18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1. runde i Conference League d. 21. september 2023

FC Nordsjælland kommer på en svær opgave ude mod Fenerbahce, hvor Nicolai Lisberg har fundet flere velbetalte fiduser. Vores internationale ekspert ser blandt andet også nærmere på Aston Villas chancer for en god start mod FC Midtjyllands banemænd samt danskerne i Brügge, der møder Besiktas.

Foto: IMAGO / Christian Midtgaard

Fenerbahce – FC Nordsjælland 1 (4-2)

Torsdag d. 21. september kl. 18.45

Ligesom for FCK står den på en tur til den tyrkiske storby for FC Nordsjælland, når Fenerbahce tager i mod. Et hold, der lidt i stil med Galatasaray, har oprustet forholdsvist markant forud for denne sæson, hvor blandt andet Edin Dzeko er kommet til og ret hurtigt er blevet manden, der bygges op om rent offensivt. Og det er en offensiv, der i begyndelsen af sæsonen har strålet med 29 scorede mål de første ti kampe, der i øvrigt alle er vundet.

Så det er et godt hold, der venter FC Nordsjælland i Istanbul. Vel det bedste de har mødt indtil videre i denne sæson. 

Men nu skal vi heller ikke gøre FCN mindre, end de er. For de danske vicemestre har fået en flot start på sæsonen og har vel aldrig haft et mere profilrigt hold end i denne sæson til trods for salget Nuamah. Der er fortsat rigeligt med matchwinnertyper i offensiven, særligt hvis Schjelderup genfinder formen fra tidligere, og så er det et mandskab, der er så konceptfaste, at det bliver interessant at se, om det også rækker til at spille lige op med Fenerbahce.

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se dem få point, men i en gruppe, hvor de to andre hold er Ludogorets og Spartak Trnava, så er et nederlag i puljens sværeste opgave heller ikke nogen katastrofe. Så jeg forestiller mig egentlig, at FC Nordsjælland kommer til at spille deres spil, for nu at bruge en fortærsket frase fra fodboldskuffen, men uden naturligvis at blive lige så dominerende på bolden, som de som oftest er det i Superligaen. Det bliver i høj grad på omstillinger, at de skal skabe chancerne mod et Fenerbahce-hold, der også giver mange chancer væk.

Jeg forsøger også med et målscorerspil, og her er det måske ikke videre opfindsomt, men stadig fint betalt, at gå med Edin Dzeko. Bosnieren har scoret seks mål i otte kampe indtil videre, og selvom han er blevet 37 år, så er han kun blevet sparet i returkampene i kvalifikationen, da videre avancement allerede var på plads, så jeg formoder, at han spiller fra start torsdag aften.

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Lisbergs bud: Edin Dzeko bliver første målscorer til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Aberdeen 1 (2-1)

Torsdag d. 21. september kl. 18.45

Vinderne fra 2022 mod skotske Aberdeen, der er tilbage i et europæisk gruppespil for første gang siden 2007/08-sæsonen. En smuk historie for Aberdeen, der er seneste skotske klub til at vinde et europæisk trofæ, og som med to af slagsen faktisk er sit lands mest vindende klub i Europa.

Men kan de stille noget op overfor tyskerne på udebane? Eintracht Frankfurt har traditionen tro skiftet en del ud i truppen denne sommer, hvor særligt salg af Kamada, Lindstrøm og Muani har svækket offensiven, da de nye navne endnu ikke har samme klasse. De har endnu ikke tabt i ligaen, men de har omvendt blot vundet en enkelt af fire kampe, og det efter et startprogram, hvor de har mødt de tre nederste hold samt Bochum på 13. pladsen. 

Jeg er ikke videre imponeret af tyskerne indtil videre, så det kan sagtens blive en tæt affære, men hvor de lige akkurat får den ønskede start med tre point.

Lisbergs bud: Eintracht Frankfurt Halvleg/Fuldtid til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Legia – Aston Villa 2 (0-2)

Torsdag d. 21. september kl. 18.45

Der er mange grunde til at pege på Aston Villa som et godt bud på en kommende vinder af dette års Conference League. Det ene argument går på den kvalitet, de har i truppen, og det andet, og måske det mest hårdføre, drejer sig om ham, der sidder på trænerbækken. For Unai Emery ved om nogen, hvordan man vinder europæiske trofæer.

Efter en skidt start på sæsonen, hvor de blev kørt ud af brættet mod Newcastle, har Aston Villa indledningsvist ført bevis for, at det er et hold, der skal regnes med i top 4-dysten i Premier League, og det kan så være noget, der får Emery til et rotere undervejs i denne turnering. Men her i begyndelsen, skal han nok stille med et slagkraftigt hold.

Legia var ikke just skræmmende i de to kampe mod FC Midtjylland, og da meldingerne fra det engelske går på, at Villa kommer i tæt på stærkeste startopstilling, bør der ikke for alvor være tvivl om udfaldet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Club Brugge – Besiktas 1 (3-1)

Torsdag d. 21. september kl. 21.00

Et interessant opgør, vi har i vente torsdag aften. Ikke mindst set med danske øjne, hvor vi kan få hele tre danskere i spil. Skov Olsen og Zinckernagel ligner startere på de offensive pladser, mens Casper Nielsen muligvis må begynde på bænken.

Brügge scorede hele 17 mål i kvalifikationen til Conference League, hvoraf ti af dem kom på hjemmebane, og i weekenden var de igen involveret i en målrig kamp, da de slog Charleroi med 4-2, så du formoder måske, hvor jeg gerne vil hen. Det er et hold, der er sat op til at score.

Det er Besiktas ikke helt på samme måde med en målscore på 4-4 efter de første fire runder i den tyrkiske liga, og de kommer ind til dette opgør med et nederlag mod Trabzonspor på hele 3-0. De har, lidt i stil med Galatasaray og Fenerbahce, haft et navnkyndigt transfervindue med tilgange af blandt andre Oxlade-Chamberlain, Ante Rebic, Eric Bailly og Daniel Amartey, men endnu har det ikke fungeret helt optimalt, så jeg jagter sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Europa Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar