18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 5. runde i Conference League d. 25. november 2021

FCK kan sikre sig videre avancement med en sejr, mens Randers kan tage et stort skridt mod knockout-kampene, hvis de efter fire uafgjorte i træk endelig vinder i Conference League. Nicolai Lisberg ser nærmere på de danske holds muligheder og kigger også på Roma og Tottenhams opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Lincoln Red Imps – FCK 2 (1-3)

Ikke overraskende har europæisk fodbold og Conference League vist sig at være for stor en mundfuld for Lincoln fra Gibraltar. Nul point og en målscore på 2-11 giver dem en delt førsteplads sammen med Alashkert, når vi skal kåre gruppespillets dårligste hold. Det er med andre ord, det der venter for FCK, når de torsdag gæster den lille klub, hvor alt andet end en sejr vil være en gedigen skuffelse. Særligt med tanke på, at tre point også sender dem videre, da gruppens to øvrige hold Slovan Bratislava og PAOK mødes samtidig.

Siden de to mandskaber mødtes i parken, og FCK ved den lejlighed vandt med 3-1, er Lincoln kommet i gang med deres nationale liga, og der har hentet fire sejre i fire kampe. FCK har spillet deres seneste to opgør uafgjort, efter et sent og omdiskuteret straffe mod AGF kostede dem to point i weekenden. Københavnerne kæmper lidt med at score for tiden, og de kommer muligvis også til at kæmpe med at skulle dirke et Lincoln-hold op, som jeg ikke forventer vil forsøge meget andet end at stå dybt og så jagte en omstilling eller to.

Selv med lidt resultatmæssige problemer og problemer med målscoringen, så skal FCK kunne tage de tre point, og det gør de da også.

Lisbergs bud: FCK fører ved pausen til odds 1,63 – SPIL HER >>*


Mura – Tottenham 2 (1-3)

Får de lidt hjælp fra Rennes i deres kamp mod Vitesse, så kan Tottenham med en sejr sikre sig videre adgang, og mon ikke Conte gerne vil have det, så han kan spare spillere i sidste runde? Meldingerne fra det engelske går på, at italieneren også roterer en del til dette opgør, hvor Højbjerg nok får et hvil, efter han var med til at vende slagets gang i weekenden, da Spurs slog Leeds. Cristian Romero er desuden i karantæne, så han er helt sikkert ude her, men hvad gør Conte med Harry Kane, der fortsat døjer lidt med selvtilliden? Spiller englænderen, eller skal han spares til weekendens kamp mod Burnley?

Conte havde det svært med Inter i Champions League i de forgangne sæsoner, men det her er Conference League, og selv med et par reserver eller fem, så må Tottenham ganske enkelt ikke tabe til Mura.

Lisbergs bud: Tottenham half time / full time til odds 1,63 – SPIL HER >>*


Roma – Zorya 1 (2-0)

Romerne fik ikke revancheret ydmygelsen mod Bodø Glimt, og faktisk skulle der en sen scoring til, før de overhovedet fik sikret sig det ene point, sidst de to hold mødtes. Situationen er dog ikke være, end at med en sejr mod Zorya så kan Mourinhos mænd booke en billet til knockout kampene i foråret.

I weekenden fik de vendt den negative serie af kampe uden sejre, da unge Felix Afena-Gyan kom ind fra bænken og scorede to gange mod Genoa, hvilket udover de tre point også kastede et par nye sko af sig fra Mourinho. Så alt er igen godt i hovedstaden, og det bør kunne blive endnu bedre torsdag aften. Zorya tabte i weekenden med 2-1 til Lviv i den ukrainske liga og røg ned som nummer fem, så det er bestemt ikke et hold i absolut topform, der kommer til Italien, og mod et Roma-hold, som jeg forventer vil stille med flere af profilerne fra start for at få afgjort sagerne inden sidste runde, så rækker det ikke til point for Zorya.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Randers – Cluj X (1-1)

Fire kampe, fire uafgjorte. Så er glasset halvt fyldt eller halvt tomt for Randers forud for de to afgørende runder? Der er umiddelbart grund til at være positiv på kronjydernes vegne, da en sejr mod Cluj hjemme måske kan vise sig nok til videre avancement, hvis ellers Jablonec ikke vinder nogle af sine sidste kampe. Og apropos positiv, så missede både Vito Hammershøy-Mistrati og Tosin Kehinde kampen mod Vejle i weekenden, hvor Randers i øvrigt vandt med hele 4-1, da de var testet positive for corona. Begge meldes dog tilbage i træningen igen, men Vito Hammershøy-Mistrati ville tirsdag ikke garantere, at han også kunne spille torsdag aften, når Cluj kommer på besøg.

Rumænerne har blot hentet et enkelt point i gruppen, i hjemmekampen mod Randers, og deres rolle er næsten udspillet, medmindre de leverer et voldsomt comeback. Det får dem dog ikke til at rotere og spare spillere, for i ligaen har de efter fire sejre i træk opbygget et forspring på otte point ned til andenpladsen, så Conference League få naturligvis et sidste skud. Målscoringen har været det helt store problem for rumænerne, der blot har nettet en enkelt gang i gruppen, og jeg tror derfor heller ikke, at vi har nogen målfest i vente. En smal Randers-sejr eller endnu en uafgjort ligner det mest oplagte udfald.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Skriv et svar