18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Conference League d. 7. april 2022

For første gang i turneringen har vi ingen danske hold i aktion, men der er stadig flere danske spillere på banen, når de fire kvartfinaler står for døren. Kan sensationsholdet fra Bodø/Glimt igen smadre Roma, hvordan klarer danskerne det i Prag, og hvem vinder storkampen mellem Leicester og PSV Eindhoven? Nicolai Lisberg er klar med sin dom.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Feyenoord – Slavia Prag 1 (2-1)

De to hold mødtes faktisk i gruppe E i efteråret, og her var det hollænderne, der var bedst, da de hjemme vandt 2-1, mens de ude fik 2-2, efter de ellers var en mand i undertal i knap en time. Det er med andre ord to hold, der kender hinanden ganske fint, og spørgsmålet er så, hvem af de to der har lært mest af de første par kampe.

Generelt er røde kort et tema op til kampen, da der har været udvisninger i de fire seneste kampe, som Slavia Prag har været involveret i. Mod LASK indkasserede de selv to af slagsen, da både Aiham Ousou og Srdan Plavsic rød tidligt i bad, hvorfor de heller ikke er med her. Det er til gengæld Alexander Bah og muligvis også Mads Emil Madsen, der fik knap en time i den første kamp mod LASK. Feyenoord kan glæde sig over, at Alireza Jahanbakhsh formentlig er klar igen, efter han var med på bænken i weekenden, og de bør efter kampen her også kunne glæde sig over en sejr. De er det stærkeste hold, men det ligner en kamp, hvor begge mandskaber kommer på tavlen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Marseille – PAOK 1 (2-0)

Jeg var lidt skuffet over, at Marseille ikke havde mere at byde på i Europa League, men Sampaolis mandskab har om ikke andet taget Conference League seriøst indtil videre. Først ekspederede de Qarabag ud, og siden gjorde de også kort proces mod Basel. Nu venter PAOK, der som bekendt sendte FC Midtjylland ud efter straffe, og som i ottendedelsfinalerne vandt samlet mod Gent.

Marseille er velspillende, senest med en 4-2-sejr ude over St. Etienne, hvilket var deres femte sejr i træk på tværs af alle turneringer. Hjemmeholdet er uden Luan Peres, der er i karantæne, mens gæsterne må se bort fra Giannis Michailidis. PAOK har gjort det godt indtil videre i turneringen, men de er oppe mod overmagten torsdag.

Lisbergs bud: Marseille fører ved pausen til odds 2,02 – SPIL HER >>*


Leicester – PSV Eindhoven 1 (3-2)

1-1 mod Manchester United blev det til i weekenden for Leicester, og efter lidt usikkerhed om Brendan Rodgers fremtid i klubben, er det som om, at de igen har fundet deres niveau, og måske først og fremmest den fornødne stabilitet. Det er dog for sent i liga sammenhæng til at nå noget europæisk, så Conference League er vejen til Europa i næste sæson. 

Det er det ikke for PSV, der skal spille CL kvalifikation gennem ligaen, men derfor tager Roger Schmidt uden tvivl turneringen seriøst. De er lidt spøjse med deres ultimative stil, for som vi så mod FCK i den første kamp, så er det et forsvar, der er til at tale med. I weekenden spillede de 3-3 mod Twente, hvor de kom tilbage fra 0-3, så de ved bestemt også, hvordan man leverer i den anden ende. Leicester skal i forhold til kampen mod United have afløst Nampalys Mendy, der ikke kan spille i Europa, mens PSV må finde alternativer til Erick Gutierrez, der er ude med karantæne. Jeg kunne godt forestille mig endnu en underholdende kamp mellem to hold, der rent defensivt har haft sine udfordringer i sæsonen.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Bodø/Glimt – Roma X (2-2)

6-1. Mourinhos største nederlag karrieren og så til Bodø/Glimt af alle hold. Det var en aften og en nat til historiebøgerne, da nordmændene mødte romerne i gruppespillet i Conference League. I det opgør sparede Mourinho et par profiler, men det gør han ikke her, og den ærekære portugiser har ganske givet et regnskab, der skal gøres op.

Udover ekstra motivation i forhold til revanche, kan Roma også finde optimisme i, at de nu er oppe på ti kampe i træk uden nederlag – deres bedste serie i ti år – og at de i Tammy Abraham råder over Conference Leagues topscorer. Bodø/Glimts Solbakken er i øvrigt nummer to på listen.

Jeg, og tæt på alle andre, har tidligere undervurderet Kjetil Knutsens mandskab, men kan de levere endnu en sensation? Roma har et par fravær i form af Leonardo Spinazzola og Nicolo Zaniolo, så hvorfor skulle det ikke kunne blive til en ny en mindeværdig aften i det norske? Mål bør der i hvert fald komme.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også: Lisbergs tips til Europa League

Se også:

Skriv et svar