18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/8-finalerne i Conference League d. 14. marts 2024

Sideoversigt

Kan Molde levere endnu en overraskelse mod danskerklubben Club Brügge? Kommer Aston Villa tilbage på rette spor efter et smædeligt nederlag i weekenden, og hvor kan vi ellers forvente overraskelser henne? Nicolai Lisberg ser nærmere på fire af de mest spængfarlige ottendedelsfinaler i Conference League.

IMAGO / Gribaudi

Fiorentina – Maccabi Haifa 1 (2-0)

Torsdag d. 14. marts kl. 18.45

Det var en underholdende affære i Budapest for en uges tid siden, hvor en noget mudret bane satte sit præg på kampen, hvor føringerne skiftede, men hvor Fiorentina lige akkurat fik sejren på en scoring af Barak i det 95. minut.

En vigtig scoring for dem og også for Danmark, da den var med til at holde Israel på afstand – lidt endnu – fra den vigtige 15. plads på UEFA’s koefficientliste.

Israelerne bed godt fra sig i den første kamp, og vi har tidligere set Fiorentina miste hovedet hjemme i denne turnering  – hvem husker ikke Lech Poznan – så helt afvise at der kan ske en overraskelse vil jeg ikke. Men italienerne skal kunne fuldføre jobbet mod Maccabi Haifa, der har Cafumana i karantæne efter udvisningen i det omvendte opgør, mens Daniel Sundgren til gengæld er tilbage, efter han sad ude med karantæne i Budapest.

Lisbergs bud: 1-tallet og under 2,5 mål til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Dansker-dom: Rasmus Højlund

PAOK – Dinamo Zagreb X (1-1)

Torsdag d. 14. marts kl. 18.45

Med en finale i Athen kunne man godt have forestillet sig, at de græske hold ville være fyr og flamme for at komme til at spille en europæisk finale på ‘hjemmebane’, men det var ikke at se for en uge siden. Olympiakos tabte med 4-1 hjemme til Maccabi Tel Aviv, mens PAOK ikke var meget bedre med 0-2 ude mod Dinamo Zagreb. En kamp der blev afgjort af to scoringer fra Petkovic, der også scorede i playoff-kampene mod Real Betis.

I weekenden vandt Dinamo Zagreb med 5-2 mod Slaven Belupo, og det selvom Baturina kun fik den sidste halve time, mens Petkovic slet ikke var med. Kroaterne kan score mod alle hold, og PAOK har tabt tre af sine sidste fire hjemmekampe, senest med 0-1 i weekenden mod Aris Thessaloniki, så det er ikke ligefrem en hjemmebane, der bør indgyde den store frygt hos gæsterne.

Grækerne kæmper stadig med en række skader, særligt i defensiven hvor fraværet af William Troost-Ekong er markant, så jeg har gæsterne til relativt sikkert at spille sig videre.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Club Brügge – Molde 1 (2-1)

Torsdag d. 14. marts kl. 21.00

Det blev udlagt som en kæmpe hæmsko, at den norske liga først begynder om nogle uger, da Molde tog hul på foråret i Conference League, men det har ikke været til at se, hvor nordmændene har spillet med stor intensitet i kampene, og senest viste de også fin kampform ved at tage sejren på en sen scoring mod Brügge hjemme. Nok en gang på et mål sat ind af Fredrik Gul(d)brandsen.

I den kamp var nordmændene effektive, for Club Brügge havde bestemt også deres muligheder, og troen på at de kan vende det torsdag, må alt andet lige være stor. Også selvom vi så Molde tage til Polen og besejre Legia med 3-0, sidst de spillede på udebane.

Mens Molde ikke spiller andet end europæisk, så er Club Brügge i fuld gang med deres hjemlige turnering, og de varmede op til returen med 3-1 mod Leuven, i en kamp hvor både Zinckernagel, Skov Olsen og Casper Nielsen alle startede inde. Der kunne meget vel blive brug for alle tre igen, for Brügge har en del skader med Eder Balanta, Antonio Nusa, Igor Thiago og Simon Mignolet, alle ukampdygtige.

Hjemmeholdet er naturligvis favorit, men Molde har vist sig ekstremt modstandsdygtige og gode på omstillinger, så det bliver næppe en walkover i Bruxelles.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Ajax 1 (2-0)

Torsdag d. 14. marts kl. 21.00

Det blev aldrig nogen stor forestilling, som vi var vidne til i Amsterdam, for dertil var kvaliteten på de to hold for lav og indgangsvinklen til opgøret for passiv. Og så endte det meget logisk, som det hele begyndte, med 0-0. Godt nok kom der to røde kort hen mod slutningen af kampen, men det var også eneste element af dramatik, som det opgør kunne fremvise.

Til den kamp kunne Villa måske undskylde sig med, at fokus var på kampen mod Tottenham i weekenden, men efter at have tabt hele 4-0 hjemme mod Spurs, så er det måske tid til, at Emery begynder at rette fuldt fokus mod Conference League igen.

Og gør han det, bør der være gode muligheder for, at Aston Villa også kan booke en plads i kvartfinalen. Godt nok så vi det ikke i Holland, men englænderne er et væsentligt bedre hold end Ajax, der også kommer ind til kampen med en skuffende præstation i bagagen efter 2-2 hjemme mod Fortuna Sittard.

Udover Ezri Konsa er også Zaniolo i karantæne for hjemmeholdet, der denne gang formentlig har spillere som Cash og McGinn med fra start, mens det hos gæsterne er Gooijer, der er i karantæne, ligesom to gange Steven, Bergwijn og Berghuis, begge fortsat er ude.

Lisbergs bud: 1-tallet og begge hold scorer IKKE til odds 2,50 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar