18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 2. runde i Conference League d. 30. september 2021

FCK tager hjemme mod miniputterne fra Lincoln Red Imps, mens Randers skal en tur til Rumænien. Kan de danske hold levere flere point til koefficientregnskabet, og kommer Harry Kane endelig på tavlen for kriseramte Tottenham? Nicolai Lisberg ser nærmere på anden runde af Conference League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Cluj – Randers 1 (2-0)

Det er på sin vis klasse, at Randers i seneste runde hentede et uafgjort resultat mod AZ Alkmaar, for de var ganske enkelt spillet ud af banen. Hvis Midtjylland havde svært at forstå, hvordan de kunne sætte point til mod Ludogorets, så må hollænderne have følt, at de gjorde mere end rigeligt for at hente de tre point. Men kredit til Randers, der nu drager til Rumænien i jagten på flere point.

Cluj topper den hjemlige liga med ni sejre i ti kampe, men i første runde i gruppespillet tabte de mod tjekkiske Jablonec, og de skal derfor have tre point mod Randers, hvis de vil gøre sig gældende i gruppen. Det er ikke de mest målrige opgør, som Cluj er involveret i, og lidt kuriøst er de seneste fem kampe, de har spillet i alle endt med resultatet 1-0. Til denne kamp er de uden Denis Alibec i angrebet, mens forsvarspiller Mario Camora er i karantæne.

Randers har blot hentet to sejre i de seneste ni kampe, men det er også opgør, der har budt på FCK, Alkmaar, Galatasaray og senest FC Midtjylland, så der er ingen grund til at tale om krise i det jyske, selvom det meget vel kunne ende med et nyt nederlag torsdag. Randers er formentlig uden Marvin Egho og Joel Kabongo.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*


Zorya – Roma 2 (1-3)

Det begyndte så godt for Roma med tre sejre i de første tre kampe i Serie A, ligesom CSKA Sofia blev sat til vægs med hele 5-1 i den første runde i Conference League. Siden da er det så blevet til nederlag mod Verona og i weekenden også Lazio, men det er stadig et Roma-hold, der viser fine takter, og som ved, hvordan man scorer mål.

Mourinho sparede en del stamspillere i det første opgør mod Sofia, og det tyder på, at han igen vil rotere en del og give nogle af sine profiler et hvil, hvor blandt andre Tammy Abraham ligner en mand, der skal spares, hvilket kan give chancen til Eldor Shomurodov. Zorya tabte med 3-1 mod Bodø/Glimt i deres første kamp, og selvom de er kommet tilbage på sporet i den ukrainske liga med to sejre i træk, så skal et reservespækket Roma-mandskab ganske enkelt kunne tage tre point mod gruppens dårligste hold.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,47 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FCK – Lincoln Red Imps 1 (2-0)

Da københavnerne i seneste runde ude slog Bratislava med 3-1, på en i øvrigt helt forfærdelig bane, lignede de et hold på vej mod storform. Men så skete der noget. Topkampen mod FC Midtjylland i parken blev tabt med 1-0, selvom de var en mand i overtal i over en time, Jess Thorup ville lige pludselig hellere snakke om Brøndby, og så røg de ud med 3-0 mod Nykøbing i pokalen, selvom de stillede med et relativt stærkt hold.

Men hvis man er på vej i problemer, er der kun et svar på tiltale, og det leverede de mod Nordsjælland, hvor de vandt hele 5-1 i en fantastisk forestilling. Så hvor står FCK henne nu? De bør i hvert fald stå så skarpt, at de uden større problemer vinder kampen torsdag aften. Lincoln Red Imps har været en succeshistorie med kvalifikationen til Conference League, men de tabte den første kamp mod PAOK, og da ligaen i Gibraltar endnu ikke er begyndt, så er det seneste gældende kamp, vi har at vurdere dem ud fra. Hjemmeholdet er fortsat uden Rasmus Falk, og de får nok ikke så meget plads at boltre sig på som mod Nordsjælland mod et Lincoln-mandskab, der kommer til at forsvare kampen igennem. Det giver en sejr, men ikke nødvendigvis en stor en af slagsen.

Lisbergs bud: Under 3,5 mål til odds 2,01 – SPIL HER >>*


Tottenham – Mura 1 (3-0)

Den gode start på Premier League er efterhånden glemt for Tottenhams vedkommende. I hvert fald har de noget at revanchere, efter Arsenal fuldstændig satte dem til vægs i derbyet søndag, hvor de allerede efter en halv time var bagud med 3-0. Dermed har de tre seneste kampe i Premier League alle budt på nederlag, og de har lukket ni mål ind undervejs.

I Europa League kom de egentlig fint fra land med 2-2 ude mod Rennes, mens Mura omvendt tabte med 2-0 hjemme mod Vitesse. Vi kender lidt til slovenerne, der sidste år sendte AGF ud af Europa, men ellers er de et forholdsvist ubeskrevet blad i europæisk sammenhæng. Et hold der blot ligger nummer fem i den slovenske liga skal ikke kunne volde Tottenham problemer, heller ikke selvom Nuno formentlig sparer et par profiler. Ligesom i det første opgør kan Harry Kane meget vel få chancen fra start igen, for at få den engelske landsholdsanfører i form, efter han endnu ikke har scoret i Premier League i denne sæson. Jeg er i tvivl om, hvor stor sejren bliver, så der er bedre værdi i at gå med en pauseføring til Spurs.

Lisbergs bud: Tottenham fører ved pausen til odds 1,42 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar