18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fenerbahce SK – SK Slavia Prag: Odds og optakt den 17. februar 2022

Fenerbahce tager torsdag mod Slavia Prag i Conference League Playoff. (Foto: Bildbyrån)

Hjemme i Istanbul skal Fenerbahce SK torsdag aften skaffe sig et godt udgangspunkt, når de får besøg af tjekkiske SK Slavia Prag i Conference Leagues Playoff-runde. Tyrkerne har ikke været i en europæisk ottendedelsfinale siden 2017, mens tjekkerne har været mindst i ottendedelsfinalen i Europa i tre af de fire seneste sæsoner. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fenerbahce SK – SK Slavia Prag. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Fenerbahce SK – SK Slavia Prag: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani, Italien
Stadion: Ûlker Stadyumu, Istanbul
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Fenerbahce SK – SK Slavia Prag: Skader, karantæner og startopstillinger

I den tyrkiske Super Lig har Fenerbahce SK både Galatasaray og Besiktas Istanbul bag sig i tabellen, men det er vist også det mest positive, der er at sige om holdets aktuelle sjetteplads, hvor de har hele 20 point op til førstepladsen, som Trabzonspor sidder på. Fenerbahce SK har ikke vundet det nationale mesterskab siden 2014, men det er dog blevet til tre gange sølv og to gange bronze.

I Europa er de også rykket ned på næste hylde, for de har været i Europa Leagues gruppespil de seneste sæsoner og sidste sæson var de slet ikke med i europæisk fodbold. Så der er en masse at slås for i form af oprejsning og måske også et løft til de hjemlige turneringer, hvor de seneste fire kampe blot har givet en enkelt sejr og budt på pokalexit mod Kayserispor. Det glider ikke i olie for den hæderkronede klub i denne sæson. De røg ud af deres Europa League-gruppe med Eintracht Frankfurt, Olympiakos og Antwerp, og de formåede kun at slutte foran belgierne. 

SK Slavia Prag er kommet hertil via et nederlag i CL-kvalen til ungarske Ferencvaros og et nederlag til Legia Warszawa i EL-kvalen, og så måtte de i Conference Leagues gruppespil.  Her formåede de at distancere Union Berlin og Maccabi Haifa og slutte som nummer to efter Feyenoord. Derfor er de nu igen i forårets europæiske kampe og skal forsøge at leve op til sidste sæsons imponerende kvartfinale, hvor de dog måtte bøje sig for Arsenal FC. 

I den tjekkiske liga kører SK Slavia Prag lige nu parløb med Viktoria Plzen i toppen af rækken, hvor de hver har 51 point. Fire point efter lurer rivalerne fra Sparta Prag, som i forrige kamp endnu engang var en sten i skoen og sendte SK Slavia Prag ud af pokalen med 2:0. Skadeslisten ser omfattende ud for gæsterne, og værst er det at måtte undvære danske Bah på backen, og de to centrale spillere Masopust og Provod.


Fenerbahce SK:

 • Irfan Can Kahveci (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luiz Gustavo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Serdar Dursun (Angreb, Fast) – Skadet


SK Slavia Prag:

 • Ondrej Kudela (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • David Hovorka (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jan Boril (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Alexander Bah (Back, Fast) – Karantæne
 • Ladislav Takacs (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Srdjan Plavsic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Lukas Masopust (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Lukas Provod (Midtbane, Fast) – Skadet

Fenerbahce SK forventet startopstilling: Bayindir; Sangare, Kim, Szalai, Kadioglu; Sosa, Zajc, Crespo; Osayi-Samuel, Ozil; Valencia.

SK Slavia Prag forventet startopstilling: Mandous; Kacharaba, Ousou, Holes, Plavsic; Lingr, Hromada, Sevcik; Tecl, Schranz, Olayinka.


Odds på Fenerbahce SK – SK Slavia Prag

Der er en svag favoritrolle til værterne, hvis vi ser på bookmakernes odds til opgøret.


Odds-forslag: Hvis ikke Özil stråler, kan det blive en trist affære

Efter en omgang corona forventes det, at Mesut Özil er tilbage i truppen hos værterne, og hvis tyskeren er i vigør, kan han blive kampafgørende her. Hans samarbejde med Enner Valencia i offensiven har været et af de eneste lyspunkter for Fenerbahce SK i sæsonen, og de kan lægge mere ved til det bål ved at fyre en brandkamp af her. 

Fenerbahce SK vandt ikke en eneste af deres tre hjemmekampe i gruppespillet, så den eneste europæiske sejr, hjemmefansene har at varme sig på i denne sæson er 1:0 over finske Helsinki i kvalifikationen. Ikke imponerende. SK Slavia Prag har nu heller ikke været decideret skræmmende på fremmed græs, hvor de tabte både i CL- og EL-kvalen, mens de i gruppespillet hentede ét point i deres tre udekampe. 

Det kan blive en ganske tæt kamp, for de to hold virker umiddelbart meget jævne og jævnt matchede. Måske en lille fordel til værterne på grund af hjemmebane, men de har blot én sejr i deres sidste fire hjemmekampe, så det er måske så-som-så med den fordel. Anbefalingen noterer, at hjemmeholdet ikke har scoret i deres to seneste hjemmekampe, mens gæsterne er noterede for ét mål i deres seneste tre udekampe. Vi går med maksimalt to scoringer her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Fenerbahce SK – SK Slavia Prag: Statistik, topscorer og H2H

 • Fenerbahce SK er nummer 6 i den tyrkiske Super Lig med 40 point efter 25 kampe.

 • Fenerbahce SK er overført fra Europa League, hvor de blev nummer 3 i en gruppe med Eintracht Frankfurt, Olympiakos og Antwerp.

 • SK Slavia Prag fører den tjekkiske liga med 51 point efter 21 runder. 

 • SK Slavia Prag indledte sæsonen i CL-kvalen, men via Europa League havnede i Conference League-gruppespillet, hvor de blev nummer to i selskab med Feyenoord, Union Berlin og Maccabi Haifa.

 • Hos Fenerbahce SK deler to mand den øverste plads på topscorerlisten med hver 7 træffere, og det er Mesut Özil og Serdar Dursun.

 • Jan Kuchta er hyppigste mand på måltavlen hos SK Slavia Prag med 9 mål.


Expected Goals: Fenerbahce SK vs. SK Slavia Prag de seneste tre kampe:

Fenerbahce SKResultatxGSK Slavia PragResultatxG
Giresunspor – Fenerbahce(1-2)1,52 – 1,43Slovacko – Slavia Prag(0-1)0,23 – 1,38 
Fenerbahce – Kayserispor(0-1)1,40 – 0,20Slavia Prag – Sparta Prag(0-2)0,79 – 1,37 
Fenerbahce – İstanbulspor Başakşehir(0-1)1,08 – 1,58 Slavia Prag – Karvina(0-1)3,23 – 0,29 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fenerbahce SK – SK Slavia Prag?

Fenerbahce SK – SK Slavia Prag spilles torsdag den 17. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Fenerbahce SK – SK Slavia Prag?

Fenerbahce SK – SK Slavia Prag spilles på Ûlker Stadyumu, Istanbul i Istanbul i Tyrkiet.

Skriv et svar