18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 6. runde i Conference League d. 8. december 2021

Randers skal meget vel bruge rumænsk hjælp, hvis de vil videre fra gruppespillet, mens et skadesplaget FCK-hold skal slutte 2021 ordentligt af i Parken. Nicolai Lisberg er klar med sin gennemgang af de danske holds muligheder i Conference League, ligesom han også ser mod London, hvor et coronaramt Tottenham-mandskab kan stå foran et pinligt exit.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

AZ Alkmaar – Randers 1 (2-1)

To ubesejrede hold i Conference League, men hvor udgangspunktet inden torsdagens kampe er lidt forskelligt. For mens hollænderne allerede er videre, så skal Randers meget gerne fastholde deres ubesejrede stime, hvis de også i foråret vil spille europæisk fodbold.

Kronjyderne er inden denne runde placeret på en flot andenplads, og den beholder de, hvis de som minimum matcher resultatet af Jablonecs udekamp mod Cluj. En sejr til rumænerne og så er Randers uanset hvad videre, mens uafgjort sætter gang i et større regnestykke, hvor et spinkelt Randers-nederlag kan vise sig nok.

Det kan selvfølgelig komme så vidt, men ellers må ambitionen fra dansk side være at tage til Holland og jagte et point, og så håbe på, at Cluj klarer resten. Til at støtte op om den mulighed tæller, at Alkmaar altså allerede er videre og formentlig sparer en profil eller to forud for der storkamp. od Ajax i weekenden. Randers kommer dog heller ikke i stærkeste opstilling, da Stephen Odey har karantæne, mens Nicolai Brock-Madsen, Joel Kabongo og Simon Graves alle forventes at være ukampdygtige grundet skader.

Randers har været dygtige, og heldige, i Europa i denne sæson, men det lugter lidt af, at det er held der skal redde dem i sidste runde, for jeg tror, trods rotationer hos hjemmeholdet, ikke, at de får noget ud af mødet med Alkmaar, der har vist sig som det bedste hold i denne gruppe.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Cluj – Jablonec X (0-0)

Nu bliver det spændende. Og hvem havde troet, vi skulle sige det om en kamp mellem Cluj – Jablonec i Conference League i december måned? Men det bliver interessant set med danske øjne at følge med i, hvad der sker i Rumænien, for hvis det som beskrevet ovenfor som ventet ender med Randers nederlag i Holland, ja så er det resultatet af denne kamp, der har direkte indflydelse på Randers’ videre færd i turneringen.

Der skal håbes på sejr til Cluj eller i hvert fald Cluj-point, og hvordan er mulighederne så for dette? Et sølle point og en målscore på 2-7 siger en del om, at det ikke ligefrem er fordi, at rumænerne har imponeret i dette gruppespil. I det omvendte opgør tabte Cluj 1-0, men det var først efter, de var blevet reduceret til ti mand, at scoringen faldt kort inde i anden halvleg, og det var et forholdsvis jævnbyrdigt opgør, og det er altså Jablonecs eneste sejr indtil videre.

Jævnbyrdigheden er større, en det umiddelbart kunne se ud til, for mens det er Jablonec, der er godt kørende i Europa, så er historien lige omvendt i ligaen. Her er tjekkerne helt nede som nummer 12, mens Cluj sikkert topper den rumænske liga. Motivation har det med at spille ind i sådanne kampe, men det gør det ikke alene, og jeg tror på en pointdeling, der sender Randers videre, hvis ellers ikke de taber for stort i Holland.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


FCK – Slovan Bratislava X (1-1)

Her er der lidt mindre på spil, for FCK er allerede videre, men hvis man interesserer sig for det danske koefficient-regnskab, så er det fortsat en vigtig kamp, som FCK har mod Bratislava. Slovakkerne kommer til Parken med et krav om tre point, da PAOK må forventes at få en sejr ud af deres opgør mod Lincoln på hjemmebane.

FCK er som nævnt videre og kan spare profiler, men det er sidste kamp i dette kalenderår, så det handler også om at slutte ordentlig af. Vi får dog uden tvivl en del reserver at se, da FCK har skadesproblemer, ligesom Roony Bardghji først kan registreres til europæiske kampe i det nye år. Carlos Zeca, Valdemar Lund, Luther Singh, Peter Ankersen, Nicolai Boilesen og Bryan Oviedo er alle ude, mens Ruben Gabrielsen, Andri Baldursson, Rasmus Falk, Kevin Diks og Kamil Wilczek alle er på vippen.

Slovan Bratislava har kun tabt til FCK i gruppespillet og har endnu ikke tabt ude, og som med Cluj – Jablonec, så er det her et ”motivationsopgør,” hvor det alt andet lige bør skinne igennem, at de har mere at spille for.

FCK kan trods de mange afbud dog stadig stille et forholdsvist stærkt mandskab, og de må være opsatte på ikke at lave en Nykøbing vol. 2., hvorfor de lige akkurat få hentet et point.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Tottenham – Rennes 1 (2-1)

Går vi ud fra, at Vitesse hjemme klarer paragrafferne mod Mura, ja så er Tottenham presset til at hente en sejr hjemme mod Rennes, hvis ikke Conference League skal ende som en fiasko. For det kan godt være, at deres prioriteter er andetsteds, men det vil stadig være decideret pinligt, hvis ikke de kan komme videre fra gruppen, efter de faktisk har stillet et halv stærkt hold i de fleste kampe.

Det forventes de også at gøre til torsdagens hjemmekamp, men der er en stor usikkerhedsfaktor forbundet med dette opgør. Et større coronaudbrud har nemlig ramt klubben, hvor syv spillere og to fra staben skulle være smittet. I skrivende stund kendes identiteten af disse spillere ikke, og derfor er det også svært helt at vide, hvad vi skal forvente i forhold til startopstillingen torsdag. Emerson Royal og Bryan Gil sad begge ude med sygdom i weekenden, så uden at spekulere alverden, kunne de være to af de syv berørte. Fast står det dog, at Sergio Reguilon, Cristian Romero og Giovani Lo Celso alle er skadede, mens Ryan Sessegnon er i karantæne.

Rennes er allerede videre som gruppevindere, og de har en vigtig kamp mod Nice i weekenden, så mon ikke, at de sparer en del profiler her? Det gælder om at holde øje med startopstillinger, og hvordan corona-situationen udvikler sig i Nordlondon, men hvis ikke det rammer de største profiler, så henter Tottenham den fornødne sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar