18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leicester City – PSV Eindhoven: Odds og optakt den 7. april 2022

1-2-3 Schmeichel er en mur! Men er en mur nok til at stoppe PSVs målmaskine?

Kasper Schmeichel og hans Leicester skal spille op til deres allerbedste, hvis de vil i semifinalen i Conference League. (Foto: Bildbyrån)

Vi er nået til kvartfinalerne i Europa Conference League. Leicester City og PSV Eindhoven mødes på King Power Stadium i Leicester, hvor de dyster om en plads i semifinalerne. Begge mandskaber begyndte sæsonen i finere turneringer, for Leicester City har været forbi Europa League-gruppespillet, mens PSV Eindhoven begyndte sæsonen i Champions League-kvalifikationen. Men nu er de altså her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – PSV Eindhoven. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leicester City – PSV Eindhoven: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ivan Kružliak, Slovakiet 
Stadion: King Power Stadium, Leicester, England
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Leicester City – PSV Eindhoven: Skader, karantæner og startopstillinger

Leicester City er på forholdsvis sikker afstand af nedrykningszonen i Premier League. De har meget langt op til toppen og europæiske pladser. Så de kan med ro i sindet fokusere på denne kvartfinale i Conference League. Formen er i klar bedring, og siden 1. marts er det blevet til tre sejre og en uafgjort og et enkelt nederlag mod Arsenal FC. 

Det bedste europæiske resultat for Leicester City nogensinde kom i kølvandet på deres overraskende mesterskab i 2016, for året efter nåede de kvartfinalen i Champions League. Nu står de så i en europæisk kvartfinale igen, og det er godt nok en knap så prestigefyldt turnering, men det er altså historisk set store hold, der er med. Feyenoord, Olympique Marseille og PSV Eindhoven har vundet finalen i mesterholdenes turnering – forgængeren for Champions League – og AS Roma nåede finalen i 1984. 

Finalen er helt sikkert målet i denne turnering for PSV Eindhoven, der drømte om CL-gruppespil, da sæsonen begyndte, og måden, de ekspederede FC Midtjylland ud af kvalifikationen på, gav løfter om meget mere. De skal have ros for at have samlet sig selv op og taget de mindre prestigefyldte turneringer alvorligt nok til at nå hertil, men det kan godt være den tid på sæsonen, hvor det bliver en slem skuffelse for PSV Eindhoven. 

I weekenden måtte de nemlig nøjes med 3:3 ude mod Twente, og dermed er de nu fire point efter Ajax Amsterdam i toppen af Æresdivisionen med bare seks runder tilbage. Det kunne være gået endnu værre, for Twente førte 3:0 efter 25 minutter, men PSV fik kæmpet sig tilbage og reducerede et par gange, før de i overtiden af kampen satte 3:3 ind. Men det må være bekymrende for træner Roger Schmidt, at de igen fik et lignende kollaps, der tillod FC København at score fire gange i Eindhoven. Det kan koste dyrt mod Leicester City, hvis de ikke får styr på det rod. 


Leicester City:

 • Danny Ward (Mål, Reserve) – Skadet
 • Ryan Bertrand (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luke Thomas (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Wilfried Ndidi (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nampalys Mendy (Midtbane, Fast) – Ikke spilleberettiget
 • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet


PSV Eindhoven:

 • Emmanuel van de Blaak (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Philipp Mwene (Back, Fast) – Skadet
 • Shurandy Sambo (Back, Reserve) – Skadet
 • Ryan Thomas (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Erick Gutierrez (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Fode Fofana (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Justin, Fofana, Evans, Castagne; Tielemans, Mendy; Maddison, Dewsbury-Hall, Barnes; Iheanacho.

PSV Eindhoven forventet startopstilling: Drommel; Junior, Teze, Boscagli, Max; Gutierrez, Götze, Sangaré; Madueke, Gakpo, Veerman.


Odds på Leicester City – PSV Eindhoven

Værterne fra Leicester City er knebne favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Der skal nok være huller i muren i begge ender

Begge mandskaber kommer fra en uafgjort kamp i seneste ligaoptræden, men det skal nu ikke tage toppen af begejstringen over deres fine form. Leicester City har vundet seks og spillet to uafgjort af deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. Og hjemme på King Power Stadium er de ubesejrede i de seneste seks kampe, der endda i de seneste fire har givet lutter sejre. 

PSV Eindhoven spillede godt nok uafgjort i weekenden, men de er ubesejrede i de seneste 13 kampe, der har givet 10 sejre. Scoren hedder 38:12, og de har altså scoret næsten 3 mål per kamp. Der er lagt op til en livlig affære, og den stigende formkurve hos hjemmeholdet bør betyde, at de er parate til at spille med i den hollandske hvirvelvindsbold. 

Derfor tror anbefalingen, det bliver et opgør, hvor vi får begge mandskaber på tavlen. Det har været tilfældet i otte af Leicester Citys 10 europæiske kampe i sæsonen, og det har været tilfældet i deres tre seneste kampe. PSV Eindhoven lukkede fire mål ind i den ene kamp mod FC københavn, og de lod også israelske Maccabi Tel Aviv komme til fadet. Og de spillede 3:3 mod Twente i weekenden. Begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,70
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Leicester City – PSV Eindhoven: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester City er aktuelt nummer 10 i Premier League med 37 point efter 28 kampe. 

 • Statistikken for Leicester City siger 10-7-11 med scoren 43:47.

 • Vejen til denne kvartfinale i Conference League er i knockoutrunderne gået via danske Randers FC, der blev verfet væk med samlet 7:2, hvorefter Stade Rennes fra Frankrig blev slået 3:2.

 • I Europa Leagues gruppespil blev det til en tredjeplads bag Napoli og Spartak Moskva. Legia Warszawa var gruppens fjerde hold. 

 • PSV Eindhoven er nummer 2 i Æresdivisionen og har 65 point efter 28 kampe. 

 • Tallene for PSV Eindhoven er 21-2-5, mens deres målforskel er 71:34.

 • Hollændernes vej til denne kvartfinale er senest gået via FC København, der blev slået 8:4, og før det slog de Maccabi Tel Aviv i playoffrunden 2:1. 

 • PSV Eindhoven kom fra CL-kvalen til Europa Leagues gruppespil, hvor de sluttede efter AS Monaco og Real Sociedad men dog foran Sturm Graz.

 • Med 10 scoringer er Jamie Vardy Leicester Citys topscorer indtil videre.

 • PSV Eindhovens flittigste målskytte er Cody Gakpo, som er noteret for 9 mål.
Info
NavnLeicesterLEI
Land
England
ENG
CheftrænerBrendan Rodgers
Websitewww.lcfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
37
Mål imod
43
Rent bur
3
Gule kort
31
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
5
Gule kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
7
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
4
Turnering
Europa League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
11
Gule kort
10
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Slutspil
Kampe spillet
1
Mål
4
Mål imod
1


Expected Goals: Leicester City – PSV Eindhoven de seneste tre kampe:

Leicester CityResultatxGPSV EindhovenResultatxG
Manchester United – Leicester City (1-1)1,04 – 1,56Twente – PSV Eindhoven(3-3) 3,08 – 1,86 
Leicester City – Brentford FC(2-1) 0,92 – 1,97PSV Eindhoven – Fortuna Sittard(5-0) 3,48 – 0,27 
Stade Rennes – Leicester City  (2-1)1,85 – 1,11FC København – PSV Eindhoven (0-4)0,58 – 1,42 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leicester City – PSV Eindhoven?

Leicester City – PSV Eindhoven spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Leicester City – PSV Eindhoveng?

Leicester City – PSV Eindhoven spilles på King Power Stadium i Leicester i England.

Skriv et svar