18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til play-off kampene i Conference League d. 15. februar 2024

Real Betis, Ajax og Frankfurt skal alle i aktion, i en Conference League der har fået tilgang af nogle markante klubber her i vintermånederne. Nicolai Lisberg udsteder noget nær målgaranti i Holland, ligesom han zoomer ind på en række af torsdagens øvrige brændpunkter.


Conference League.

Olympiakos – Ferencvaros X (1-1)

Torsdag d. 15. februar kl. 18.45

Det er sjældent kedeligt i græsk fodbold, og således heller ikke hos Olympiakos, hvor Jose Luis Mendilibar netop er blevet ansat for at få styr på den græske storklub, der kæmper i den hjemlige liga, hvor de blot er nummer fire. Mendilibar, der kom ind på noget nær samme tidspunkt sidste år og fuldstændig forvandlede Sevilla, som han førte til sejr i Europa League. Så kan han gøre noget lignende igen? 

I første omgang går vejen til europæisk succes over ungarske Ferencvaros, der er anderledes godt kørende i deres liga og har vundet de seneste tre kampe i træk. Dejan Stankovic’ mandskab leverede en flot indsats i gruppespillet i efteråret, hvor de ikke tabte en eneste kamp, så hvor meget kan Mendilibar virkelig nå at ændre på så få dage? Og kan hans lidt mere defensivt orienterede stil passe ind hos en storklub som Olympiakos?

Det gik hurtigt hos Sevilla med at få implementeret sine ideer, men ungarerne er ikke sådan et hold, man bare ruller henover.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Union St-Gilloise – Eintracht Frankfurt 1 (2-1)

Torsdag d. 15. februar kl. 18.45

De blev kendt som sensationsholdet, da de først begyndte at vise sig frem i den belgiske liga for et par sæsoner siden, men Union St-Gilloise er en klub, der er kommet for at blive. Således også i Europa.

Et par pointtab for nylig ændrer ikke på, at de stadig topper ligaen, og i komfortabel afstand ned til nummer to havde det ikke været for den fortsatte vanvittige idé om at halvere pointene forud for mesterskabsspillet.

Hos Frankfurt har der også været pointtab på det seneste og det mod hold som Bochum og Köln i bunden af tabellen. Der var en sporadisk opblomstring i efteråret, men i gruppespillet skuffede de stort i en gruppe, de reelt set burde have vundet uden større problemer.

Dino Toppmöller er måske en smule presset i jobbet, og tyskernes formkurve, samt det faktum at Kalajdzic muligvis glipper kampen, da han skal være far, gør, at jeg ser hjemmeholdets vej.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Ajax – Bodø/Glimt 1 (2-1)

Torsdag d. 15. februar kl. 21.00

Selvfølgelig vil en klub som Ajax være skuffet over, at de nu er dumpet ned i Europas tredje fineste turnering, men givet den situation, de befandt sig i i efteråret, så er det ikke helt dumt, at de stadig har mulighed for at gøre det til en acceptabel sæson. De er under John van’t Schip kommet fint efter det, selvom weekenden bød på et 3-2-nederlag til Heerenveen, i en kamp hvor Carlos Forbs måtte udgå i pausen, og dermed ligner en spiller der ikke kommer i aktion her. I øvrigt var det ikke overraskende, at Ajax indkasserede så mange mål, for selvom resultaterne og spillet er i klar bedring, så er det ikke just dette holds spidskompetence at forsvare, og de er nu oppe på 12 kampe i træk, hvor de har indkasseret.

Det lover jo godt for den neutrale tilskuer, når Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen gæster Johan Cruijff ArenA. Nordmændene har ikke været i aktion siden december måned og venskabskampene har været af blandet karakter med et 6-0-nederlag til Red Bull Salzburg og senest en 4-0 sejr mod Malmö, så hvor står de reelt henne?

Jeg er i tvivl, men med Ajax’ defensive problemer bør de kunne komme på måltavlen, omend det nok ikke rækker til sejr eller uafgjort.

Lisbergs bud: BTS og over 2,5 mål til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Real Betis – Dinamo Zagreb 1 (1-0)

Torsdag d. 15. februar kl. 21.00

Det var ekstremt skuffende, at Real Betis røg ud af Europa League, ikke mindst kampen i sidste runde hjemme mod Rangers var en sløj indsats fra Betis, der gik ind til Europa League med en drøm om at vinde turneringen. Nu kan de så i stedet satse på succes i Conference League, men det var ikke den letteste lodtrækning, de fik.

Dinamo Zagreb har efterhånden opbygget en vis europæisk erfaring, selvom kampene i Spanien statistisk set ikke er deres kop te med syv nederlag i syv kampe. Og så er de heller ikke videre velspillende i den kroatiske liga, hvor de efter weekendens 2-2 kamp mod Lokomotiv Zagreb har seks point op til Rijeka på førstepladsen – dog med en kamp i baghånden.

Real Betis kom i weekenden tilbage på sporet med en sejr mod Cádiz, da blandt andre Fornals scorede, men han er ikke registreret til de europæiske kampe, og derfor må han overvære kampen fra tribunen akkurat som Isco og Guido Rodriguez med flere. Jeg synes ikke, at de offensive kombinationer for alvor flyder for los verdiblancos, men selv med et par markante fravær, så tager de en spinkel sejr mod Dinamo Zagreb, der er uden Josip Drmic, Marko Rog og Luka Stojkovic.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar