18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Conference League d. 5. oktober 2023

FC Nordsjælland skal gerne have alle tre point i den formodede kamp om andenpladsen mod Ludogorets, og Nicolai Lisberg har da også tiltro til FCN, selvom formen er mildest talt svingende. Andet steds finder han sejre til favoritter som Fenerbahce og Aston Villa, mens det højeste odds findes i Grækenland.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo

FC Nordsjælland – Ludogorets 1 (2-0)

Torsdag d. 5. oktober kl. 21.00

Ordet naiv fyldte en del i den danske presse, efter det blev til nederlag mod Fenerbahce i den første kamp i gruppespillet i Conference League. Og præstationen i Istanbul var da heller ikke god, men det havde mere med manglende kvalitet at gøre, end det var et udtryk for naivitet.

Nu gælder det så gruppens tophold, Ludogorets, der kommer til Farum efter 4-0 mod Spartak Trnava i den første kamp. Bulgarerne er måske lidt overraskende helt nede på en sjetteplads i den hjemlige efter en dårlig start, men de er også to kampe efter førerholdet Plovdiv, og de er så småt ved at komme i omdrejninger. Senest med udebanesejr over Levski Sofia.

De, der så Ludogorets kampe mod FC Midtjylland i både 2020 og 2021, vil nok huske et forholdsvist ordinært bulgarsk hold, der ikke ville/kunne det store i de tre kampe, som det blev til, men som alligevel voldte midtjyderne en del problemer.

Som jeg ser det, er 2023-udgaven af Ludogorets bedre end dengang, og særligt offensivt har de flere strenge at spille på end for to år siden. Blandt andet den tidligere Schalke- og Fortuna-Düsseldorf-angriber Bernard Tekpetey, der med sin fart og sit spark fra distancen skal lukkes ned.

FC Nordsjælland kæmper lidt offensivt med at få det til at få fungere, og de har siden Fenerbache-kampen spillet to gange 0-0 mod oprykkerne fra Hvidovre og Vejle, ligesom der måtte straffesparkskonkurrence til, før Kolding blev besejret i pokalen.

De er lidt ramt på selvtilliden, men efter at have mødt tre hold i træk på dansk grund, der gerne ville stå dybt, forventer jeg, at de får lidt mere plads denne gang, og kan de ramme niveauet fra Partizan-kampen hjemme, vil jeg også mene, at de skal kunne tage en sejr torsdag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Kampens andet spil kommer til at gå på, at FC Nordsjælland trods offensiv krise, faktisk har set ganske stabile ud defensivt. De lukkede ikke mål ind mod hverken Vejle eller Kolding, og i deres fire kvalkampe til gruppespillet spillede de også til nul. Ludogorets er et bedre hold end både FCSB og Partizan, men selvom jeg har rost Tekpetey, så var der en grund til, at det aldrig blev helt godt i Tyskland. Offensiven er bedre end for to år siden, men den er ingenlunde skræmmende. Så der bør være finde mulighder for, at Nordsjælland kan holde nullet.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Zrinjski 1 (3-0)

Torsdag d. 5. oktober kl. 21.00

To hold, der leverede hver sin sensation i den første runde. Aston Villa ved overraskende at tabe mod Legia, mens Europa-debutanterne fra bosniske Zrinjski på forunderlig og imponerende vis vendte 0-3 hjemme mod AZ til 4-3, og så kunne nogle vilde jubelscener ellers bryde ud.

Dermed et det Zrinjski, der topper puljen, mens Aston Villa før denne kamp er uden point. Men det bør ændre sig torsdag. For Aston Villa viste i weekenden, at kampen i Polen var en enlig svale, da de fuldstændigt udspillede Brighton og vandt hele 6-1 efter en stor præstation af Ollie Watkins. Det bliver naturligvis en anden kamp mod Zrinjski, der har tro på tilværelsen efter den flotte sejr, men som også viste, at deres defensiv bestemt er til at tale med.

I kampen mod Brighton måtte Moussa Diaby og Boubacar Kamara udgå med skader, men de bør være klar igen, hvis ellers Emery vælger at stille med dem fra start, da det må forventes, at han trods det dårlige resultat i første runde alligevel sparer en del spillere.

Aston Villa dummer sig ikke to gange, og Zrinjskis imponerende comeback fra første runde gentages ikke trods en rigtig fin periode.

Lisbergs bud: Aston Villa fører ved pausen til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

PAOK – Frankfurt 1 (2-1)

Torsdag d. 5. oktober kl. 21.00

Lidt statistik til at begynde med. PAOK er ubesejret i 13 hjemmekampe i træk, mens Frankfurt jagter første sejr på udebane i 2023. Så kan du næsten fornemme, hvor vi skal hen med dette spiltip.

Grækerne fik i weekenden uafgjort ude mod Panathinaikos, i en kamp hvor de nok følte, de burde have vundet efte to gange at have været foran og først indkasseret i de sidste sekunder, mens Frankfurt tabte til Wolfsburg, der vandt på to mål af Jonas Wind.

Toppmöllers Frankfurt imponerer ikke for tiden, og særligt offensivt mangler de en del at skyde med, så jeg går med en sejr til hjemmeholdet, der lidt uforståeligt holdes som underdogs af markedet. Sebastian Rode er stadig ude for gæsterne, mens PAOK må undvære Marcos Antonio og Filipe Soares.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Spartak Trnava – Fenerbahce 2 (0-2)

Torsdag d. 5. oktober kl. 21.00

Tyrkerne stillede med en del reserver for to uger siden mod FC Nordsjælland, men de var med afstand det bedste hold i det opgør, og havde de ikke sluppet foden fra speederen i anden halvleg, kunne de have vundet større end 3-1. Siden den kamp har de vundet tre i træk og det med en målscore på 10-0, så det er alt andet lige et hold, der lige nu og her er i forrygende form.

Gæsterne fra Spartak Trnava har fået et par sejre på det seneste, men de var altså spillet ud af banen i Bulgarien i den første kamp, så hvis det var niveauet, skal de ikke forvente mange point i dette gruppespil.

Frygten er, at Fenerbahce igen sparer flere spillere, men reserverne viste mod Nordsjælland, at de også har kvalitet, så det bliver til en sikker tyrkisk sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Europa Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar