18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i Conference League d. 6. oktober 2022

Silkeborg jagter sine første point i Europa, når FCSB kommer på besøg, mens klubber som West Ham og Villarreal jagter tidlige afgørelser på gruppespillet. Nicolai Lisberg spår dansk succes og flere favoritsejre, men finder også en fidus til odds 5,15 i det tyske.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Anderlecht – West Ham 2 (1-2)

I Silkeborgs gruppe venter der det, der formentlig bliver kampen om førstepladsen. I hvert fald har Anderlecht samlet fire point sammen, uden at de dog af den grund har imponeret synderligt. Og de skal oppe sig gevaldigt, hvis de vil have point mod West Ham, der har gjort rent bord med to sejre i to kampe. Senest mod Silkeborg, hvor de vandt 3-2 i et opgør, der måske ikke var helt så tæt, som resultatet ellers indikerer. 

Med en sejr vil West Ham næsten kunne sikre sig videre avancement, men de kæmper på den hjemlige front med at komme væk fra bunden, så selvom Moyes nok gerne vil have sagerne afgjort så hurtigt så muligt, så kommer han ikke til at stille i stærkeste opstilling. Det kan Anderlecht profitere af til at skabe spænding om kampens udfald, selvom det mest sandsynlige er, at West Ham tager sejren.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FCSB 1 (1-0)

Nu skal det være. Skal Silkeborg have en succesoplevelse i Europa, så får de ikke meget bedre chancer end opgøret hjemme mod rumænske FCSB. 

Gæsterne har fået et enkelt point i gruppen, og det kom i sidste runde mod Anderlecht på hjemmebane, men ellers er det ikke imponerende, hvad de har præsteret, og et hold der kun ligger nummer 13 i den rumænske liga – dog med et par kampe i hånden – bør ikke give anledning til benovelse i Silkeborg.

Hjemmeholdet havde det dog svært i de to kampe mod Helsinki i kvalifikationen til Europa League, da de skulle forsøge at skabe kampene, mens de faktisk leverede en flot indsats i Belgien mod Anderlecht, hvor de var tæt på, og måske også fortjente, point.

De virker til at have fundet fodfæste igen efter salget af Vallys, og det skyldes ikke mindst, at Kasper Kusk er ved at komme i gang. Senest med mål mod Horsens, hvor også Helenius kom på tavlen, og de to bliver nøglen i kampen torsdag.

Nu skal det være. Sejr til Silkeborg og de første europæiske point på kontoen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*


Villarreal – Austria Wien 1 (3-1)

Efter en flot start på sæsonen, hvor de endda kortvarigt toppede La Liga, har det været business as usual i de seneste runder for Villarreal, der nu har spillet tre kampe på stribe uden at vinde. Tre kampe med det tilfælles, at Gerard Moreno enten er blevet skadet eller har været skadet.

Selvfølgelig er Villarreals offensiv mere end bare Moreno, men der er ikke andre med samme målgaranti som ham.

Han havde dog nok alligevel ikke spillet torsdagens kamp, havde han været skadesfri. For Conference League er indledningsvist en turnering, hvor Villarreal roterer noget nær samtlige stamspillere. 

Det bør dog stadig være nok mod Austria Wien, der ikke har imponeret i Europa indtil videre med blot et enkelt point, og som i weekenden tabte med 3-0 hjemme til William Bøvings Sturm Graz.

Lisbergs bud: Villarreal fører ved pausen til odds 1,53- SPIL HER >>*

Köln – Partizan X (1-1)

Gedebukkene viste god moral, da de i weekenden vendte 0-1 hjemme mod Dortmund til 3-2 på et gyldent kvarter i anden halvleg. De har indtil videre gjort det fortrinligt i Conference League med fire point i de første to runder, og det antal kan så udbygges torsdag, når Partizan lægger vejen forbi. Også selvom Partizan er godt kørende med fire sejre i træk i den hjemlige liga.

Köln og Baumgart tager Conference League yderst seriøst, men i weekenden venter der et derby mod Gladbach, så mon ikke, at der i en forholdsvis smal trup alligevel kommer et par nye navne ind i startopstillingen?

De to hold kommer til at kæmpe med Nice om videre avancement, så selvom en sejr vil lune, så handler det også om ikke at tabe. Og da markedet enten overvurderer Köln, eller undervurderer Partizan, er X’et særdeles attraktivt.

Lisbergs bud: X’et til odds 5,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar