18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – PAOK Thessaloniki FC: Odds og optakt den 21. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

FC København møder torsdag aften græske PAOK Thessaloniki FC i Conference League gruppespillet. Danskerne kommer til kampen med maksimumpoint efter to runder, mens grækerne ligger nummer to med fire point i gruppen. Det er ikke bare en topkamp i gruppen. Det er også en fin lejlighed for FC København til at komme tilbage på vindersporet efter to uafgjorte Superligakampe i rap. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – PAOK Thessaloniki FC. Der er kampstart torsdag d. 21. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


FC København – PAOK Thessaloniki FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Erik Lambrechts, Belgien
Stadion: Parken, København
Vejret:  13° og frisk vind

Optakt til FC København – PAOK Thessaloniki FC: Skader, karantæner og startopstillinger

For en måned siden tabte FC København i Parken til rivalerne fra FC Midtjylland, selv om gæsterne spillede en halvleg i undertal. Tre dage senere blev det til exit i DBU Pokalen, da Nykøbing FCs NordicBet Liga-hold sejrede sikkert med 3:0. Så fulgte en flot københavnsk præstation på kunstgræsset i Farum, hvor FC Nordsjælland blev pryglede med 5:1, og så var alt vel godt igen? Well, ikke helt for den efterfølgende sejr på 3:1 over et amatørmandskab fra Gibraltar imponerede ikke mange, og nu er det blevet til uafgjort i Parken mod Viborg FF og uafgjort i Haderslev mod et kriseramt Sønderjyske. Det er egentlig svært at bevare optimismen på FC Københavns vegne. 

Som om det hele ikke var trist nok, blev anfører Carlos Zeca skadet i kampen mod Viborg FF, og han er ude resten af efteråret, og så kan formentlig Superligaens bedste midtbaneduo i form af Zeca og Rasmus Falk sidde på sidelinjen og glo på holdkammeraterne spille bold. Hvad træner Jess Thorup mener, fodbolddanmark burde tale om i denne uge er uvist, men hvis han ikke fører sit mandskab til sejr og bedre spil meget snart, kan det godt være ham, vi kommer til at tale om.

Og det er et mandskab med solid bund, der gæster Parken. Græske PAOK Thessaloniki FC har deltaget i Europa League de seneste 10 sæsoner. Ikke i gruppespillet hver gang men de har dog kvalificeret sig til europæisk bold, og det giver rutine og ro, når man er med år efter år efter år. Fire gange har holdet slået sig fra gruppespil til knockoutrunden, men hver gang er det endt i 1/16-finalerne. Nu prøver de så lykken i den knap så estimerede – endnu – Conference League, og her kan de måske formå at komme endnu et skridt videre i turneringen. 

Seneste sæson var de i gruppe med PSV Eindhoven, Granada og Omonia Nicosia, og her endte de på tredjepladsen efter én sejr, tre uafgjorte og to nederlag. Den ene sejr var i øvrigt imponerende 4:1 hjemme på Toumba Stadion mod PSV Eindhoven. Fem spillere er på skadeslisten, men det er ingen af de normale startere, så med mindre Tsingaras, som er testet positiv for COVID-19, har været i kontakt med holdkammeraterne, kan PAOK Thessaloniki FC starte som i seneste europæiske kamp, hvor de delte 1:1 med Slovan Bratislava.

FC København:

  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kamil Wilczek (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

PAOK Thessaloniki FC:

  • Jose Angel Crespo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Sverrir Ingi Ingason (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Shinji Kagawa (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Theocharis Tsingaras (Midtbane, Reserve) – COVID-19
  • Nelson Oliveira (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Gabrielsen, Boilesen, Diks; Lerager, Johannesson; Højlund, Biel, Bøving; Wind.

PAOK Thessaloniki FC forventet startopstilling: Paschalakis; Taylor, Varela, Michailidis, Vieirinha; Esiti, Schwab; Zivkovic, Augusto, Biseswar; Akpom.


Odds på FC København – PAOK Thessaloniki FC

Oddsene til kampen peger på FC København som den mest sandsynlige sejrherre.

Odds-forslag: Så er der fællessang i Parken

Det har været noget af en slingrekurs for FC København den seneste måned. To nederlag. To uafgjorte. Og to sejre. Men nu er det tid for europæisk bold, og dér har de gjort det ganske godkendt. Otte kampe har givet syv sejre og en uafgjort, og scoren er 27:7. Det er tæt på 3,5 mål per kamp for københavnerne, og i gruppespillet har de scoret 3 mål i begge deres hidtidige opgør. 

PAOK Thessaloniki FC er godt nok gået et skridt ned af den europæiske stige i forhold til alle deres forsøg på at slå sig ind i Europa League, men de forventer nok så også, at holdet gør det bedre. Deres foreløbig seks europæiske kampe i sæsonen har givet tre sejre, to uafgjorte og et nederlag (i den allerførste kamp tilbage i begyndelsen af august tabte de 2:1 ude mod Bohemians Dublin). Siden har de vundet tre og spillet to uafgjort og den samlede score for alle seks kampe er 9:4. Det er et lidt anderledes målsnit, som giver cirka 2 mål samlet per kamp, og af dem scorer PAOK Thessaloniki FC så selv 1,5. 

Anbefalingen tror, der er noget indestængt frustration hos FC København, der skal ud her. De har scoret 16 mål i deres fire hjemmekampe i Europa, og det ville klæde klubben, mandskabet og Parken at hive en pragtpræstation op til dette opgør. Khocholava er tilbage. Viktor Kristiansen er helt på plads efter landsholdsrejse. Fremme må det klø og knirke hos Jonas Wind for at revanchere det brændte straffe i Haderslev i søndags.

Der er kort sagt masser af grunde til at forvente en stærk kamp af FC København, og selv i fraværet af Zeca/Falk ser det ikke helt udueligt ud med Lerager/Stage centralt. Det bør være rigeligt til at sende gæsterne hjem med følelsen af græsk tragedie og sikre en sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,15
FC København
Gå til Unibet *


FC København – PAOK Thessaloniki FC: Statistik, topscorer og H2H

  • FC København topper Conference Leagues gruppe F med 6 point efter de første 2 runder. 

  • FC Københavns statistik er 2-0-0 med scoren 6:2.

  • I Superligaen er københavnerne på 2. pladsen med 25 point efter 12 kampe, og de har 3 point op til FC Midtjylland på duksepladsen.

  • PAOK Thessaloniki FC er på 2. pladsen i den europæiske gruppe med 4 point efter deres første 2 kampe. 

  • Tallene for PAOK Thessaloniki FC ser ud som følger: 1-1-0 og 3:1.

  • I den græske liga er PAOK Thessaloniki FC aktuelt nummer 2 med 13 point efter de første 6 runder. De er blot et point efter Olympiakos i front.

  • Jonas Wind er med tre scoringer både FC Københavns topscorer og på en delt førsteplads på hele Conference Leagues topscorerliste. Kun Harry Kane har nettet lige så meget som Wind. 

  • PAOK Thessaloniki FCs topscorer er engelske Chuba Akpom, der har scoret 2 gange indtil nu.


Expected Goals: FC København vs. PAOK Thessaloniki FC de seneste tre kampe:

FC KøbenhavnResultatxGPAOK Thessaloniki FCResultatxG
Sønderjyske – FC København (1-1) 0,80 – 1,61OFI Kreta – PAOK Thessaloniki FC (1-3) 0,88 – 1,44 
FC København – Viborg FF (1-1) 0,79 – 0,56PAOK Thessaloniki FC – Slovan Bratislava (1-1) 0,95 – 0,60 
FC København – Lincoln Red Imps (3-1) 2,86 – 0,34 PAOK Thessaloniki FC – AEK Athen (2-0) 2,05 – 1,08 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar