18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Conference League d. 11. april 2024

Sideoversigt

Kan Emery og Aston Villa sætte Lyon på plads, og hvordan går det vores danske venner fra Club Brügge? Det er blevet tid til kvartfinalerne i Conference League, der også byder på kampe mellem Olympiakos og Fenerbahce samt Plzen mod Fiorentina. Nicolai Lisberg klæder dig på til torsdagens kampe.

(Foto: Independent Photo Agency/Alamy Live News)

Viktoria Plzen – Fiorentina 2 (0-1)

Torsdag d. 11. april kl. 18.45

Sidste års finalister fra Viola håber på at kunne gentage bedriften og også gerne forbedre den et nøk denne gang. Sammen med Aston Villa har de længe været udråbt som turneringens forhåndsfavoritter, men det er ikke nogen helt let opgave, der venter i Tjekkiet. 

For Plzen var eneste hold, der gjorde rent bord i gruppespillet, og tæller vi kvalifikationen med, har de ikke tabt i 14 europæiske kampe i denne sæson, og i 11 af dem har de end ikke lukket et mål ind!

Den statistik skal de denne gang forsøge at fastholde uden Dweh, der er i karantæne, akkurat som Kopic i øvrigt er det, og det skal ske mod en Fiorentina-offensiv, der med særligt Nico Gonzalez i topform kan blive svær at holde nede. 

Italienerne har alle mand klar, så mon ikke de lige akkurat kan prikke hul på den ellers solide tjekkiske defensiv?

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Olympiakos – Fenerbahce 2 (1-2)

Torsdag d. 11. april kl. 18.45

Vi taler meget om Emery som kongen af Europa, men Mendilibar er aktuel hersker, da han førte Sevilla til Europa League sejr i sidste sæson, og hans drøm om at lede Olympiakos til europæisk hæder lever fortsat efter deres vilde comeback mod Maccabi Tel Aviv senest, hvor de vendte 1-4 på hjemmebane til videre avancement efter forlænget spilletid.

I den kamp kom Ayoub El Kaabi på tavlen, og det gør han som regel, da han har scoret i 11 af de seneste 13 kampe, han har været i aktion, og han er nu den mest scorende af de tilbageværende spillere i Conference League.

En anden spiller, der nok ved, hvordan man finder vej til målet, Edin Dzeko, har kaldt kampen for et 50-50 opgør, men det tror jeg nu mest af alt skyldes falsk beskedenhed. Tyrkerne, der var involveret i en noget prekær kamp mod Galatasaray i weekenden, hvor de valgte at lade deres U19-spillere stille op i et minuts tid, før de forlod banen i protest, er nemlig i forrygende form, og de kan stadig vinde ligaen.

Olympiakos er med sikkerhed uden Sotiris Alexandropoulos, mens der er tvivl om Kostas Fortounis, og derfor går jeg mod den gode Dzeko og gør Fenerbahce til favorit, selvom deres udebane rekord i Conference League ikke just har været imponerende.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Lille 1 (3-2)

Torsdag d. 11. april kl. 21.00

Forhåndsfavoritterne fra Villa sendte Ajax ud af mørket i ottendedelsfinalerne, og nu gælder det så franske Lille, hvis håbet om det første europæiske trofæ siden 1982 skal holdes i live. Og hvis de vil vide, hvordan man vinder en europæisk kvartfinale, skal de bare kigge ud på bænken, hvor Emery står.

Spanieren, der har fire triumfer i Europa League, har vundet sine syv seneste europæiske kvartfinaler, og han kan da heller ikke slippe udenom at påtage sig favoritrollen mod franskmændene.

Lille kommer ind til kampen med en 3-1-sejr over Marseille, og faktisk skal vi helt tilbage til 25. februar for at finde seneste gang, de måtte gå fra banen uden at få point. Aston Villa scorede i øvrigt også tre gange mod Brentford i deres kamp i weekenden, men da de lukkede tre ind i den anden ende, var det så som så, hvad de kunne bruge det resultat til.

Villa har tabt pusten en smule i foråret, men det bør om ikke andet give dem et rygstød, at deres profiler efterhånden er klar igen. Zaniolo har overstået sin europæiske karantæne, mens McGinns karantæne kun var national, og så er Emiliano Martínez også vendt tilbage mellem stængerne. Det giver dem et tiltrængt løft, så de tager første stik i en underholdende affære.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål og BTS til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Club Brügge – PAOK X (1-1)

Torsdag d. 11. april kl. 21.00

Belgierne er takket være den mærkværdige turneringsstruktur på vej tilbage i mesterskabskampen, men de satser også stort på europæisk hæder. Torsdag skal de dog satse uden danske Andreas Skov Olsen, der er ude med en skade, ligesom anfører Vanaken også ser ud til at glippe denne kamp. To markante offensive fravær, og selvom det så kan give spilletid til Casper Nielsen, der også startede inde i weekendens sejr mod Anderlecht, hvor Onyedika noterede sig for to mål, så er det et stort slag.

PAOK er så sandelig også i spil til et nationalt mesterskab, da de med en sen scoring mod AEK lige akkurat formåede at holde fast i deres førsteplads i den hjemlige liga, hvor fire hold ligger inde for fire point. Men med en Conference League finale for øje, der skal spilles i Athen, må motivationen for at gøre det godt i denne turnering også være til stede.

Jeg har været en smule skuffet over Club Brügge i denne sæson, hvor de har svinget for meget, og jeg ved ikke rigtig, hvor meget vi kan klonkludere på Nicky Hayens første par kampe i spidsen for belgierne, i forhold til om deres problemer fra særligt efteråret nu helt er overstået. Så med et par markante fravær og et PAOK-hold der viste god moral på en svær udebane i weekenden, kan jeg godt se gæsterne komme hjem med et mere end brugbart resultat.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Conference League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar