18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 4. runde i Conference League d. 4. november 2021

FCK og Randers skal begge i aktion torsdag, hvor drømmen om videre avancement fortsat lever. Hos Tottenham er Antonio Conte klar til sin trænerdebut for Spurs, mens Roma skal revanchere sig efter Mourinhos største nederlag som træner nogensinde. Nicolai Lisberg ser nærmere på fjerde runde i Conferene League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Randers – Jablonec 1 (2-1)

Stephen Odey er på alles læber for tiden efter flere store præstationer, og hos torsdagens modstander ved de også godt, hvem den målfarlige angriber er, efter han scorede begge mål, da Randers og Jablonec spillede uafgjort 2-2 for et par uger tilbage. Det tredje uafgjorte resultat i træk for Randers i Conference League.

Kronjyderne tabte i weekenden til Midtjylland, men ellers er i indtrykket, at det er en velsmurt maskine, som de har fået sat gang i, og præstationerne i Europa har indtil videre været i imponerende, hvorfor de stadig har fine muligheder for at avancere fra gruppen. Det kræver dog nok en sejr mod Jablonec, og jeg har faktisk også det danske mandskab som favoritter, i hvad der ligner et nyt tæt opgør.

Jablonec har fortsat ikke ramt formen i den tjekkiske liga, hvor det siden opgøret mod Randers er blevet til et nederlag og en uafgjort. Nederlaget var i øvrigt var på hele 5-0 mod Viktoria Plzen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*


PAOK – FCK X (1-1)

Et tidligt rødt kort efter ni minutter til Kamil Grabara ødelagde lidt FCK’s muligheder, da de to hold mødtes i Parken for to uger siden. PAOK kunne rejse hjem til Grækenland med en 2-1-sejr, og selvom det nederlag ikke var en katastrofe for københavnerne, så kan de komme under pres, skulle det blive til et nyt et af slagsen torsdag.

Med 10 mod 11 i så lang en periode er det begrænset, hvad vi ret beset kan bruge den seneste duel til, så måske vi i stedet skal kigge på aktuel form, når vi skal vurdere FCK’s muligheder for at få point torsdag aften. Her er PAOK, trods nederlag mod Olympiakos, umiddelbart bedst kørende, mens FCK har været lidt mere svingende med nederlag mod Brøndby og en 3-0 sejr over Vejle, hvor de viste sig godt frem.

PAOK har været gode på hjemmebane i denne sæson, så det er forståeligt, at bookmakerne ser dem som favoritter, selvom de er ramt af, at den ene målscorer fra det omvendte opgør, Sidcley, er ude med en skade.

FCK er også ramt af skader, og derfor må de foruden Grabara også undvære Rasmus Falk, Carlos Zeca, Kamil Wilczek og Luther Singh. Wind er tilbage i topform, og nogle af de unge er for alvor ved at gribe chancen, så jeg tror, det rækker til point i Grækenland. I hvert fald ligner det en mere jævnbyrdig duel, end bookmakerne ellers indikerer, hvorfor X’et er særdeles velbetalt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Tottenham – Vitesse 1 (2-0)

Det har været et par begivenhedsrige dage for Tottenham. Lørdag tabte de 0-3 hjemme mod Manchester United i en skuffende præstation, mandag blev Nuno fyret, og tirsdag var de så klar til at præsentere Antonio Conte, der vender tilbage til Premier League, hvor han senest stod i spidsen for Chelsea. Med Conte følger nærmest automatisk en 3-5-2-opstilling, en solid defensiv og hurtige omstillinger. Spørgsmålet er hvor meget af det, han kan nå at implementere til kampen mod Vitesse.

Fokus for Conte er selvsagt på Premier League, men med blot fire point efter tre runder er de tvunget til at levere, hvis de vil videre fra gruppen i Conference League. Hold øje med startopstillingerne, men hvis ellers der ikke stilles lutter reserver, så bør Tottenham kunne tage en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,31 – SPIL HER >>*


Roma – Bodø/Glimt 1 (3-1)

Ja, Roma brugte et par reserver i en turnering, de ikke tager lige så seriøst som Bodø/Glimt. Men 6-1? Mourinhos største nederlag i over 1000 kampe som træner. Det var alligevel voldsomt, det vi var vidne til i Norge for to uger siden, da Bodø/Glimt kunne fejre en af klubbens største resultater nogensinde.

Generelt begynder det at ligne noget, vi har set før for Mourinho. En god start med sejre i de første kampe, et smil på læben, og så går det galt. De er stadig nummer fire i Serie A, så værre er det heller ikke, men det er blevet til fem nederlag i de seneste ti kampe, og i weekenden tabte de topopgøret hjemme mod Milan  med 2-1. Selvom Conference League ikke vægtes videre højt i den italienske hovedstad, så har Mourinho og Roma brug for at sende et signal. Tammy Abraham kan meget vel få sin første start i turneringen efter en svær periode, og det bør være et anderledes stærkt og tændt Roma-hold, der vil forsøge at sætte deres gæster til vægs, end det vi så fra dem i Norge.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,47 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar