen kan holde Betis fra fadet. Der er fine odds på, at vi igen ikke bliver forkælet hvad angår offensivt spil og mål.

Lisbergs bud: Under 1,5 mål til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Union St. Gilloise X (2-2)

Torsdag d. 22. februar kl. 21.00

Det er ikke kedeligt at se Frankfurts kampe for tiden, men de kunne godt lære en ting eller to om det at holde fast i føringer. Mod Union St. Gilloise kom de hurtigt foran 2-0, men det er som bekendt den sværeste føring i fodbold, og så måtte Toppmöller og resten af truppen nøjes med 2-2. I weekenden var de en tur i Freiburg, og her var de foran hele tre gange, men Freiburg fik udlignet alle tre gange, og dermed blev det til endnu et uafgjort resultat for Frankfurt.

Frankfurt på europæiske aftener, også selvom smagen af Europa har været sødere i de senere år, er stadig noget specielt, og jeg er vild med deres offensive arsenal af kampafgørende spillere, men vi har bare set i gruppespillet, at de havde det overraskende svært hjemme.

Union sejrede i weekenden med 3-1 ude mod bundproppen Kortrijk, og selvom de her er uden Charles Vanhoutte, der blev udvist i den første kamp, er de bestemt ikke uden chancer. Hjemmeholdet er favorit, men det vil ikke overraske mig, hvis vi skal i forlænget spilletid og potentielt straffe for at finde en vinder.

Lisbergs bud: Eintracht Frankfurt scorer i begge halvlege til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Legia Warszawa – Molde 1 (2-0)

Torsdag d. 22. februar kl. 21.00

Lidt ligesom deres norske kolleger fra Bodø/Glimt, så fik Molde en fantastisk start på deres kamp mod Legia, da de førte 3-0 efter knap 25 minutter, og ligesom deres norske kolleger, så mistede de pusten i anden halvleg, da polakkerne fik reduceret to gange. Dermed er kampen helt åben forud for returen.

Husker vi lidt tilbage på Legias gruppespil i Conference League, så kan vi måske huske, at de gjorde rent bord med tre sejre ud af tre mulige. Og det var altså mod Aston Villa og AZ Alkmaar foruden Zrinjski Mostar. Så de er gode hjemme, og deres fanatiske fans kan lægge et tryk, der sagtens kan kyse nordmændene en smule.Det bliver i hvert fald en helt anden kulisse der venter, da Legia jo ikke måtte have tilskuere med i Norge til den første kamp.

Legia fik i weekenden kun 1-1 hjemme mod Puszcza Niepolomice, efter en sen scoring, men der blev roteret en del, og Conference League er det helt store fokuspunkt for dem. De får bedre styr på Moldes offensiv denne gang, og så bliver de båret frem til sejr og videre avancement af deres hjemmebane fans.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

18. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
PAOK Thessaloniki FC vs Club Brugge Europa Conference League Slutspil

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar