18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

CFR Cluj – Randers FC: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Randers FC kom godt fra start i deres europæiske debut, da de fik et point mod rækkens stærkeste hold, AZ Alkmaar. Randers FC skal nu på langfart til Rumænien, hvor de rumænske mestre venter. Kan Randers FC tage fra Østeuropa med point eller må de overgive sig mod mestrene fra Rumænien? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til CFR Cluj – Randers FC. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


CFR Cluj – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: D. Massa, Italien
Stadion: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:45.

Optakt til CFR Cluj – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter både at have misset Champions League- og Europa League-kvalifikation, er de rumænske mestre fra CFR Cluj nu at finde i Conference League, hvor de bl.a. er blevet parret med de danske pokalmestre Randers FC. CFR Cluj har vundet mesterskabet i Rumænien de seneste fem sæsoner og er også kommet godt fra start i indeværende sæson. Tidligere var Steaua Bukarest det dominerende hold i Rumænien, men noget tyder på, at CFR Cluj har overtaget den status efter at have været det bedste hold i en håndfuld år nu. Det betyder også, at CFR Cluj har været fast inventar i europæisk fodbold i de seneste par år, hvor den både har stået på Europa League- og Champions League-gruppespil.

Randers FC fik en godkendt start på deres europæiske eventyr med et 2-2-resultat mod hollandske AZ Alkmaar. Selvom Randers FC var presset i bund i størstedelen af kampen, formåede de alligevel at score to mål og komme derfra med ét point. I Superligaen er Randers FC gået en smule i stå. Om det skyldes det europæiske fokus eller blot er en lille formnedgang skal være usagt, men det skal dog også med til at historien, at Randers FC har mødt de to tophold indenfor den seneste par.

Set med danske briller bliver det spændende at se, om Randers FC kan bide skeer med et mesterhold. Godt nok ikke fra en stor liga, men alligevel interessant opgør der er i vente.

CFR Cluj:

 • Giedrius Arlauskis (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Mario Camora (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Denis Alibec (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Randers FC:

 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Skadet

CFR Cluj forventet startopstilling: Balgradean; Manea, Bouhenna, Burca, Camora; Culio, Bordeianu, Paun; Petrila, Costache, Chipciu

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Berg Johnsen, Onovo, Ankersen; Hammershøy-Mistrati, Odey


Odds på CFR Cluj – Randers FC

Oddsene peger på, at bookmakerne har de rumænske værter som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Målfattigt opgør i Rumænien

CFR Clujs seneste fem kampe er endt 1-0 – i to af tilfældene med en sejr og i tre af tilfældene med et nederlag. Kigger man i den rumænske Liga 1, så har CFR Cluj den bedste defensiv, hvor de kun har tilladt fem mål imod i 10 kampe. Det betyder også, at CFR Cluj er gået over 2,5 mål i blot tre af sæsonens 10 kampe i den hjemlige liga. I den første runde Conference League gik CFR Cluj også under 2,5 mål, da de tabte med 1-0 på udebane til tjekkiske Jablonec.

Randers FC er også kendt for at have en stærk defensiv organisation, men har faktisk i denne sæson lagt stilen en smule om, som betyder at de har taget mere fat i bolden og spiller mere offensivt end de forrige sæsoner. Men man skal dog stadig huske på, at Thomas Thomasberg har opbygget et stærkt kollektiv og at bagkæden inklusiv målmanden har spillet mange kampe sammen. For Randers FC vil det ikke være skidt at slippe fra Rumænien med et enkelt point og derfor må man også forvente at de tager et defensivt udgangspunkt i kampen. I udekampen mod Galatasaray for en måneds tid siden, så man også at Galatasaray havde problemer med at bryde Randers FC op.

Med et defensivt udgangspunkt fra Randers FC og et rumænsk mesterhold, der ikke bader i scoringer i øjeblikket med blot to mål i de seneste fem kampe, bør det blive ganske målfattigt i denne Conference League kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Under 2,5 mål
Gå til marathonbet *


CFR Cluj – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • CFR Cluj topper den rumænske Liga 1 med ni sejre i 10 kampe.  

 • Randers FC indtager fjerdepladen i Superligaen med 17 point for 10 kampe.

 • CFR Cluj tabte den første kamp i UEFA Conference League med 1-0 til Jablonec.

 • Randers FC fik 2-2 mod AZ Alkmaar i deres første kamp i UEFA Conference League.

 • Unge Claudiu Petrila er CFR Clujs topscorer med tre mål i ligaen indtil videre.

 • Vito Hammershøy-Mistrati er Randers FCs topscorer med fire mål i Superligaen for nuværende.

 • De to mandskaber har aldrig mødt hinanden før.


Expected Goals: CFR Cluj vs. Randers FC de seneste tre kampe:

CFR ClujResultatxGRanders FCResultatxG
Arad – CFR Cluj(0-1)2,32 – 0,56FC Midtjylland – Randers FC  (1-0)0,74 – 1,31
Universitatea Craiova – CFR Cluj(1-0)0,79 – 0,43Randers FC – FC Nordsjælland(3-2)3,05 – 1,59
CFR Cluj – Universitatea Craiova(1-0)0,85 – 0,95Randers FC – AZ Alkmaar(2-2)0,80 – 2,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar