18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1. runde i Conference League d. 8. september 2022

Silkeborg skal holde den danske fane højt i Belgien, men Nicolai Lisberg har ikke stor fidus til Kent Nielsens mandskab. Læs her hvorfor og få også ekspertens bud på nogle af torsdagens andre store kampe i første runde af Conference League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Anderlecht – Silkeborg 1 (2-0)

På den ene side har Silkeborg fået en gruppe, der emmer af storhed med Anderlecht, Steaua Bucharest og West Ham, også selvom der primært er tale om historisk storhed. På den anden side må skuffelsen over at have glippet Europa League stadig nage. Siden kampene mod Helsinki har de som bekendt miste Vallys til Brøndby, og selvom det ikke var derfor, de tabte til FC København i weekenden, kommer de til at mangle ham i denne sæson og denne kamp. Kasper Kusk kan muligvis blive en rigtig fin erstatning, men det tager ganske givet tid, da det efterhånden er længe siden, vi sidst har set ham levere på allerhøjeste niveau. Med Vallys afsked mangler Silkeborg det ekstraordinære i det offensive spil.To nederlag og et exit mod Helsinki lyder mellemregningen for Silkeborg i de seneste tre kampe, så skal man begynde at spørge sig selv, hvorvidt Silkelona måske er ved at være fortid?

Jeg tror fortsat, det er for tidligt at drage den konklusion, men de får det svært i Belgien torsdag aften. Til trods for, at Anderlecht til fulde matcher Silkeborgs form med tre nederlag og en uafgjort i de seneste fire kampe. Kent Nielsen sammenlignede torsdagens modstander med FCK og roste deres stramme organisation, men han var alligevel optimistisk i forhold til at hente pointe, hvis og såfremt, at de viser større skarphed i felterne, end tilfældet var mod Helsinki.

Silkeborg er rejst af sted uden Gustav Dahl, Robert Gojani, Alexander Lind med fodskade og Niclas Holm Pedersen der alle døjer med diverse skader. Det kan sagtens være en fordel for Kent Nielsen og co., at de modsat kampene mod finnerne kan spille mere frit og uden forventningspres, men jeg tror ikke på point. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Villarreal – Lech Poznan 1 (3-1)

Europa League vindere i 2021 og Champions League semifinalist i 2022. Villarreal og Emery har været en succeshistorie i Europa. Fordi, de altid prioriterer turneringerne højt. Det gør de muligvis også, når vi kommer længere frem i Conference League, men jeg er ret overbevist om, vi ser store udskiftninger i truppen, når der skal spilles midtugekampe. For Villarreal er kommet godt fra land i La Liga, senest med en 4-0 –sejr mod Elche, og med Sevillas dårlige form in mente er en fjerdeplads og Champions League adgang bestemt inden for rækkevidde.

Derfor kommer de til at spare spillere, men bredden på dette mandskab er så solid, at selv uden de største profiler, skal de nok gå sikkert videre. Det så vi også mod Hajduk Split i kvalifikationen. Estadio Ceramica er ikke nogen heksekedel, og Lech Poznan er efter en svær start kommet fint i gang med clean sheet i de sidste tre kampe i ligaen, ligesom den gamle Randers-spiller Mikael Ishak stadig kan score mål. Men meget mere end et spinkelt nederlag og en hæderlig indsats kan jeg ikke se dem slippe af sted med fra det spanske.

Lisbergs bud: Villarreal HT/FT til odds 1,80 – SPIL HER >>*


West Ham – FCSB 1 (2-0)

Viborgs banemænd er ved at komme i gang i Premier League efter en skrækkelig start. I weekenden var de uheldige med at tabe London-opgøret til Chelsea efter en omdiskuteret VAR kendelse, men fire point mod Aston Villa og Tottenham vidner om, at der er bund i dette hold.

Englænderne er blandt de absolutte favoritter til at vinde Conference League i år, og meldingerne fra det engelske går på, at Moyes faktisk stiller med flere af profilerne. Heriblandt Declan Rice, der indtil nu har siddet over med den karantæne, han pådrog sig i forårets knockout kampe.

Hvis West Ham er kommet lidt slingrende fra land i Premier League, kan det samme i høj grad siges om Steaua Bucharest, der kun har hentet syv point i syv kampe, hvilket giver dem en aktuel 13. plads. Selv hvis Rice skulle vise sig at være den eneste af profilerne, der får lov til at starte inde, så er West Hams reserver stadig en klasse eller to over, som vi også så det mod Viborg. Det bliver en sikker sejr til The Hammers.

Lisbergs bud: West Ham fører ved pausen til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Molde – Gent 1 (2-0)

Nordmændene fik en perfekt optakt til kampen her, da de i weekenden vandt topopgøret mod Bodø/Glimt med hele 4-1. Dermed har de nu ti point ned til de forsvarende mestre på andenpladsen, og det begynder at se ud til, at sølvmedaljerne fra de to foregående sæsoner snart skal udskiftes med noget mere ædelt metal.

Der mangler fortsat lidt kampe i Norge, men med 10 points afstand kan de sagtens gå all in på Conference League, i en gruppe hvor de har fine muligheder for at gå videre, da de to øvrige hold er Djurgården og Shamrock Rovers. 

Gent kommer omvendt ind til opgøret med fire nederlag i de seneste fem kampe, og de ligner et hold, der endnu ikke har fundet sig selv i denne sæson. Det bliver Moldes chance til at tage en sejr.

Molde er uden Martin Ellingsen, Björn Sigurdarson og Kristoffer Haraldseid, der alle døjer med skader, mens Gent er uden Elisha Owusu, Julien de Sart og Tarik Tissoudali.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar