18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC: Odds og optakt den 17. februar 2022

Græske PAOK Thessaloniki har nok de store smil fremme ved tanken om endnu en tur til Danmark, for senest vandt de 2:1 i Parken mod FC København. (Foto: Bildbyrån)

Der er playoffs i Conference League, hvor holdene dyster om en plads i ottendedelsfinalerne. FC Midtjylland tager hjemme i Herning mod græske PAOK Thessaloniki FC, som også gæstede Danmark i efteråret, da de var i indledende gruppe med FC København. De vandt 2:1 i Parken, så de har gode minder fra turen nordpå. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson, England
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 5° og frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er sket ting og sager hos FC Midtjylland i vinterpausen. Ind er blandt andre kommet brasilianske Vagner Love, tyske Max Meyer, jyske Mads Døhr Thychosen samt zambiske Edward Chilufya. Den anden vej er der blevet sagt farvel – formentlig endegyldigt – til Jonas Lössl, Cools og Cajuste. Der har været gang i svingdørene i Herning. Spørgsmålet er selvfølgelig, om de mange nye navne allerede er klar til at smyge sig ind i startopstillingen til denne duel. 

I de afsluttende træningskampe var der spilletid til Love, Meyer og Thychosen – selv Marrony fik græs under støvlerne og fik endda puttet en bold i kassen. Nu skal ulvene så op mod PAOK Thessaloniki FC, og de så ved selvsyn i efteråret, hvordan grækerne afmonterede FC København i Parken og rejste hjem med 2:1 i bagagen. De så forhåbentlig også returkampen, hvor det blev til dansk sejr på 2:1, så opskriften er tilgængelig for træner Bo Henriksen. Lad os håbe, han har ingredienserne til at lave samme ret. 

PAOK Thessaloniki er i forrygende form med 12 sejre og to uafgjorte i de seneste 14 kampe. Alligevel er de ni point efter Olympiakos, der topper den græske liga, men der er omvendt hele otte point ned til nummer tre for PAOK Thessaloniki FC. De har været fast inventar i europæiske turneringen siden 2009, men de har ikke været i knockoutkampe siden 2017. 

Selv om FC Midtjylland er overført fra Europa League, er der ikke tvivl om, at grækerne er godt tilfredse med denne lodtrækning og med deres chancer for videre kvalifikation i turneringen, hvilket i givet fald vil være deres første passage til næste runde i knockoutkampe, hvor de indtil nu fire gange er blevet sendt ud af Europa Leagues sekstendedels-finaler.  


FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær


PAOK Thessaloniki FC:

  • Giannis Michailidis (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Nelson Oliveira (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Evander, Onyedika, Paulinho; Isaksen, Sisto, Brumado. 

PAOK Thessaloniki FC forventet startopstilling: Paschalakis; Sastre, Ingason, Crespo, Vieirinha; Kurtic, Schwab; Murg, Augusto, Zivkovic; Akpom.


Odds på FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC

Ifølge bookmakerne er de midtjyske ulve favoritter.


Odds-forslag: Lad det regne med mål i Midtjylland

FC Midtjylland har spillet træningskampe og træningsturneringen Atlantic Cup, men de har ikke spillet en betydende duel siden pokalkampen mod Brøndby IF 12. december. Og med de mange nye navne i truppen vil der formentlig være en indkøringsfase, før alting sidder lige i skabet på den midtjyske facon. 

Omvendt er der god kvalitet hos de nye, og selv om det formentlig bliver den gamle garde, der får lov at indlede her, er der en del spændende krudt at fyre af undervejs, hvis træner Henriksen får brug for det. Gæsterne vil formentlig have et defensivt udgangspunkt, for kan de rejse hjem med 0:0, er det absolut godkendt. 

FC Midtjylland har kun tabt én af sæsonens foreløbige fem europæiske hjemmebane, men det er omvendt også kun blevet til én sejr i ordinær tid. Det lugter en lille smule af endnu en pointdeling, men anbefalingen ‘wears the yes-hat today’ og vælger i stedet at tro på, der bliver scoret mål. Der er trods alt faldet 24 mål i de seneste syv betydende hjemmekampe for FC Midtjylland. De får dog svært ved at holde grækerne fra fadet, for de har scoret i deres seneste fem udekampe, og fire af dem har budt på mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland topper Superligaen efter 17 kampe med 35 point.

  • FC Midtjylland er overført fra Europa League, hvor de blev nummer tre i deres gruppe med Røde Stjerne, Sporting Braga og Ludogorets.

  • PAOK Thessaloniki FC er nummer 2 i den græske liga med 47 point efter 22 runder. 

  • PAOK Thessaloniki FC blev nummer 2 i deres indledende gruppe, hvor de mødte FC København, Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps.

  • FC Midtjyllands topscorer er Junior Brumado, der har nettet 7 gange. 

  • Hyppigste målscorer hos PAOK Thessaloniki FC er Jasmin Kurtic, der er noteret for 14 liga-kasser.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. PAOK Thessaloniki FC de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGPAOK Thessaloniki FCResultatxG
FC Midtjylland – Vålerenga (3-1)1,59 – 0,34PAOK Thessaloniki FC – Atromitos (1-0) 2,12 – 0,37 
FC Midtjylland – Breidablik(3-3)2,49 – 0,97AEK Athens – PAOK Thessaloniki FC (1-2) 0,36 – 0,62 
Zenit St. Petersborg – FC Midtjylland (1-0) 0,89 – 1,26 PAOK Thessaloniki FC – Panathinaikos (2-1) 1,95 – 0,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC?

FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC torsdag den 17. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC?

FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki FC spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar