18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i Conference League d. 27. oktober 2022

Silkeborg skal på en svær opgave ude mod West Ham, men kan de håbe på hjælp fra FCSB i gruppens anden kamp, når de møder Anderlecht? Nicolai Lisberg ser nærmere på femte runde af Conference League, hvor blikket også rettes mod Firenze og Nice.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Fiorentina – Istanbul Basaksehir 1 (2-1)

Efter to sejre mod Hearts har Fiorentina kurs mod videre avancement, men i Serie A kører det ikke helt for Viola. I weekenden tabte de på dramatisk vis, da Mkhitaryan i fem minutters overtid gav Inter en 4-3-sejr i en hæsblæsende forestilling. Italienerne fik klø, da de to mandskaber mødtes i Tyrkiet, da det ved den lejlighed blev til et 3-0-nederlag, så er det den aktuelle forskel mellem de to hold? Ikke nødvendigvis. Istanbul Basaksehir havde samtlige marginaler på sin side i det opgør, og Fiorentina fik også en mand vist ud i anden halvleg.

Istanbul Basaksehir tabte i weekenden derbyet mod Fenerbahce med 1-0, men er allerede garanteret videre avancement i Conference League. Et point sikrer dem dog førstepladsen, mens et nederlag på under tre måls forskel giver dem matchbold i den kommende runde, hvor de hjemme møder Hearts. Så måske motivationen alligevel er størst hos Fiorentina, der helst skal have tre point. Kampen bliver en smule profil fattig, da Nicolas Gonzalez er ude for hjemmeholdet, mens Mesut Özil sidder over hos gæsterne grundet en skade

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 5,20- SPIL HER >>*

Anderlecht – FCSB 1 (1-0)

Set med danske briller skal man håbe på pointtab til Anderlecht, for så er uafgjort i næste runde, uanset resultatet for Silkeborg i London, nok til at sende danskerne videre i Conference League. Men er der meget mere end håb, som vi kan hænge et potentielt belgisk pointtab op på?

FCSB har med afstand været gruppens dårligste hold, hvilket to gange 5-0 mod Silkeborg bevidnede. Men de fik faktisk uafgjort i den første kamp mod Anderlecht, så de har da om ikke andet bevist deres værdi tidligere.

Anderlecht har tabt fem af sine seneste seks kampe på tværs af alle turneringer, og i den belgiske liga er de blot nummer 12, ligesom de i hjemmekampen mod Silkeborg heller ikke spillede nogen stor kamp. 

Så jeg tror ikke, at belgierne kører over FCSB på samme måde, som Silkeborg gjorde det, men de får nok lige akkurat tiltusket sig de tre point, og så er der lagt op til en direkte kamp om andenpladsen i næste uge i Silkeborg. Anderlecht er uden Benito Raman og Hannes Delcroix.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Nice – Partizan X (2-2)

Der er masser af velkendte navne i denne Nice-trup, men det alene giver jo ikke resultater, som vi har set i denne sæson. Senest med 1-1 mod Nantes på hjemmebane, hvor vi skulle hen til den allerdybeste overtid, før Nicolas Pepe udlignede til 1-1 på straffe, hvilket efterlader dem på en skuffende 12. plads i ligaen.

Kasper Schmeichel og co. har dog stadig gode muligheder for at gå videre i Conference League, hvor de aktuelt ligger tre point bag torsdagens modstander, mens både Köln og Slovacko er et enkelt point efter franskmændene. 

Partizan topper altså gruppen efter to sejre mod Köln, men det er en gruppe, der er svær at blive klog på, da alle slår alle på kryds og tværs, og hvor det virker til at være en fordel at spille ude. Jeg satser på, at den tendens fortsætter.

Lisbergs bud: X2 til odds 2,23- SPIL HER >>*

West Ham – Silkeborg 1 (3-1)

Kampprogrammet er ikke uden betydning i europæiske gruppespil, og det har Silkeborg nydt godt af ved at møde puljens klart svageste hold fra FCSB to gange i rap. 5-0 og 5-0 selvom vi selvfølgelig skal huske at rose Kent Nielsens mandskab gevaldigt for to flotte præstationer, der giver løfter om mere. For med to runder tilbage er Silkeborg stadig i spil til andenpladsen. De er to point foran Anderlecht på tredjepladsen, så de kan principielt spille sig videre her, hvis alt flasker sig, men mere realistisk er det nok, at det er hjemme mod belgierne, det skal afgøres i sidste runde.

Silkeborg er rejst til London uden Mark Brink og Oliver Sonne, der begge døjer med lårskader, mens Lukas Engel omvendt er tilbage i forhold til kampen mod Horsens i weekenden, som blev tabt med 3-2. En kamp hvor de dog spillede næsten hele anden halvleg i undertal grundet udvisningen af Tobias Salquist.

West Ham var først i aktion mandag aften, men fik en sejr mod Bournemouth, og de er så småt ved at have kontakt til den potentielt Europa-adgangsgivende syvendeplads igen.

Moyes’ mandskab har hentet fire sejre i fire kampe, og et point sender dem derfor videre på førstepladsen. Det vil de nok gerne have, men modsat nogle af de andre opgør, så tror jeg, vi kommer til at se større rotationer til denne kamp, da de har en svær udekamp mod Manchester United søndag.

Silkeborg skal turde spille med, som de gjorde i det omvendte opgør, men jeg kan ikke se dem få point, og hjemmesejren er faktisk ganske fin betalt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,42 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar