18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i Conference League d. 13. oktober 2022

Efter den flotte opvisning hjemme mod FCSB, skal Silkeborg nu forsøge at spille sig op på andenpladen i gruppen, når de skal en tur til Rumænien. Det kræver hjælp fra West Ham, men det skal de også nok få, siger Nicolai Lisberg, der ser nærmere på rundens største opgør i Conference League.

Partizan – Köln 2 (0-1)

En gammel lære lyder, at det ikke handler om hvor meget, du har bolden, men hvad du gør med den, når du har den. Köln havde bolden i 74 procent af tiden og mønstrede 17 afslutninger sidste torsdag, men de tabte alligevel med 1-0 hjemme til Partizan Beograd. 

Gæsterne kom dog også frem til en lang række afslutninger mod et gavmildt Köln-hold, i hvad der var en underholdende affære.

Partizan er godt kørende i den hjemlige liga, hvor de så småt nærmer sig rivalerne fra Røde Stjerne i tabellen, efter de vandt med hele 4-0 ude mod Vodzovav Beograd.

Köln havde også et derby at se til, men her ødelagde et tidligt rødt kort alt, og så tabte de med 5-2 til Gladbach i Rhein-derbyet. De får deres revanche for en skidt uge torsdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,05- SPIL HER >>*

Austria Wien – Villarreal 2 (1-3)

5-0 endte det i det omvendte opgør, hvor Morales blev noteret for et hattrick, men i weekenden var Den gule ubåd tilbage i vante omgivelser i det spanske, og der har Villarreal anderledes svært ved at få nettet til at blafre. 1-0 tabte de i Baskerlandet mod Real Sociedad, og det uden at skabe en nævneværdig chance. 

Som vi har set indtil videre, så bliver noget nær samtlige 11 formentlig roteret til kampen her, men det virker efterhånden til, at der er flere mål blandt reserverne end blandt starterne.

Austria Wien vandt Wiener derbyet mod Rapid i weekenden, men i Conference League har de været voldsomt overmatchet indtil videre. Det ændrer sig ikke her.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*


FCSB – Silkeborg 2 (1-2)

Sikke da en forestilling, vi fik torsdag aften i Silkeborg. Jeg efterlyste en Silkeborg-sejr og tre point i sidste optakt til Conference League, men havde alligevel ikke forventet, at det ville ske i så overbevisende stil, som det gjorde. 5-0 til Kent Nielsens mandskab, og det var ikke ét mål for lidt, for FCB var ganske enkelt i problemer fra start til slut.

Det var gode point til det danske koefficient regnskab, men det var mere end det. For med sejren, så er Silkeborg for alvor tilbage i kampen om andenpladsen i denne gruppe. For kan man slå FCSB så overbevisende hjemme, så kan man vel også vinde i Rumænien?

FCSB fik en sejr i den hjemlige liga i weekenden, så de fik lidt tiltrængt opmuntring, mens der skulle en sen scoring til fra Tonni Adamsen, før det lykkedes Silkeborg at få point med hjem fra Odense. 

Selvom der blot er en uge mellem de to opgør, så forventer jeg langt større jævnbyrdighed torsdag i Rumænien, hvor FCSB ikke kan spille så ide – og viljeforladt, som de gjorde i Danmark. Det bliver tæt, men Silkeborg kan godt tage en sejr, hvis de lukker af bagude i den første halve time. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,75- SPIL HER >>*

West Ham – Anderlecht 1 (3-0)

Efter en svær start på sæsonen, har David Moyes og co. stille og roligt spillet sig varme. Man kan vel næsten argumentere for, at de har brugt Europa til at ramme formen i Premier League, hvor det senest blev til en 3-1-sejr i London-derbyet mod Fulham. West Hams tredje sejr i træk.

I Conference League har de sikker kurs mod knockout kampene, og med Silkeborg-briller kan man jo håbe på, at de gør arbejdet færdigt torsdag mod Anderlecht.

Anderlecht der ligeledes vandt 3-1 i weekenden, og som West Ham også har fået en svær start på sæsonen. Det var en forholdsvis lige kamp i det belgiske i sidste runde, da West Ham vandt 1-0, men der bør være fine muligheder for, at englænderne tager en lidt mere sikker sejr denne gang. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,47 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv første kommentar

Skriv et svar