18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Conference League d. 14. april 2022

Der er drama i Rom, storkamp i Eindhoven, noget nær garanti for mål i Prag, mens man kan håbe på nye, lækre tryllerier fra Payet i det græske. Nicolai Lisberg ser nærmere på alle fire returkampe i kvartfinalerne i Europa League, hvor alle otte hold med rette kan se chancen for videre avancement.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

PSV – Leicester X (1-1)

Kasper Schmeichel og co. har genfundet formen på et vigtigt tidspunkt i sæsonen, senest med en 2-1-sejr mod Crystal Palace. Europæisk fodbold når de dog ikke gennem Premier League, så for et mandskab der i de seneste år har vundet både ligaen og F.A. Cuppen, kan de nu gå all ind på sejr i Conference League. Det kan PSV ikke helt på samme måde, da de stadig har et lille håb om, at de kan slå Ajax i den hollandske Eredivisie, hvor de aktuelt er fire point bagved rivalerne efter en 2-0-sejr i weekenden mod Waalwijk.

Det var en meget lige forestilling, vi så i Leicester for en uge siden, og det ligner også en ny tæt duel torsdag. For et hold der for ikke så længe siden spillede 4-4 her på banen mod FCK kan det virke lidt omsonst at tale om en godt organiseret hollandsk defensiv, men jeg tror godt, vi kan forvente et forholdsvist låst opgør. Det var i hvert fald ikke alverden, de to mandskaber præsterede i den første kamp. PSV har Erick Gutierrez med igen efter overstået karantæne, mens Leicester måske kan have Vardy med i en rolle på bænken.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Roma – Bodø/Glimt 1 (2-1)

Man er snart mundlam, når det kommer til Bodø/Glimts præstationer i Europa. Eller Mourinho havde rigeligt med ord, da han efter nederlaget i Norge skulle forsøge at forklare alt og alle, hvorfor de nu for tredje gang i denne sæson ikke kunne besejre Kjetil Knutsens mandskab. Hos Roma nøjedes de dog ikke kun med at tale, og der opstod tumult under og efter kampen, hvilket har betydet karantæne til Romas målmandstræner, ligesom også Kjetil Knutsen misser kampen i Rom.

Omvendt så kan nordmændene så glæde sig over, at Solbakken er tilbage igen, efter han missede den første kamp grundet sygdom. Hos Roma kan Spinazzola måske gøre comeback, efter han var med på bænken i weekenden. På papiret er Roma jo favorit, men fodbold spilles på græs, og her har Bodø/Glimt haft godt styr på Mourinhos mænd i alle tre kampe indtil videre, så hvorfor skulle de ikke igen kunne levere et godt resultat? Det er i min optik en åben duel i forhold til videre avancement, og fælles for alle tre opgør mellem de to har været, at begge hold er kommet på tavlen. Det sker også her.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Slavia Prag – Feyenoord X (2-2)

Om det er afskaffelsen af udebanemål, der har spillet ind skal være usagt, men vi fik i hvert fald hele seks scoringer, heraf fire i anden halvleg, da Feyenoord og Slavia prag delte i porten med en hæsblæsende 3-3 kamp for syv dage siden. En kamp hvor føringen og momentum skiftede flere gange undervejs.

Det var tredje gang, de to hold mødtes i denne sæson, da de også var i pulje med hinanden, og det er alle gange endt med mål til begge mandskaber, så ligesom i kampen mellem Roma og Bodø/Glimt ligner det også mest oplagte væddemål her.

Begge mandskaber scorede fire gange i weekenden, så det er offensiverne, der igen kommer i fokus torsdag. Slavia er måske spinkel favorit, da de modsat kampen i Rotterdam igen kan råde over Aiham Ousou og Srdan Plavsic, der begge har overstået deres karantæne.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,54 – SPIL HER >>*

PAOK – Marseille 2 (1-2)

Payet scorede en af den slags mål, som næsten kun Payet kan score, da han med en helt overlegen sparketeknik flugtede et mål ind efter et hjørne til stillingen 2-0, da de to mandskaber mødtes på Velodromen i Marseille. PAOK kom dog tilbage og fik reduceret til 2-1, så grækerne håber nu på, at de kan levere samme resultat som mod Midtjylland og måske tvinge kampen i forlænget spilletid og straffe.

Det bør dog ikke ske, hvis ellers Marseille rammer sit niveau. De var klart det bedste hold i det første opgør, og skulle have vundet større, men de er ramt til denne kamp af, at Gerson fik et rødt kort i dd døende sekunder, hvorfor han ikke er med her. Franskmændene er dog i forrygende form med lutter sejre på det seneste, så jeg kan ikke se, hvordan de ikke skal kunne gå videre her. Heller ikke selvom der foruden Gerson også er karantæne til Kamara og Dieng, ligesom Sampaoli heller ikke må være med på bænken. Det kan selvfølgelig mærkes, men de har en ganske bred trup, og de skal kunne stå mod det pres, der undervejs vil komme fra grækerne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også: Lisbergs tips til Europa League

Se også:

Skriv et svar