18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leicester City – Randers FC: Odds og optakt den 17. februar 2022

Randers FC tabte godt nok deres afsluttende gruppekamp mod AZ Alkmaar, men de er alligevel videre til playoff i Conference League. (Foto: Bildbyrån)

Leicester City er kommet over fra Europa League til denne playoffkamp i Conference League, og der er danskermøde, når keeper Schmeichel og forsvarstårn Vestergaard sammen med Leicester City får besøg af de danske pokalvindere fra Randers FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Randers FC. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leicester City – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Radu Marian Petrescu, Rumænien
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 7° og jævn vind

Optakt til Leicester City – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

En aktuel 12. plads i Premier League er skuffende for Leicester City, der har lukket 12 mål ind i deres seneste fem kampe, hvor de blot har spillet to uafgjort og tabt tre. Der har været spirende kritik af Kasper Schmeichels indsats, men den store dansker har leveret et par imponerende kampe senest, så den kritik er nok forstummet for en tid. 

Alligevel kan man godt forestille sig, Danny Ward får chancen i kassen her, hvor der både er et par fravær hos hjemmeholdet, og hvor de givetvis føler sig på sikker grund i forhold til den videre kvalifikation. Leicester City blev nummer tre i en meget tæt Europa League-gruppe, hvor fire point skilte de fire hold til slut. Med den ringe form i ligaen kan det her være Leicester Citys bedste chance for at sikre europæisk bold næste sæson, og det kræver altså, at de fejer danskerne til side først. 

Men Randers FC er ikke et mandskab, man sådan uden videre fejer nogen steder hen. Under træner Thomasberg har de udviklet sig til en modstander, man slår sig på, og de er svære at tumle under næsten alle omstændigheder. Det viste de allerede i Europa Leagues Playoff tidligere på sæsonen, hvor de var meget tæt på at sende de tyrkiske giganter fra Galatasaray ud af turneringen. 

Det lykkedes dog ikke for kronjyderne, der så leverede et solidt gruppespil i Conference League, hvor de havde det fornødne held til slut, at resultaterne flaskede sig, så de kom videre med blot én sejr i de seks kampe. Så nu er de klar til at prøve kræfter med europæiske knockoutkampe for første gang nogensinde. Og sikke en mulighed de har for at overraske positivt, når de møder et Leicester City i frit fald i Premier League. Spørgsmålet er, om vinterpausen og de manglende betydende kampe spiller ind og minimerer chancerne for en overraskelse?


Leicester City:

 • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • James Justin (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
 • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
 • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet


Randers FC:

 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Stephen Odey (Angreb, Fast) – Karantæne

Leicester City forventet startopstilling: Ward; Pereira, Vestergaard, Söyüncü, Thomas; Tielemans, Mendy, Dewsbury-Hall; Maddison, Iheanacho, Lookman.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Kamara.


Odds på Leicester City – Randers FC

Skæver vi til oddsene på kampen, ser vi, at hjemmeholdet er tydelige favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Hestene giver rævene modstand 

Formen er elendig for Leicester City, og de har ikke vundet de seneste tre hjemmekampe. Senest var de snublende tæt på 2:1-sejr mod West Ham United, men gæsterne udlignede i sidste øjeblik, og dermed er udbyttet i 18 hjemmekampe i sæsonen, at Leicester City blot har vundet de otte. Så King Power Stadium er måske mere Little Prince not-so-much Power Stadium i denne sæson?

For Randers FC gælder det, at de har spillet 15 betydende udekampe i sæsonen. Statistikken hedder syv sejre og tre uafgjorte, og de fem nederlag har alle været på præcis ét mål til Galatasaray, AZ Alkmaar, FC Midtjylland, Brøndby IF og Silkeborg IF. Bortset fra oprykkerne fra Søhøjlandet ganske imponerende navne, og Silkeborg IF er jo i gang med en super sæson, så det er ikke et Randers FC-hold, der lader sig løbe over ende af alle og enhver. 

Derfor vælger anbefalingen at gå med et spil, hvor Randers FC er foran med to scoringer på forhånd, og spillet vinder, hvis det altså maksimalt bliver til étmåls-nederlag for Randers FC. Uafgjort eller sejr til gæsterne er også fjong.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Randers FC plus 1,5
Gå til Unibet *


Leicester City – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Leicester City er nummer 12 i tabellen med 26 point efter 21 runder. 

 • Leicester City blev nummer 3 i deres gruppe i Europa League, hvor de sluttede efter Spartak Moskva og Napoli men dog foran Legia Warszawa, og derfor er englænderne nu med i Conference League.

 • Randers FC indtager aktuelt 5. pladsen i Superligaen med 28 point efter 17 kampe. 

 • Randers FC kom videre fra deres indledende gruppe med AZ Alkmaar, Jablonec og CFR Cluj. Kronjyderne blev nummer 2 efter hollænderne. 

 • Leicester Citys topscorer er Jamie Vardy, som har nettet 9 gange. 

 • Alhaji Kamara var hyppigste mand på måltavlen hos Randers FC i efteråret med 6 pletskud.

Info
NavnLeicesterLEI
Land
England
ENG
CheftrænerBrendan Rodgers
Websitewww.lcfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
37
Mål imod
43
Rent bur
3
Gule kort
31
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
5
Gule kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
7
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
4
Turnering
Europa League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
11
Gule kort
10
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Slutspil
Kampe spillet
1
Mål
4
Mål imod
1
Info
NavnRanders FCRAN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerThomas Thomasberg
Websitewww.randersfc.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
18
Mål
23
Mål imod
20
Rent bur
3
Gule kort
37
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
5
Turnering
Europa Conference League Grp. D
Kampe spillet
7
Mål
10
Mål imod
13
Gule kort
7
Røde kort
1


Expected Goals: Leicester City vs. Randers FC de seneste tre kampe:

Leicester CityResultatxGRanders FCResultatxG
Leicester City – West Ham United (2-2) 1,44 – 1,06Randers FC – Arsenal Tula (2-3) 1,47 – 0,72 
Liverpool FC – Leicester City(2-0)3,51 – 0,20OB – Randers FC (1-2)1,79 – 1,91 
Nottingham Forest – Leicester City (4-1) 1,53 – 0,98 AZ Alkmaar – Randers FC (1-0) 3,10 – 0,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leicester City – Randers FC?

Leicester City – Randers FC spilles torsdag den 17. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Leicester City – Randers FC?

Leicester City – Randers FC spilles på King Power Stadium i Leicester i England.

Skriv et svar