18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – Pogon Szczecin: Odds og optakt den 28. juli 2022

Niels Frederiksen og Brøndby står med fine kort på hånden efter 1-1 i Polen for en uge siden. (Foto: Bildbyrån)
Niels Frederiksen og Brøndby står med fine kort på hånden efter 1-1 i Polen for en uge siden. (Foto: Bildbyrån)

Brøndby slap fra Polen med en yderst godkendt 1-1’er for en uge siden, så torsdag skal arbejdet gøres færdigt hjemme på Brøndby Stadion med Sydsiden i ryggen. Klarer Brøndby skærene eller har polakkerne et par esser gemt i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – Pogon Szczecin. Der er kampstart torsdag d. 28. juli 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – Pogon Szczecin: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alexandre Boucaut 
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 19° og let vind

Optakt til Brøndby – Pogon Szczecin: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter Brøndbys tre første kampe i sæsonen er det fortsat lidt uvist hvor vi har dem. Spillet har egentlig set meget pænt ud, især mod AGF i første kamp, samt i 1.halvleg mod Pogon Szczecin for en uge siden. Niels Frederiksens mandskab fik da også presset FC Nordsjælland godt i bund i søndagens hjemmekamp, men endnu engang viste Brøndby ikke den fornødne koldblodighed på den sidste tredjedel af banen, og da de samtidig efterlod god plads til omstillinger, så var ikke helt ufortjent at FC Nordsjælland endte med at rende med sejren. I de tre første kampe er hverken Hedlund, Kvistgaarden eller Divkovic kommet på måltavlen, og de manglende angribermål udgør pt. Brøndbys største problem.

For en uge siden lagde Brøndby fornemt ud mod Pogon. Drengene fra Vestegnen var i fuld kontrol i 1.halvleg, hvor det også lykkedes dem, at bringe sig foran på en kasse af en velspillende Riveros. I 2.halvleg var sagen en helt anden, Pogon kom meget bedre med, mens Brøndby gav initiativet fra sig og prøvede at forsvare føringen hjem. Den gameplan holdt lige indtil det 85.minut, hvor Pogons topscorer Zahovic fandt målnettet. Kampen var delt i to, med en halvleg til hvert hold, men Brøndby fik altså et fornuftigt resultat med sig, og hvis de spiller som i 1.halvleg, så er der gode muligheder for avancement. Umiddelbart er der god grund til optimisme hos værterne, som bestemt ikke var polakkerne underlegne for en uge siden, tværtimod. Vinderen af torsdagens opgør skal op imod enten Basel eller Crusaders i næste runde. Pogon tabte ligesom Brøndby i weekenden, så begge hold har altså fået en tvivlsom optakt til opgøret.


Brøndby:

  • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet


Pogon Szczecin:

  • Ingen kendte fravær

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Tshiembe, Rosted, Riveros; Cappis, Radosevic, Slimane; Schwartau; Hedlund, Kvistgaarden.

Pogon Szczecin forventet startopstilling: Stipica; Bartkowski, Zech, Malec, Mata; Fornalczyk, Drygas, Dabrowski, Kowalczyk, Grosicki; Zahovic


Odds på Brøndby – Pogon Szczecin

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: 12.manden gør udslaget

Det var ikke den nemmeste modstander Brøndby fik trukket sig her i 2.kvalrunde til Conference League, faktisk var det nok den værste af de potentielle modstandere. Præstationen i Polen for en uge siden må dog have kastet en god følelse af sig i Brøndby-lejren. Niels Frederiksens mandskab var nemlig på ingen måde polakkerne underlegne, og især spillet i 1.halvleg var af ganske høj standard. Brøndby kan sagtens være med på det her niveau, men søndagens kamp mod FCN har nok alligevel givet panderynker på trænerbænken. FCN havde nemt ved at spille sig frem til chancer, mens offensiven endnu engang ikke helt kom ud over scenekanten.

De fleste defensiver kan komme til at se uheldige ud, når FCN’s unge hurtigløbere spænder afsted i kontraangreb, men heldigvis for Brøndby, så har Pogon Szczecin altså ikke den slags hurtigløbere i angrebet. Med al sandsynlighed kommer hjemmeholdet til at sidde på initiativet her, et udgangspunkt, som fungerede virkelig godt for en uge siden, da Brøndby kontrollerede 1.halvleg. Med et euforisk Brøndby Stadion i ryggen, så bør og skal Niels Frederiksens mandskab ud at dominere på torsdag. Set ud fra det første opgør, så har Brøndby gode forudsætninger for at sikre sejren, især med tanke på hjemmebanefordelen. Hvis de kan finde lidt mere skarphed frem foran mål, og undgå at blive fanget i helt så mange omstillinger som i søndags, så tror jeg på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Brøndby vinder
Gå til unibet *


Brøndby – Pogon Szczecin: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby er startet sæsonen ud med en 1-0 sejr over AGF, 1-1 mod Pogon, og et nederlag på 3-1 til FC Nordsjælland.

  • Pogon er startet sæsonen ud med en sejr og et nederlag i den hjemliga liga, samt et X mod Brøndby.

  • Brøndbys tre sæsonmål er scoret af tre forskellige spillere i form af Slimane, Riveros og Radosevic. Ingen af angriberne har endnu fundet netmaskerne.

  • Pogons Zahovic har allerede fundet målet tre gange i denne sæson, så ham der skal der holdes et vågent øje med.

  • Som forventet blev det tæt i første opgør for en uge siden, og ingen af de to mandskaber kan være helt utilfredse med 1-1’eren.


Expected Goals: Brøndby vs. Pogon Szczecin de seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGPogon SzczecinResultatxG
Brøndby – Nordsjælland(1-3) 1,35 – 2,86Śląsk Wrocław – Pogoń Szczecin(2-1) 1,33 – 1,25 
Pogoń Szczecin – Brøndby(1-1) 0,77 – 1,29Pogoń Szczecin – Brøndby(1-1) 0,77 – 1,29
Brøndby – AGF(1-0)1,31 – 0,94Pogoń Szczecin – Widzew Łódź(2-1)2,26 – 1,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – Pogon Szczecin?

Brøndby – Pogon Szczecin spilles torsdag den 28.juli 2022 klokken 20.00

Hvor spilles Brøndby – Pogon Szczecin?

Brøndby – Pogon Szczecin spilles på Brøndby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar