18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Lincoln Red Imps: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

FC København får besøg af Lincoln Red Imps i Europa Conference League torsdag aften. Hjemmeholdet kommer fra en frisk storsejr over FC Nordsjælland, mens gæsterne ikke er i gang med den hjemlige liga endnu, men i onsdags tabte de Super Cuppen mod Europa FC med 3:1. Mandskabet fra Gibraltar har spillet fire europæiske udekampe i sæsonen indtil videre, og de har været på måltavlen i tre af dem. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Lincoln Red Imps. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC København – Lincoln Red Imps: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kateryna Monzul, Ukraine
Stadion: Parken, København
Vejret: 12° og frisk vind

Optakt til FC København – Lincoln Red Imps: Skader, karantæner og startopstillinger

Det lignede kortvarigt endnu en krise for Jess Thorup og hans FC København-mandskab. Først tabte de i Parken med 1:0 mod rivalerne fra FC Midtjylland, som endda spillede mere end en time i undertal. Dernæst rejste de til Falster og fik klø med hele 3:0 i DBU Pokalen mod Nykøbing FC fra NordicBet Ligaen. Av for dén. Nu var gode råd dyre. Men det lysnede en smule med weekendens 5:1-sejr ude over FC Nordsjælland, og nu venter to hjemmekampe mod først Lincoln Red Imps og i den kommende weekend Viborg FF. To sejre i de to kampe, så kan Løverne gå mætte og tilfredse på landskampspause.

FC København må stadig undvære både Bryan Oviedo og Rasmus Falk. I fraværet af stjernen Falk har Lukas Lerager løftet sit spil på midten, og han fungerer fint med Zeca derinde. Der mangler Rasmus Falks finurligheder og uforudsigelighed, men omvendt er der så netop kommet mere forudsigelighed i Leragers solide og pålidelige arbejde centralt. I front måtte Jonas Wind gå målløs fra banen i weekendens 5:1-sejr, og det er stadig Pep Biel, der topper den interne målscorerliste med seks sæsonmål, men Wind er noteret for fire scoringer, og hans fysiske arbejde og linkup-spil har enorm værdi for FC København. 

Lincoln Red Imps har ingen fravær eller karantæner til opgøret, så de kan stille i stærkeste opstilling. Holdet er med i sit første europæiske gruppespil, siden de 2. juli 2014 spillede deres første europæiske kamp nogensinde. Dengang var det mod HB Torshavn i Champions League-kvalifikationen. Færingerne var for stærke og vandt samlet 6:3. Året efter nåede Lincoln Red Imps til anden runde i CL-kvalen, hvor danske FC Midtjylland slog dem 1:0 og 2:0. 

Syv år senere er Lincoln Red Imps så med i Conference Leagues første gruppespil nogensinde, og selv om de tabte 2:0 hjemme mod græske PAOK i første runde, er det allerede en gigantisk succes for dem overhovedet at være med her. De får blandt andet chancen for at revanchere nederlaget tidligere i år i Europa League.kvalen, hvor de mødte Slovan Bratislava og tabte 4:2. Nu er de i pulje med slovakkerne. Det ligner på forhånd seks nederlag og tak for denne gang til mandskabet fra Gibraltar, men det tænkte man vel egentlig også om Sheriff Tiraspol i Champions Leagues gruppespil. 

FC København:

 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet

Lincoln Red Imps:

 • Ingen kendte fravær

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Zeca; Stage, Biel, Singh; Wind.

Lincoln Red Imps forventet startopstilling: Soler; Tuscano, Wiseman, Lopes, Chipolina; Torilla, Rosa, Walker; Brito, Gomez, Carralero.


Odds på FC København – Lincoln Red Imps

Bookmakernes odds til opgøret viser, at alt andet end sejr til FC København vil være i kategorien sensation.

Odds-forslag: Løverne jagter mål

Tre europæiske hjemmekampe i sæsonen har budt på 4:1 mod Torpedo Zhodino, 4:2 mod Lokomotiv Plovdiv og 5:0 mod Sivasspor. FC København kender den europæiske vej til målet. Nå ja, åbenbart også vejen til målet i Farum, som de slog 5:1 i weekenden. 

Lincoln Red Imps er oppe på 12 europæiske udekampe inklusive tidlige kvalifikationer med videre. De første seks udekampe lukkede de tre gange mindst tre mål ind, mens de i de seneste seks blot har lukket højst to mål ind og i øvrigt spillet uafgjort i tre af dem mod blandt andre Riga FC og Slovan Bratislava. De behøver slet ikke være så ringe. 

Omvendt behøver man ikke være ringe for at lukke en masse mål ind, når man møder FC København. De har scoret 48 mål i 18 kampe, hvilket er et snit på knap 2,7 mål per kamp. I ni af de 18 kampe har de scoret mindst 3 mål. Det gør de også her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,43
FC København over 2,5 mål
Gå til Unibet *


FC København – Lincoln Red Imps: Statistik, topscorer og H2H

 • FC København kom stærkt fra land i Conference Leagues gruppe F, hvor de åbnede med 3:1 i Slovakiet mod Slovan Bratislava. 

 • FC København er på 2. pladsen i Superligaen med 23 point efter 10 runder. Deres statistik siger indtil videre 7-2-1, og deres målscore er 24:7.

 • Lincoln Red Imps tabte 2:0 i deres første kamp i gruppespillet, da de tog mod græske PAOK.

 • Lincoln Red Imps har været en gruelig masse igennem for at nå til Conference Leagues gruppespil. De begyndte i CL-kvalen, hvor de røg ud mod rumænske Cluj.

 • Så fortsatte mandskabet fra Gibraltar over i Europa League-kvalifikationen, men her blev det hurtigt for meget, da de tabte til Slovan Bratislava over 2 kampe med samlet 4:2. Slovakkerne, som de altså er i gruppe med her i Conference League. 

 • For efter nederlaget i Europa League røg Lincoln Red Imps over i Conference League-kvalen, og her gik det bedre, da de samlet besejrede lettiske Riga FC, og nu er mandskabet fra Gibraltar altså i deres første europæiske gruppespil nogensinde.

 • FC Københavns topscorer i Superligaen er indtil videre spanske Pep Biel, som er noteret for 6 ligamål. 

 • Lincoln Red Imps er ikke i gang med den hjemlige turnering endnu, men i sidste uge tabte de landets Super Cup mod Europa FC med 3:1. Her scorede Ethan Brito holdets enlige mål. 


Expected Goals: FC København vs. Lincoln Red Imps de seneste tre kampe:

FC KøbenhavnResultatxGLincoln Red ImpsResultatxG
FC Nordsjælland – FC København (1-5)0,98 – 1,39Lincoln Red Imps – PAOK  (0-2)1,07 – 2,46
Nykøbing FC – FC København (3-0) 1,46 – 1,59Lincoln Red Imps – Riga FC (3-1)2,92 – 1,52
FC København – FC Midtjylland (0-1)0,74 – 0,24Riga FC – Lincoln Red Imps (1-1)1,99 – 0,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar