18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Conference League d. 15. september 2022

Mægtige West Ham gæster Silkeborg i anden runde af Conference League, hvor der gerne skal point på kontoen efter nederlag i Belgien. Andetsteds tager formstærke Istanbul Basaksehir mod Fiorentina, og så er der formentlig dansk deltagelse, når Villarreal rejser til Israel. Nicolai Lisberg ser nærmere på tordagens brændpunkter i Conference League.

Istanbul Basaksehir – Fiorentina 1 (2-1)

Som spiller var Emre Belözoglu en nydelse, der nåede forbi flere store klubber, og som træner kan han måske være på vej til at gøre det samme. I hvert fald er det imponerende, hvad han har gang i med Istanbul Basaksehir. I weekenden vandt de topkampen mod Besiktas med 1-0 på udebane, og det var kamp nummer 20 i træk uden nederlag for Emres mandskab.

Anderledes dystert ser det ud hos torsdagens modstander fra Fiorentina, der nu er uden sejr i de seneste syv kampe, efter de i weekenden tabte med 2-1 ude mod Bologna.

Statistisk set peger pilen på en sejr til gæsterne, der har vundet samtlige seks opgør mod tyrkiske modstandere i Europa, mens Istanbul Basaksehir i 2019/20 sæsonen klart tabte begge opgør til Roma i gruppespillet. Det kan de dog ikke bruge til alverden torsdag, hvor hjemmeholdet i min optik må være favoritter, selvom bookmakerne ikke er enige.

Tyrkerne har muligvis Mesut Özil med igen, efter han er vendt tilbage til træningen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

FCSB – Anderlecht X (1-1)

Den anden kamp i Silkeborgs gruppe bliver interessant. Anderlecht lagde fra land med 1-0 mod netop Silkeborg, mens Steaua Bucharest tabte med 3-1 i London mod West Ham, i en kamp som de dog længe førte og havde stor ære af. Så hvem står umiddelbart stærkest, i det der meget vel kan vise sig at være kampen om andenpladsen i gruppen?

Det er svært at sige. Begge hold er i enorme problemer i deres hjemlige ligaer, hvor mesterskabsdrømme er afløst af en 13.- og en 9. plads. Jeg har svært ved at pege på en klar favorit, så forsøger at jagte det velbetalte X, som begge hold nok egentlig også fint lever med.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Silkeborg – West Ham 2 (1-3)

West Ham vender tilbage til Jylland, når de torsdag møder Silkeborg. Det var en succes for dem, sidst de var på besøg på disse breddegrader med sejr mod Viborg, og Moyes tropper er kun blevet bedre sidenhen, hvor de er kommet på ret køl i Premier League. Deres kamp i weekenden var som alle deres kollegers aflyst, så de har friske ben til opgøret mod Kent Nielsens hold.

Den ekstra pause er ikke just godt nyt for Silkeborg, da det ifølge flere engelske medier betyder, at Moyes går med tanken om at stille absolut stærkeste opstilling, på nær Tomas Soucek der har døjet med en drilsk ankel. Englænderne kom fint fra land med en sejr over Steaua i første runde, selvom de faktisk var bagud indtil 20 minutter før tid. En sejr her, og så kan Moyes allerede så småt begynde at booke billetter til forårets knockout kampe.

Silkeborg tabte omvendt opgøret i Belgien på en scoring ti minutter før tid, så tre point vil lune gevaldigt her. De fik en fin optakt til opgøret med 1-0-sejren i mod AGF, hvor Sebastian Jørgensen scorede det afgørende mål, og dermed brød de stimen på fire kampe uden sejr. Kan jeg se dem volde West Ham problemer i perioder af kampen? Ja. Kan jeg se dem få point ud af anstrengelserne? Nej. Dertil er forskellen mellem de to hold ganske enkelt for stor, og da særligt hvis gæsterne kommer med hele kavaleriet fra start. 

Lisbergs bud: West Ham +1,5 (AH) til odds 2,55- SPIL HER >>*

Hapoel Be’er Sheva – Villarreal 2 (0-2)

Villarreal indkasserede for første gang i La Liga og tabte for første gang i sæsonen, da Betis slog dem 1-0 søndag. I det opgør måtte Gerard Moreno udgå med en skade, men han var nok alligevel ikke udset en rolle i dette opgør. Den første kamp mod Lech Poznan viste nemlig med al tydelighed, at der skal roteres spillere i Conference League, og tæt på 11 af slagsen. Det betød også, at danske Filip Jörgensen fik spilletid, da Villarreal vandt en hæsblæsende kamp med 4-3.

Hapoel Be’er Sheva fik for første gang i tre kampe point i den hjemlige liga, men det uden at have et skud inden for rammen, hvorfor jeg har svært ved at se dem true Villarreal, hvis reserver som Chukwueze, Morales og Baena også kan volde israelerne problemer i den anden ende af banen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv første kommentar

Skriv et svar