18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 3. runde i Conference League d. 21. oktober 2021

Kan FCK og Randers fastholde status som ubesejret i Conference League, og hvordan vælger Roma og Tottenham at gribe deres kampe an? Nicolai Lisberg ser nærmere på tredje rundes brændpunkter i Conference League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Bodø/Glimt – AS Roma 2 (1-2)

Romerne havde Juventus gevaldigt ude i torvene i søndagens storkamp, men de måtte, blandt andet grundet en lidt kontroversiel straffesparkskendelse, rejse hjem fra Torino med et 1-0-nederlag. Mourinho spillede naturligvis A-kæden i den kamp, men det gør han næppe torsdag, når de skal til Norge, for søndag gælder det kampen i Serie A mod det absolutte tophold fra Napoli.

Bodø/Glimt er nummer to i gruppen, og har gang i en flot sæson, hvor de også topper den norske Elitserien efter weekendens 2-1-sejr over Sarpsborg. Det kan blive et stort år for nordmændene, skulle de kvalificere sig videre fra Conference League, og jeg ser egentlig ganske fine muligheder for, at de kan overraske her og få endnu net point til samlingen mod et Roma-hold, hvor Mourinho ikke kan undgå at have tankerne på Serie A.

Selv med lidt rotationer, og en skade til Zaniolo er Romas B-hold dog stadig en mundfuld, og derfor får de nok en snæver sejr.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,10 – SPIL HER >>*


FCK – PAOK X (1-1)

Rent matematisk kan FCK ikke sikre sig videre deltagelse fra denne gruppe, men skulle de torsdag besejre græske PAOK, vil de have mere end bare et enkelt ben i næste runde, mens et uafgjort ikke er nogen græsk tragedie.

Københavnerne har to gange 3-1-sejre fra de første to kampe at fremvise, men de missede i weekenden en mulighed for at hale lidt ind på Midtjylland, da de kun fik uafgjort mod SønderjyskE, efter Jonas Wind blandt andet brændte straffe.

Det samme gjorde PAOK i deres topkamp mod NFC Volos i en vild 4-4-kamp, hvor PAOK elles førte 4-1 og virkede til at have opgøret under kontrol i de første 45 minutter. Med pointtabet er de fortsat blot på andenpladsen, og dermed er deres situation ikke helt ulig FCK’s.  Bookmakerne har FCK som forholdsvis store favoritter, men jeg synes de to hold er mere lige end som så, og FCK er uden Carlos Zeka og Rasmus Falk, mens Kamil Wilczek, Victor Kristiansen og Jens Stage alle glippede kampen mod SønderjyskE. 

For begge holds vedkommende gælder det, at de har storkamp på programmet i weekenden, hvor FCK møder Brøndby, mens PAOK spiller topopgør mod Olympiakos. For så vidt bør det ikke få nogen indflydelse på, hvordan de to trænere stiller til start, men det kan godt få en betydning for kampbilledet i løbet af anden halvleg, hvor de to mandskaber måske godt kan se en mening ved at dele i porten.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,52 – SPIL HER >>*


Vitesse – Tottenham X (2-2)

Tottenham måtte kæmpe hårdt for de tre point mod nyrige Newcastle, da de søndag vandt 3-2 i et opgør hvor det var positivt for dem, at Harry Kane endelig kom i gang i ligaen med både mål og assist. Det mest bemærkelsesværdige var dog for mig, at Nuno ikke foretog en eneste udskiftning i den kamp, så jeg forventer derfor at se et par rotationer i kampen mod Vitesse. Kane nettede tre gange som indskifter i 5-1-sejren mod Mura, og det er formentlig også som indskifter, at han denne gang skal gøre sig gældende mod Vitesse, der er noteret for tre point efter de første to runder. Godt nok kan Spurs med en sejr i Holland tage et stort skidt mod næste runde,  men det er London-opgøret hjemme mod West Ham søndag, der har deres største interesse, og det kan blive hollændernes mulighed for måske at hente et point i denne kamp. Vitesse er i fin form og har i forhold til seneste ligakamp igen anfører Tannane tilbage i truppen, mens målmand Reiziger stadig er ude med en skade. Med danske øjne er det også interessant, at Nikolai Frederiksen nu har scoret i sine to seneste ligakampe for Vitesse.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,71 – SPIL HER >>*


Jablonec – Randers X (1-1)

Kronjyderne gjorde deres Conference League kollegaer fra København selskab i forhold til at brænde straffe i en udekamp denne weekend, men modsat Jonas Wind, så revancherede Vito Hammershøy-Mistrati sit misbrugte forsøg fra pletten og sikrede Randers en 2-1-sejr ude mod OB, efter de ellers havde været bagud 1-0 ved pausen.

Der er krummer i dette Randers-hold, hvilket vi også allerede har set i Conference League med uafgjort mod Alkmaar og Cluj. To flotte og hårdt kæmpede point, og det skal de gerne kunne gentage mod tjekkiske Jablonec, for hvem et uafgjort resultater heller ikke er en fremmed størrelse. Godt nok har de tabt en og vundet en i Europa League, men i den hjemlige liga spillede de  for femte gang i 11 kampe i weekenden uafgjort, da de mødte Dynamo Ceske.

Hjemmeholdet har lidt problemer på målmandsposten hvor både første- og andetvalget, Jan Hanuš og Vlastimil Hrubý døjer med skader, mens Randers fortsat er uden langtidsskadede Marvin Egho.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,32 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar