18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i Conference League d. 9. november 2023

FC Nordsjælland kan næsten sikre sig videre deltagelse, hvis ellers de besejrer Spartak Trnava, og Fenerbache igen slår Ludogorets. Nicolai Lisberg er fortrøstningsfuld på danskernes vegne men kunne godt se bulgarerne drille tyrkerne. Derudover kigger han også mod Helsinki og Birmingham i denne uges optakt til Conference League.

(Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Dejan Obretkovic)

FC Nordsjælland – Spartak Trnava 1 (3-0)

Torsdag d. 9. november kl. 18.45

Det var en moden og professionel indsats, som FC Nordsjælland leverede for to uger siden, hvor de forholdsvist overbevisende vandt med 2-0. Godt nok ramte hjemmeholdet ved den lejlighed stolpen ved stillingen 0-0 efter en opspilsfejl, men da først Jensen-Abbew fik dirigeret et hjørnespark i mål, var FCN i kontrol.

Til det opgør havde Hoff-Thorup valgt at rotere en smule, og kan man gøre det på udebane og stadig være bedst på alle parametre, så fortæller det mig, at de naturligvis også skal vinde her. Og gør Fenerbache også det i gruppens anden kamp, ja så er Nordsjælland reelt set videre fra gruppen med to kampe igen.

Der venter en svær kamp mod FC Midtjylland lidt under 72 timer senere, men da den derefter står på landskampspause, kan jeg ikke rigtig se, hvorfor de ikke skulle kunne spille igennem her med undtagelse af Mohammed Diomande og Oliver Villadsen, der er meldt ude men dog klar til weekenden

Igennem sæsonen har FC Nordsjælland næsten haft det sværest med de mindre hold – 0-0 mod både Vejle og Hvidovre og nederlag til OB – men det er også det eneste argument, jeg kan finde for, at det bliver besværligt i Farum torsdag aften, hvor det tidlige kick-off-tidspunkt også gerne skulle kunne lokke lidt flere på stadion.

Får de et tidligt mål, så kommer der ganske givet lidt mere ro på, og så bør vi kunne se ind i en komfortabel hjemmesejr.

Jeg forestiller mig, at FCN Vil komme blæsende ud til denne kamp og forsøge at afgøre det hele så tidligt som muligt, og derfor går det andet spil i denne kamp på, at de scorer tidligt i kampen.

Lisbergs bud: 1-tallet og begge hold scorer IKKE til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Lisbergs bud: Mål inden minut 24 til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Ludogorets – Fenerbahce X (1-1)

Torsdag d. 9. november kl. 21.00

Der skete noget ret så opsigtsvækkende i weekenden. For efter 18 sejre i træk, så tabte Fenerbahce igen en fodboldkamp, og det endda hjemme mod Trabzonspor, hvor de allerede efter 47 minutter var bagud 3-0. Tadic fik reduceret på straffe, men da Yusek blev udvist med et kvarter igen, rakte Tadic’ anden scoring fra pletten blot til en reducering.

Dermed missede Fenerbache også førstepladsen i ligaen, da Galatasaray gik forbi dem. I Europa Leagues gruppe H topper de dog suverænt puljen, og med tanke på at der venter en svær kamp mod Demirspor i weekenden, så forestiller jeg mig, at de til denne kamp i Bulgarien igen spiller reserverne.Det kan være Ludogorets’ held, som efter udskiftning i ledelsen på bagkant af nederlaget mod FC Nordsjælland har fået bedre fat.

Et enkelt nederlag efter 19 kampe får ikke korthuset til at ramle hos tyrkerne, men med flere reserver i spil, som jeg forventer, så kunne Ludogorets snildt sikre sig det ene point her og dermed komplicere situationen for FC Nordsjælland en smule. 

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Aston Villa – AZ 1 (2-1)

Torsdag d. 9. november kl. 21.00

Jeg havde forventet et jævnbyrdigt opgør, måske endda med hollænderne som små favoritter, for to uger siden, men i stedet foldede Emerys hold sig endelig ud i turneringen og vandt på overbevisende vis med hele 4-1. Og så skal de vel også bare uden videre kunne tage sejren torsdag, når AZ kommer en tur til Birmingham?

Måske AZ i den første kamp overvurderede egne evner. I hvert fald tillod de alt for meget plads til Villas hurtige folk, og så naivt kommer de ikke til at stille op igen, og de kunne sagtens tænke at ændre til en tre-backkæde for at få lidt mere pondus ind i de bagerste geledder.

En mere lige affære denne gang men med samme vinder.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål og BTS til odds 2,37 – SPIL HER >>*

HJK – Frankfurt 2 (0-2)

Torsdag d. 9. november kl. 18.45

Efter en lidt svær start på sæsonen, har Toppmöllers hold for alvor fået fat. 6-0 vandt de i det omvendte opgør, og siden den kamp har de scoret otte mål i tre kampe. Omar Marmoush var igen manden i centrum i weekenden med to scoringer i 3-0-sejren ude mod Union Berlin, hvor Frankfurt scorede efter relativt simple midler med bolden ned i bagrummet og så udnyttede de forrestes fart.

Helt så let bør det ikke blive i Finland, selvom HJK siden 6-0-lussingen ikke har spillet nogen kampe, da den finske liga er forbi i denne omgang. De skal bruge en sejr, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme videre fra gruppen, men kvaliteten er ganske enkelt ikke til at volde et velspillende Eintracht-hold problemer.

Lisbergs bud: Eintracht Frankfurt -1,5 (AH) til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Europa Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar