18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 1. runde i Conference League d. 16. september 2021

Kan FC Københavnen tage formen med fra Superligaen, når de skal en tur til Slovakiet, og hvordan kommer Randers fra land i deres første europæiske gruppespil? Nicolai Lisberg ser nærmere på rundens største kampe i den nye europæiske turnering, hvor også Tottenham og Roma skal i kamp.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Slovan Bratislava – FCK 2 (1-2)

Efter at have indledt sæsonen med to uafgjorte, er FCK nu oppe på seks sejre i træk i Superligaen, hvor de indtager førstepladsen. De seneste tre kampe uden at indkassere mål. Det begynder for alvor at ligne et FCK-mandskab, der endelig er ved at være tilbage i den form og med den styrke, som vi har savnet fra dem de seneste år. Nu har de så tilsyneladende knækket koden i Superligaen, men kan de gøre det igen i Europa? Mod Sivasspor var de altdominerende, og det virker til, at Jess Thorup har fået styr på defensiven, samtidig med at der er mere offensiv power og kreativitet, end vi så i nogle af de sidste år under Ståle Solbakken.

Kan Rasmus Falk og Ruben Gabrielsen nå at blive helt klar igen efter deres skader, så går FCK i min optik ind til denne kamp som forholdsvis store favoritter, og også større end bookmakerne måske indikerer.

Slovakkerne topper godt nok også deres liga med fem sejre og en uafgjort i de første seks kampe, men det er, uden at forklejne fans af slovakisk fodbold der her læser med, heller ikke nogen stærk liga. En 31. plads på UEFA’s koefficientliste bag lande som Aserbajdsjan og Kasakhstan siger vel egentlig alt, der er at vide. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Rennes – Tottenham 1 (2-0)

I den forgangne sæson var Rennes i Champions League, hvor de dog ikke kunne sætte sig igennem i en gruppe med blandt andre Chelsea og Sevilla. Champions League virker allerede langt væk efter en svær start på den franske liga, hvor det er blevet til to nederlag i de seneste to kampe, hvor de end ikke er kommet på tavlen. 
 
Camavinga er væk, men selvom det ikke er den mest profilerede trup, så har de handlet godt ind, blandt andet Kamaldeen, og de ser forstærket ud. Det er dog en stor bet, at Doku er ude med en skade, for hans fart kommer de til at mangle offensivt.

Spurs møder Chelsea i weekenden, og efter nederlaget mod Crystal Palace handler det om at komme til bage på rette spor i Premier League snarere end at gå all in på en sejr i Conference League. Det ligner derfor et voldsomst reservespækket hold, som Nuno sender til Frankrig, og det skal udnyttes til at prøve en sejr til Rennes.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*


Roma – CSKA-Sofia 1 (2-0)

José Mourinho kunne i weekenden fejre sin kamp nummer 1000 som træner, og det blev med en dramatisk sejr, da Stephan El Shaarawy med sin scoring i overtiden mod Sassuolo i Serie A gav romerne den tredje sejr i lige så mange kampe. Med Inters sommerudsalg og Juventus’ sløje start på Serie A, så er der gode muligheder for at slutte i top 4, og det har lige her og nu portugiserens største opmærksomhed, hvorfor det forventes, at der roteres en del til kampen mod CSKA Sofia. Men dog ikke mere, end at de skal kunne sikre sig en relativt komfortabel sejr torsdag aften.

CSKA Sofia er uden flere profiler, heriblandt angriber Jordy Caicedo, der er gæsternes klart farligste mand. Det var imponerende, at de vendte kampe mod Plzen efter at have tabt første opgør med 2-0 for at komme så langt, men vi taler om det næstbedste hold i en bulgarsk liga, der ikke virker lige så stærk som for et år siden.

Lisbergs bud: Roma half time/full time til odds 1,72 – SPIL HER >>*


Randers – AZ Alkmaar 2 (1-2)

Jeg var imponeret af Randers i kampene od Galatasaray, hvor de særligt på hjemmebane havde tyrkerne ude i torvene. Så hvorfor skulle de ikke kunne levere noget lignende mod Alkmaar, der blot har fået en enkelt sejr i sine første tre kampe i den hollandske liga? Måske fordi gassen virker til at være gået lidt af ballonen. Hestene galoperer ikke af sted i samme fart som først på sæsonen, og nederlaget i weekenden mod FCK var det tredje i træk. Femte kamp på stribe uden sejr på tværs af alle turneringer. Som københavnerne er spillende lige nu, var det ikke selve nederlaget, der gjorde ondt, men nok snarere den forholdsvis tandløse præstation, Thomasbergs udvalgte leverede i det opgør.

Kronjyderne har meldt ud, at Conference League tages seriøst, så her ligner det stærkeste startopstilling, mens jeg er lidt mere i tvivl med, hvad AZ kommer med. Truppen er i grove træk skadefri, så Pascal Jansen har i princippet ikke den store grund til at rotere. Kommer hollænderne i stærkeste opstilling er de favoritter, og så får de også en sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Skriv et svar