18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Conference League d. 18. april 2024

Sideoversigt

Der er spænding i alle fire returkampe i torsdagens kvartfinaler i Conference League. Kan Aston Villa leve op til favoritværdigheden? Har Fenerbahce lært af fejlene fra den første kamp, og hvordan i alverden scorer man mod Plzen? Nicolai Lisberg retter blikket på alle torsdagens kampe.

(Foto: Independent Photo Agency / Alamy Live News)

Lille – Aston Villa X (0-0)

Torsdag d. 18. april kl. 18.45

Der var en smule skuffelse og utilfredshed at spore på Villa Park i sidste uge, da det “kun” lykkedes for Aston Villa at vinde med 2-1, efter de ellers var foran 2-0. Men i min optik er de stadig favoritter samlet set, fordi de i perioder af kampen var så meget bedre end Lille, der dog skal have ros for at komme flot tilbage i den kamp.

Emerys mandskab fik en fornem optakt til kampen ved at slå Arsenal ude med 2-0 i weekenden, og da Tottenham samtidig faldt sammen mod Newcastle, så rykkede de tilbage på den fjerdeplads, der med sikkerhed giver Champions League fodbold i næste sæson. En kamp hvor Douglas Luiz sad ude med karantæne, men han er naturligvis med her.

Lille, der ligeledes kæmper om Champions League adgang, havde en friweekend, så de må alt andet lige være mere friske, og vi skal helt tilbage til slutningen af september for at finde sidste hjemmebane nederlag.

Emery kommer til at gribe dette an på traditionel europæisk vis med en god organisation og så forsøge at lure på omstillingerne. Det plejer at virke for spanieren, og det gør det også denne gang.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Viktoria Plzen 1 (1-0)

Torsdag d. 18. april kl. 18.45

Jeg var jo nok lidt for optimistisk, da jeg dristede mig til at tro, at der ville komme hele et mål i de to klubbers første dyst i Tjekkiet, for selvfølgelig endte det 0-0, som det jo så ofte gør, når Viktoria Plzen er involveret. Til tider forsvarede tjekkerne seks mand på linje, og derfor blev det også en chancefattig kamp.

Ni kampe har de nu spillet i Conference League, hvis ikke vi medregner kvalifikation, og det er kun Astanas Tomasov, der har formået at score mod dem. Ganske enkelt imponerende.

Hvad der til gengæld ikke er videre imponerende er, at Fiorentina i seks kampe i træk nu ikke har formået at score flere end et enkelt mål, og mandag aften måtte de også nøjes med 1-1 mod Genoa.

Forvent et kampbillede, hvor hjemmeholdet kommer til at ligge på omkring 80 procent i boldbesiddelse, og hvor Fiorentina kommer til at spille bolden meget på tværs. Plzen har igen Dweh med, og han glider formentlig direkte ind i startopstillingen. 

Jeg burde jo have lært af sidste uges fejl, men jeg tror alligevel på decideret målfest og en et-måls sejr til Fiorentina.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Fenerbahce – Olympiakos X (2-2)

Torsdag d. 18. april kl. 21.00

Fenerbahce på udebane i Conference League er ikke nogen lykkelig fortælling, og indledningsvist mod Olympiakos så det næsten ud til, at de skulle gentage resultatet fra Farum i efteråret. For efter en halv time var de bagud 2-0 efter et par graverende opspilsfejl, og det fortsatte kun i anden halvleg, da Ciquinho gjorde det til 3-0.

Men tyrkerne kom tilbage med to scoringer på seks minutter, og efter en flot slutspurt står de nu med ganske gode kort på hånden forud for returen.

Både Dzeko og Batshuayi kom på tavlen i weekenden, da de vandt med 2-1 og dermed fastholdt presset på Galatasaray i toppen af tabellen, mens Olympiakos ikke har været i aktion.

Tyrkerne er vel favoritter nu til at gå videre, og jeg forventer næsten en start med omvendt fortegn denne gang, men vi har flere gange set Mendilibar-mandskaber være i stand til at ryste dårlige perioder af sig, og de har altså slået både Ferencvaros og Maccabi Tel Aviv på udebane her i turneringen, så jeg kan faktisk godt se dem igen drille tyrkerne, i hvad jeg forventer bliver en tæt affære.

Retsos er ude med karantæne for gæsterne.

Lisbergs bud: X2 til odds 2,37 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

PAOK – Club Brügge 1 (2-1)

Torsdag d. 18. april kl. 21.00

Der var overraskende stor forskel på de to hold i den første kamp i Belgien, men et brændt straffe og generelt manglende skarphed betyder, at Club Brügge kun rejser til Grækenland med en et måls-føring. Så kommer de til at ærgre sig over det?

I ottendedelsfinalerne tabte PAOK ude mod Dinamo Zagreb med 2-0, men vendte det så på hovedet med hele 5-1 hjemme, så det bør alt andet lige være et forvarsel for Brügge om, hvor stor forskel der er på at møde grækerne ude og hjemme. 

Og gæsterne skal denne gang forsøge at sikre sig en samlet sejr uden flere profiler. Andreas Skov Olsen er desværre fortsat skadet, og derudover er Brandon Mechele, Maxim De Cuyper og Igor Thiago alle i karantæne, så der kommer til at mangle flere normale startere på dette hold.

Belgierne har måske stadig større individuel kvalitet på et par positioner, men jeg tror på, at PAOK igen kan benytte deres hjemmebane til at komme tilbage i opgøret.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar