18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Feyenoord – Slavia Prag: Odds og optakt den 7. april 2022

Kan Feyenoord besejre Slavia Prag, som de gjorde det i gruppespillet? (Foto: Bildbyrån)
Kan Feyenoord besejre Slavia Prag, som de gjorde det i gruppespillet? (Foto: Bildbyrån)

Danske Alexander Bah og Slavia Prag er klar til kvartfinalen i Conference League, hvor de torsdag aften gæster Feyenoord på de Kuip i Rotterdam til den første af to kampe. Hvem tager første stik? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Feyenoord – Slavia Prag. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport og TV2 Play. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Feyenoord – Slavia Prag: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Halil Umut Meler 
Stadion: De Kuip, Rotterdam
Vejret: 10° og meget frisk vind

Optakt til Feyenoord – Slavia Prag: Skader, karantæner og startopstillinger

Fårene er efterhånden blevet skilt fra bukkene i de store internationale turneringer, og det har Slavia Prag oplevet fra nærmeste hold. Tjekkerne er nemlig nået til Conference League-kvartfinale via et nederlag i CL-kvalen til ungarske Ferencvaros og et nederlag til Legia Warszawa i EL-kvalen, hvorefter de var klar til Conference Leagues gruppespil. Her formåede de at distancere Union Berlin og Maccabi Haifa og slutte som nummer to efter netop Feyenoord. I slutspillet har Slavia Prag allerede gjort det af med Fenerbache og LASK, og står for anden sæson i træk i en europæisk kvartfinale. Feyenoords vej hertil har været mere simpel, sejr i kvalen, ubesejrede i gruppespillet, og i ottendedelsfinalen blev det til en samlet sejr på 8-3 over Partizan Beograd.

Feyenoord og Slavia Prag krydsede som nævnt klinger i gruppespillet, som hollænderne vandt med 14 point, mens tjekkerne med 8 point måtte tage til takke med 2.pladsen. De to indbyrdes opgør var uhyre tætte. På de Kuip i Rotterdam vandt Feyenoord med 2-1, og det var minutter fra, at Slavia Prag vandt med samme cifre hjemme i Tjekkiet, men en sen scoring fra Feyenoords Dessers sørgede for en pointdeler.

Status på de hjemlige ligaer er, at Feyenoord indtager 3.pladsen i Æresdivisionen, hvor de ikke helt har niveauet til at følge med Ajax og PSV i toppen, men hvor endnu et europæisk eventyr til næste sæson virker ganske realistisk. Slavia Prag kæmper for at sikre det fjerde tjekkiske mesterskab på stribe, aktuelt er der 1 point op til Plzen på 1.pladsen, så håbet lever i bedste velgående.


Feyenoord:

  • Justin Bijlow (Målmand, Fast) – Skadet
  • Lutsharel Geertruida (Angreb, Fast) – Skadet


Slavia Prag:

  • Aiham Ousou (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Srdjan Plavsic (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne

Feyenoord forventet startopstilling: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kokcu; Nelson, Til, Sinisterra; Dessers

Slavia Prag forventet startopstilling: Mandous; Bah, Holes, Kudela, Dorley; Talovyerov, Traore; Olayinka, Lingr, Schranz; Sor


Odds på Feyenoord – Slavia Prag

Bookmakerne ser Feyenoord som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Endnu en sejr på de Kuip

Så krydser de klinger igen.. Feyenoord og Slavia Prag var begge en del af Conference Leagues gruppe E, så vi skal ikke længere tilbage end september/oktober for at finde de seneste indbyrdes opgør. Hvis man tager udgangspunkt i de to gruppekampe, så kan vi forvente to helt tætte kvartfinaleopgør. Feyenoord vandt 2-1 hjemme, og fik hevet en 2-2’er i land på en sen scoring i det omvendte opgør.

Nok er de to mandskaber ikke langt fra hinanden i niveau, men her i første opgør, med hjemmebanefordelen in mente, står Feyenoord med ganske gode kort på hånden. Hollænderne har vundet de hidtidige fire hjemmekampe i Conference League i denne sæson, mens de Æresdivision kun har tabt på eget græs i to af fjorten kampe. De Kuip er en regulær heksekedel på de gode dage, så det er intet under at Feyenoord høster godt med point hjemme i Rotterdam. Slavia Prags akilleshæl i denne sæson har været kampe på fremmed græs. Indtil videre har fem udekampe i Conference League kastet tre nederlag af sig, et x og en enkelt sejr. Også i den hjemlige liga er det udebaneformen som springer i øjnene, her er seks ud af syv pointtab i sæsonen nemlig kommet på udebane. Anbefalingen lyder på en sejr til de hollandske værter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,69
Feyenoord vinder
Gå til Marathonbet *


Feyenoord – Slavia Prag: Statistik, topscorer og H2H

  • Feyenoord er nummer 3 Æresdivisionen med 58 point. Statistikken er på 18-4-6 og målscoren siger 63:27.

  • Slavia Prag er nummer 2 i den tjekkiske liga, hvor de står noteret for 64 point. Statistikken er på 20-4-3 og målscoren 62:18.

  • Guus Til er topscorer for hjemmeholdet med 14 plaffere i ligaen.  

  • Ondrej Lingr er topscorer for Slavia Prag med 13 kasser.

  • De to klubber mødtes også i gruppespillet, hvor Feyenoord vandt 2-1 hjemme, mens der blev delt i porten i Prag.

Info
NavnFeyenoordFEY
Land
Holland
HOL
CheftrænerArne Slot
Websitewww.feyenoord.nl
Form
Statistik
Turnering
Æresdivisionen
Kampe spillet
34
Mål
76
Mål imod
34
Rent bur
13
Gule kort
41
Turnering
KNVB Cup
Kampe spillet
1
Mål
1
Mål imod
2
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
12
Mål
28
Mål imod
15
Rent bur
2
Gule kort
27
Røde kort
1


Expected Goals: Feyenoord vs. Slavia Prag de seneste tre kampe:

FeyenoordResultatxGSlavia PragResultatxG
Feyenoord – Willem II(2-0) 2,57 – 0,1Viktoria Plzeň – Slavia Prag(1-1) 0,34 – 0,94 
Ajax – Feyenoord(3-2) 2,31 – 1,31Slavia Prag – České Budějovice(1-0) 3,06 – 0,52 
Feyenoord – Partizan(3-1) 1,53 – 0,89 LASK – Slavia Prag(4-3) 2,32 – 0,93 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Feyenoord – Slavia Prag?

Feyenoord – Slavia Prag spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Feyenoord – Slavia Prag?

Feyenoord – Slavia Prag spilles på De Kuip i Rotterdam.

Skriv et svar