18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i Conference League d. 30. november 2023

Sideoversigt

FC Nordsjælland skal jagte sejren mod Fenerbahce, efter gruppen er blevet åbnet op, men kan de få gang i målscoringen igen? Andetsteds skal Aston Villa og Frankfurt se, om de kan sikre sig førstepladsen. Nicolai Lisberg ser frem mod femte runde i Conference League, hvor der måske kan komme en hjælpnede hånd til FCN i gruppens anden kamp.

IMAGO / Gonzales Photo

FC Nordsjælland – Fenerbahce X (0-0)

Torsdag d. 30. november kl. 21.00

Det ku’ bli’ så godt, men nu’ det faktisk skidt. Nej, det er ikke sangen om Larsen, vi skal have fat i, men i stedet den situation, som FC Nordsjælland nu er havnet i. For da de gik ind til fjerde runde i Conference League, kunne de med en sejr mod Trnava have spillet sig de facto videre, hvis Fenerbache også slog Ludogorets. Men ingen af delene blev opfyldt, og nu er de i en lidt penibel situation.

Inden jeg dykker ned i analysen, så lad mig slå fast, at et enkelt point i dette opgør absolut intet gør. Det er kun en sejr, der tæller for FC Nordsjælland, der dermed både vil kunne tage førstepladsen i gruppen, men også risikere helt at ryge ud på sidstedagen.

Nå, tilbage til analysen. En optakt med 0-0 mod AGF var jo ikke videre befordrende, men jeg tror faktisk ikke, vi behøver være så bekymret af den grund, for det har efteråret igennem været tydeligt, at det er mod hold, der står dybt, at holdet fra Farum har de største problemer. Det kommer ikke til at ske mod Fenerbahce, for tyrkerne kommer til Danmark for at spille med. De er efter nederlaget mod Ludogorets senest også tvunget til at skulle hente point, og spørgsmålet er så, hvad det kan betyde for deres startopstilling. I de fleste kampe i Conference League har vi set dem hvile flere profiler, men jeg kunne godt frygte for FCN, at eksempelvis Dzeko og Tadic er udset en større rolle her, end de hidtil har haft.

Præstationen for Fenerbache i Bulgarien var ikke god, og der var muligheder på siderne, hvilket Nordsjælland med Diomande og potentielt Schjelderup skal udnytte. Men det kræver, at i sær sidstnævnte snart begynder at vise bare en flig af det niveau, han havde i sin første tid i klubben.

Selvom offensiven ikke fungerer for Nordsjælland, så har de haft en ganske fin defensiv, så jeg kunne godt forestille mig, at vi kommer til at se en lidt låst affære, hvor det bliver et spørgsmål om, hvem der blinker først, hvilket mine to spil også bærer præg af. Som sagt kan Nordsjælland ikke bruge uafgjort til noget, men det er et fint resultat for Fenerbache, så hvor meget vi de risikere? Får kampen derfor først lov til at sætte sig, så kan det derfor blive en målfattig affære.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Lisbergs bud: Kampen ender 0-0 til odds 13,00 – SPIL HER >>*

Spartak Trnava – Ludogorets X (1-1)

Torsdag d. 30. november kl. 21.00

I gruppens anden kamp skal FCN’s spillere håbe på, at Trnava giver dem en hjælpende hånd. Gruppens prügelknabe fik sit første point i sidste runde mod FC Nordsjælland, da de lykkedes med at udligne i anden halvleg, og de har på nær den første kamp mod netop Ludogorets faktisk spillet ganske fornuftigt.

Ludogorets var det bedste hold mod Fenerbahce, men det var også en kamp, hvor de havde marginalerne på deres side, så jeg tror ikke, at det bare bliver a walk in the park for bulgarerne. De har ikke samme fart i spillet på den sidste tredjedel, som eksempelvis Nordsjælland, så hvis ellers Trnava ikke har fået storhedsvanvid efter deres point i Farum og nu vil forsøge at skabe kampen, så kan det snildt blive en bøvlet affære for Ludogorets. Jeg prøver et velbetalt pointtab til bulgarerne.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Legia 1 (2-0)

Torsdag d. 30. november kl. 21.00

Med et uafgjort resultat er begge mandskaber videre, så det kan jo få enhver til at spekulere i det udfald, men med mindre det er stillingen, når vi nærmer os de absolut sidste minutter, kan jeg ikke se, at kampen skal gå i en hårdknude. For det handler om at slutte på førstepladsen og undgå to unødvendige kampe om at komme til 1/8-finalen, når Conference League begynder igen efter jul.

Lige nu indtager Legia den plads, da de slog Aston Villa i Polen med 3-2 efter en vild første halvleg. Aston Villa der begyndte lidt sløvt i gruppen, men efter to flotte sejre mod AZ så småt er ved at køre sig i stilling som favorit til sejren i ikke bare gruppen men hele turneringen.

Emerys tropper vandt i weekenden med 2-1 ude mod Tottenham, og de er en af de helt store succeshistorier. Det kunne være fristende at rotere her, men en sejr sender dem videre som gruppevinder, og så kan Emery i stedet stille med alle reserverne mod Zrinjski i den sidste runde. Aston Villa gør arbejdet færdigt.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Frankfurt – PAOK 1 (2-1)

Torsdag d. 30. november kl. 21.00

Der er kamp om førstepladsen i gruppe G. Den indtages lige nu af grækerne, der også vandt det omvendte opgør, men der er også sket meget med Frankfurt siden da. Godt nok tabte de i weekenden til Stuttgart, men det var også første nederlag siden kampen i Grækenland.

Toppmöller har stille og roligt fået sat sit præg på dette hold, der særligt excellerer i omstillingerne, og mod et PAOK-mandskab, der lidt skuffende måtte nøjes med 2-2 mod Aberdeen senest, så er tyskerne favoritter. Også selvom Marmoush har haft lidt problemer med skarpheden på det seneste. 

Philipp Max er ude med en skade for hjemmeholdet, mens gæsterne formentlig kommer med en uændret trup fra weekendens kamp mod Panserraikos, der sikkert blev vundet 5-0. 

Frankfurts hjemmebane og fantastiske opbakning er sammen med den større kvalitet i truppen nok til, at de tager de tre point og førstepladsen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Europa Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar