18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCSB – Silkeborg: Odds og optakt den 13. oktober 2022

Silkeborg vandt i sidste uge for første gang nogensinde i et europæisk gruppespil. Og så endda med hele 5-0! (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Silkeborg vandt i sidste uge for første gang nogensinde i et europæisk gruppespil. Og så endda med hele 5-0! (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Silkeborg hentede i sidste uge deres første sejr i et europæisk gruppespil nogensinde, og hvilken måde den kom i hus på! 3-0 ved halvleg, og 5-0 ved slutfløjtet kan Kent Nielsen og co. være virkelig stolte af. Den fine præstation giver tilmed håb om flere point, når midtjyderne denne gang møder selvsamme FCSB på udebane. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCSB – Silkeborg. Der er kampstart torsdag d.13. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

FCSB – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nicholas Walsh
Stadion: Arena Nationala i Bukarest
Vejret: 14°, let vind

FCSB – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste uges hjemmekamp mod FCSB var Silkeborgs mest oplagte mulighed for en sejr i Conference League, men at midtjyderne på den måde tog tyrene ved hornene var det nok alligevel de færreste, som havde forudset. To scoringer i løbet af de første 7 minutter banede vejen for en flot Silkeborg-sejr, i en kamp, som reelt set blev lukket og slukket med Helenius’ straffesparksscoring efter 35. At Silkeborg stadig holdte dampen så meget oppe, at det i løbet af 2.halvleg også blev til 4-0 og 5-0, gør bare præstationen endnu bedre. Sejren har bragt Kent Nielsens mandskab op på 3.pladsen i gruppen, blot 1 point efter Anderlecht på 2.pladsen. Håbet lever altså, især, hvis det kan blive til endnu en sejr over FCSB torsdag aften. Belgierne venter desuden på hjemmebane i sidste og afgørende spillerunde. Lad os håbe, at der stadig er mulighed for avancement til den tid!

Der kan ikke være meget tvivl om, at FCSB-træner Nicolae Dica i den grad undervurderede Silkeborg for en uge siden. Rumænerne kæmper gevaldigt med resultaterne i den hjemlige liga, og Dica havde af den grund ladet en del faste spillere blive hjemme fra udekampen. Det fortrød han virkelig efter kampen, som han karakterisede som den største ydmygelse, han havde været ude for. Derfor må man også forvente et hjemmehold, som denne gang tager opgaven mere seriøst end for en uge siden, og nok også har et par af de profiler med, som blev sparet senest. Om det er nok til at slå Silkeborg må tiden vise, for rumænerne kan nemlig ikke skyde alt skylden på trænerens rotationer. Præstationen i 5-0 nederlaget var uden vilje og ideer, og hvis der ikke bliver rettet op på det, så bør midtjyderne have udmærkede chancer igen.


FCSB:

  • Ingen kendte fravær


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Niclas Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

FCSB forventet startopstilling: Tarnovanu; Cretu, Tamm, Harut, Serban; Olaru, Edjouma; Cordea, Coman; Omrani, Compagno

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Thordarson, Brink, Klynge; Tengstedt, Helenius, Kusk


Odds på FCSB – Silkeborg

Oddsene peger på en snæver favoritværdighed til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Enestående mulighed for Silkeborg

Der var vel nærmest klasseforskel for en uge siden, da Silkeborg vandt hele 5-0 hjemme på JYSK Park. Rumænerne undervurderede uden tvivl midtjyderne, og ja, de havde også ladet et par spillere blive hjemme fra udekampen, men problemerne stikker altså også dybere for FCSB. Hjemmeholdet roder rundt hele nede på 12.pladsen i den hjemlige liga, hvilket er en voldsom deroute fra sidste sæsons 2.plads. Der er god grund til at være forhåbningsfuld på Silkeborgs vegne her.

5-0 chokket + hjemmebanefordelen må alt andet lige gøre dette til et mere jævnbyrdigt opgør end opgøret i Silkeborg for en uge siden. Det betyder dog ikke, at danskerne er chanceløse her. FCSB må formodes at tage mere initiativ her, og det er ikke nødvendigvis skidt for Kent Nielsens mandskab, som har fine evner i omstillingsspillet. Rumænerne virker skrøbelige i denne sæson, hvilket også var tydeligt senest. Hvis Silkeborg kan stå imod det pres de formentlig bliver lagt for fra start, så skal der nok komme muligheder denne anden vej på et tidspunkt. Midtjyderne står med en enestående mulighed for at spille sig med helt frem i kampen om avancement, og den mulighed tror jeg de griber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,70
Silkeborg vinder
Gå til nordicbet *


FCSB – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • FCSB er sidst i Conference League Gruppe B med 1 point efter tre kampe. I den hjemlige liga indtager de 12.pladsen.

  • Silkeborg er nummer 3 i gruppen med 3 point. I Superligaen indtager de 4.pladsen.

  • Andrea Compagno er topscorer i den rumænske liga med ni scoringer.

  • Nicklas Helenius er topscorer for Silkeborg med fem mål i Superligaen.

  • Silkeborg var forrygende i sidste uges opgør, som de vandt med hele 5-0.
Info
NavnFCSBFCS
Land
Rumænien
RUM
CheftrænerNicolae Dica
Websitewww.fcsb.ro
Form
Statistik
Turnering
Superliga
Kampe spillet
10
Mål
14
Mål imod
17
Gule kort
25
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
6
Info
NavnSilkeborg IFSIF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerKent Nielsen
Websitewww.silkeborgif.com
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
27
Mål imod
23
Rent bur
3
Gule kort
22
Røde kort
1
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
2
Gule kort
5
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Grp. B
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
7
Rent bur
2
Gule kort
7
Røde kort
1


Expected Goals: FCSB vs. Silkeborg – de seneste tre kampe:

FCSBResultatxGSilkeborgResultatxG
Petrolul 52 – FCSB(0-2) 0,94 – 2,37OB – Silkeborg(1-1) 1,45 – 2,84
Silkeborg – FCSB(5-0) 2,25 – 0,23Silkeborg – FCSB(5-0) 2,25 – 0,23
FCSB – Argeș(3-2) 3,23 – 0,24Silkeborg – Horsens(2-1) 0,61 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FCSB – Silkeborg?

FCSB – Silkeborg spilles torsdag den 13. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FCSB – Silkeborg?

FCSB – Silkeborg spilles på Arena Nationala i Bukarest

Skriv et svar