18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 6. runde i Conference League d. 3. november 2022

Så er det nu. Silkeborg skal have point mod Anderlecht, og så er de videre i Conference League. Det tror Nicolai Lisberg også på, at de får, når han her ser nærmere på det opgør, ligesom Nice, Köln, Molde og Gents muligheder for videre avancement også kommer under kærlig behandling.

Gent – Molde X (1-1)

Molde har allerede vundet det norske mesterskab med flere runder tilbage, og de har derfor kunne fokusere fuldt ud på Conference League, hvor de inden sidste runde er i den situation, at et enkelt point ude mod Gent sender dem videre på gruppens andenplads.

Belgierne er omvendt meget langt fra mesterskab i deres liga, da de aktuelt er placeret på en sjetteplads med 16 point op til Genk på førstepladsen. Hjemmeholdet er formentlig uden Elisha Owusu, der blev skadet i weekenden, og selvom de er favorit i denne kamp, kan Molde med den form de er inde i godt sikre sig det fornødne point, i hvad der bliver en tæt affære.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,83- SPIL HER >>*

Silkeborg – Anderlecht 1 (1-0)

Det kan blive en stor aften i Silkeborg, hvis det torsdag lykkes dem at gå videre fra Conference League. Og selvom Kent Nielsen har været ude at sige, at det vil være en større overraskelse hvis Silkeborg går videre, end hvis Anderlecht gør det, så er situationen nu engang sådan, at Silkeborg har sikret sig et favorabelt udgangspunkt.

For selvom de som ventet intet kunne stille op i London mod West Ham, så gav FCSB dem en hjælpende hånd ved kort før tid at få 2-2 ude mod Anderlecht i sidste runde.

Dermed er scenariet forholdsvis simpelt. Uafgjort eller sejr giver Silkeborg andenpladsen.

Anderlecht er et stort europæisk hold historisk set, men som vi også har set i dette gruppespil, så er historie ikke nutid, og i den hjemlige liga er de tættere nedrykning end mesterskab. I weekenden vandt de med 4-2 mod Eupen fra de nederste pladser, og den kamp udstillede meget fint, hvad Anderlecht formår og ikke evner. At score mål og holde buret rent.

En af dem der står for målscoringen er Fabio Silva, der også nettede i det omvendte opgør, og som har været en af få Anderlecht-spillere, der har holdt niveau denne sæson.

Silkeborg er efter en flot start på sæsonen gået lidt i stå i Superligaen. Senest med 2-1-nederlag mod Viborg, i et opgør hvor de ellers kom foran 1-0, og hvor Kasper Kusk brændte straffe ved stillingen 1-1 med en halv time igen. Den fjerde kamp i træk uden sejr.

De har dog den fordel, at de her har alle mand klar, og at det er gæsterne der skal frem at angribe, hvorfor de får plads til omstillinger. Gæsterne der i øvrigt er uden Michael Murillo, da han blev udvist mod FCSB i overtiden. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


FCSB – West Ham 2 (0-1)

Mens der er alt på spil i Silkeborg, er situationen en ganske anden i Rumænien. West Ham jagter det perfekte gruppespil med seks sejre i seks kampe, men mon ikke weekendens kamp mod Crystal Palace alligevel fylder mere hos Moyes?

Hos FCSB har de også rigeligt at se til i den rumænske liga, hvor de kæmper for at komme med i mesterskabsslutspillet, men en kamp på hjemmebane mod et Premier League hold er stort, så det bliver et hjemmehold i stærkeste formation. De er dog uden Lucian Cristea, Ionut Pantiru og Ovidiu Popescu, der alle er skadede.

West Ham kommer som nævnt med flere reserver, men de har vist sig at være et niveau eller to over alle øvrige hold i denne gruppe og tager endnu en sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,52- SPIL HER >>*

Köln – Nice 2 (1-2)

Da de to hold mødtes i Frankrig i gruppens første kamp, blev opgøret overskygget af fanuroligheder. Så lad os håbe, at det denne gang bliver spillet på banen, der kommer til at løbe med overskrifterne. For der er også så rigeligt med drama. Köln og Nice er nemlig ude i en direkte duel om at gå videre fra gruppen. Eller det må vi formode, da Partizan-point hjemme mod bundproppen Slovacko giver dem den ene af de to pladser.

Nice har umiddelbart de bedste kort på hånden, da de bare skal bruge et point for at gå videre, mens Köln altså er tvunget til sejr. Og efter en skidt start på sæsonen virker Favre til at have fået styr på sit mandskab. Senest med 2-1 ude mod Lorient.

Kölns fans kommer til at skabe en elektrisk stemning, og spillerne på banen har også brug for ekstra kræfter efter et udmattende kampprogram, da deres seneste kamp i Europa League blev flyttet til fredag grundet tåge. Og så tæller det heller ikke i deres favør, at de meget vel må unvdære Ellyes Skhiri, Jonas Hector, Dejan Ljubicic, Sebastian Andersson og Mathias Olesen til ’finalen’ her. 

Hos Nice er den tidligere Schalke-spiller Jean-Clair Todibo fortsat ude med karantæne. Nice, formentlig med Schmeichel i målet, kan forholde sig afventende og så måske lukrere på, at kampen åbner sig op i anden halvleg til at tage en sejr. Jeg har svært ved at se, hvorfor spiludbyderne har Köln som så store favoritter.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,76 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv første kommentar

Skriv et svar