18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til play off i Conference League d. 24 februar 2022

FC Midtjylland jagter videre avancement i Grækenland, mens Randers nok mest af alt skal forsøge at slutte flot af, når Schmeichel og Leicester kommer på besøg. Nicolai Lisberg ser nærmere på de to danske holds muligheder og tager også temperaturen på et par af de øvrige brændpunkter i Conference League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Randers – Leicester 2 (1-2)

En kliché lyder, at det ikke er en skam at tabe til et bedre hold, og der var vist ingen tvivl om, at Leicester var og er et bedre hold end Randers, hvilket både de og vi fik syn for sidste torsdag. Randers bed egentlig fint fra sig og fik udlignet på mål af Vito Hammershøy-Mistrati, men de kunne ikke stille noget op, da Leicester satte trumf på i anden halvleg.

Selvfølgelig skal de jagte chancen torsdag og lukke en flot, flot europæisk sæson godt af, men de kommer ikke til for alvor at volde Leicester problemer. Især ikke hvis de spiller som de gjorde i weekenden mod Viborg, hvor selvsamme Hammershøy-Mistrati ganske tørt – og korrekt – konstaterede, at det var noget lort.

Randers’ chance for et point eller en god præstation kan ligge i, at Leicester roterer en del, men da de ikke skal i aktion i weekenden, er incitamentet til at spille reserverne fra Rodgers’ side måske ikke så stort, som det ellers ville have været. Hos Randers må det give dem et boost, at Stephen Odey er tilbage, så mod et Leicester-hold der har svært ved at spille til nul, bør de kunne komme på tavlen om ikke andet. 

Lisbergs bud: BTS til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Bodø/Glimt – Celtic X (1-1)

Hvad gør en cirka to måneder lang vinterpause uden kampe, når man bare fortsætter, hvor man slap. Med at tage det meste af Europa med bukserne nede. Det er ganske enkelt imponerende, det som Bodø/Glimt har gang i, og mon ikke det kun er den norske turneringsstruktur med at følge kalenderåret, der gør, at cheftræner Kjetil Knutsen fortsat er at finde i det norske.


Celtic fik lidt oprejsning i weekenden, da et hattrick fra Giakoumakis var med til at sikre dem en sen sejr mod Dundee FC og tre vigtige point i kampen om mesterskabet. Giakoumakis, der var på bænken i det omvendte opgør, men som må formodes at begynde inde torsdag. Nederlaget mod nordmændene var Celtics første i 17 kampe, og det kræver lidt af en præstation, hvis de skal vende et 1-3-nederlag fra første kamp til videre avancement.

Bodø /Glimts Nikita Khaikin indkasserede et lidt dumt gult kort til sidst i kampen for at trække tiden, for han glipper dermed opgøret og afløses i stedet af Joshua Smits. Celtic kan sagtens vinde i Norge, men kan de vinde stort nok til at gå videre? Jeg tror det ikke, og synes igen at bookmakerne undervurderer nordmændene.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,10 – SPIL HER >>*

PAOK – FC Midtjylland X (0-0)

Det var en flot og kontrolleret sejr, som FC Midtjylland hentede i det første opgør, hvor Joel Anderssons kølige scoring gav dem en 1-0-sejr. Lidt mere held på langskuddene, og så var de taget af sted til Grækenland med en større føring. Lige så moden og ”europæisk”, deres præstation var mod PAOK, lige så dårlig var den mod AaB søndag, hvor de overraskende tabte med 2-0 hjemme.

Nederlaget i Superligaen betyder faktisk, at FC Midtjylland i liga sammenhæng er inde i sin dårligste stime siden 2016/17-sæsonen.

Midtjyderne har efterhånden en vis erfaring i knockout-kampe i Europa, og til trods for aktuel form og hjemlige problemer i ligaen, så leverer de oftest i denne slags kampe i Europa, hvor organisationen virker til at være på plads. Det var ikke alverden, de gav væk mod grækerne, og selvom presset bliver et andet torsdag, så kan de sagtens levere det resultat, der skal til for at gå videre.

Grækerne har igen Giannis Michailidis med efter overstået karantæne, og så gjorde topscorer Jasmin Kurtic comeback i weekenden, så han kan også få en rolle – formentlig som indskifter – i kampen her. Den gode organisation skal sikre Midtjylland et resultat mod PAOK, der blot har scoret et enkelt mål i deres sidste tre kampe.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Slavia Prag – Fenerbahce X (2-2)

Tjekkerne går ind til dette opgør med visheden om, at alt andet end et nederlag sender dem videre i turneringen, efter de kom fra Istanbul sidste torsdag med en 3-2-sejr. I weekenden hentede de en snæver sejr mod Bohemians Prag og holder dermed akkurat fat i føringen i den tjekkiske liga. 

Også Fenerbahce går ind til denne kamp med en frisk sejr i bagagen, da to straffesparksscoringer fra Serdar Dursun gav dem en sejr mod Hatayspor. Rent historisk set har de gode minder fra Tjekkiet, da de har vundet deres to seneste besøg i henholdsvis  2004 og 2013 mod Sparta Prag og Viktoria Plzen.

Hos hjemmeholdet har de igen træner Jindrich Trpisovsky med på sidelinjen, efter han glippede den første kamp, og så er danske Alexander Bah også tilbage, efter han sad over med karantæne senest. Fenerbahce har en del skader, hvor Luis Gustavo med sikkerhed er ude, mens Özil også er yderst tvivlsom, så tjekkerne ligner det bedste bud på at gå videre i et opgør, der igen godt kan gå hen og blive underholdende.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Lisbergs rundeoptakt til Europa League

Skriv et svar